9 Ocak 2012 Pazartesi

VEGA STAR CONNECTION- VEGA YILDIZI BAĞLANTISI

İnisiyasyon yada aktivasyon almadan doğru meditasyon tekniği ile kendi kendinize yapabileceğiniz bir enerji çalışmasını anlatmak istiyorum.

Vega yıldızı kuzey yarımkürede yaz aylarında görülen ve en parlak 5. yıldız kabul edilen bir yıldızdır. Değişik kültürlerde farklı isimler verilmiş olmasına karşın adı genelde zafer anlamına gelmektedir. Merkür ve venüs karakteristiğinde olup zenginliği, ünü ve başarıyı simgeler.

Vega yıldızının enerjisi ile özel bir meditasyonla bağlantı kurabilir ve olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

VEGA YILDIZ BAĞLANTISI MEDİTASYONU

1- Bunun için öncelikle sakin bir yerde sessizce oturun yada uzanın. Gözlerinizi kapatın ve tamamen gevşeyin.

2- Burnunuzdan derin bir nefes alın, dikkatinizi alın chakranıza yani 3. gözünüze verin ve nefesinizi yavaşca burnunuzdan verin. Nefes verirkende dikkatiniz 3. göz chakranızda olsun. Bu işlemi 8-10 kere yapın, nefeslerinizi sakin ve yavaş bir şekilde alıp vermeniz, gevşemiş olmanız ve dikkatinizin 3. gözünüzde (iki kaşın ortasındaki nokta) olması çok önemlidir.

3- Daha sonra dikkatinizi tepe chakranıza verin (tam başın tepesi, bebeklerde bıngıldağın olduğu yer) burnunuzdan nefes alırken içinizden ” Vega yıldızı enerjisi ile bağlantı kuruyorum” deyin ve gökyüzünden gelen mavi ışığın tepe chakranızdan girerek tüm bedeninizi doldurduğunu imgeleyin. Daha sonra rahatça nefesinizi burnunuzdan verin. Bu işlemi 8-10 kere yapın.

4- Sonra gökyüzünde parlak mavi renk bir yıldız imgeleyin, onunla aranızdaki enerji bağını hissedin, ondan çıkan enerjinin sizin tepe chakranızla bir enerji bağı oluşturduğunu imajine edin. Bu imgelemeyi bir kaç dakika yapmaya çalışın, ne kadar uzun süre yapabilirseniz o kadar iyi olur.

5- En son aşamada ” Vega yıldızının enerjisi ile bağlantı kurdum ve artık bu enerjiyi kendi hayatım için en olumlu şekilde kullanmaya niyet ediyorum” diyerek çalışmanızı bitirin.

ENERJİ BAĞLANTINIZI KORUMA


Haftada 2- 3 kere gözlerinizi kapatıp vega ile aranızdaki enerji bağını imgelemenizi ve içinizden ” Vega yıldızı ile bağlantımı güçlendiriyorum” demenizi öneririm. Bu imgelemeleri bir kaç dakika da olsa yapmanız önemlidir, en azından haftada bir kere yapın. 2-3 ay yapmazsanız tekrar bağlantı meditasyonunu yaparak bağlantı kurabilirsiniz.

VEGA ENERJİSİNİ KULLANMA

Ne zaman ihtiyaç duyarsanız içinizden ” Vega yıldızı enerjisini şu anda hayatıma davet ediyorum. Bu enerjiyi bolluk bereketimin,başarımın ve şansımın artması için kullanıyorum” diyebilirsiniz. Daha sonra gevşemiş bir şekilde 10 dakika uzanmanızı ve enerjiyi hissetmenizi öneririm.

Gün içinde de vega ile enerji bağınızı imgeleyebilir ve ondan size enerji aktığını düşünebilirsiniz. Arkasından yine aynı niyeti edebilirsiniz.

Verdiğim enerji çalışmasının faydalı olmasını seçiyorum.

Bu meditasyon ve enerji çalışması Berna Özcan Demir tarafından
hazırlanmış olup 5846 sayılı kanun uyarınca tescil ettirilmiştir. Paylaşımlarınızı kaynak göstererek yapabilirsiniz, kaynak göstermeden kullanmayınız.

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel