10 Ekim 2020 Cumartesi

Para çekmek için zihin gücünüzü nasıl kullanabilirsiniz?

Sana daha önce söylenenleri unut

Para çekme konusu hem okuyucular hem de yazarlar için çok çekici. Ve bu nedenle birçok insan ne hakkında konuştukları hakkında gerçek bir bilgiye sahip olmadan tavsiye yazıyor.

Sonuç, umutsuzca para kazanmaya veya zenginleşmeye çalışan okuyucudan her zaman kaçıyor. Bir de önceki yazımızda i kendi kendine yardım sektöründe bir çok insan bir düşünce ya da tek başına bir zihin gücünü kullanarak zengin büyüyebilir gibi görünüyor yapılan söyledi.

Evet, tabii ki düşünme tarzınız nihayetinde geleceğinizi belirleyebilir, ancak düşünme tarzınıza, düşünmekten başka bir şey yapmayacak şekilde çok odaklanırsanız, o zaman hiçbir sonuç alamazsınız.

Gerçekten para çekmek için hem düşünmeniz hem de hareket etmeniz gerekir. Düşünme kısmı doğru zihinsel tutuma sahip olmayı içerirken, hareketli kısım nihayetinde size para getirecek tüm eylemleri içerir.

Yatakta gerçekten uzanamazsınız, olumlu düşünemezsiniz veya çekim yasasını kullanamazsınız, sonra belirli eylemler her zaman gerekli olduğu için zengin olamazsınız. Meditasyonun sizin için neden hiç işe yaramadığını görün .

Para hakkında doğru düşünmek

Paranın kötü olduğunu veya paranın kötü olduğunu düşünüyorsanız, bu makale size göre değil. Eğer belirli bir karşıt inanca sahipseniz, hayatta neredeyse hiçbir şeye ulaşamazsınız.

Bu tür zıt inançların varlığıyla beyniniz size karşı çalışır ve asla para kazanamazsınız. İnsanların bilinçaltı zihin hakkında bildiği birkaç şeyden biri, ona hazır olduğunuzu göstermeye başladığınız anda sizinle işbirliği yapmaya başlamasıdır.

Bu nedenle motivasyon yalnızca değişiklik yapmaya gerçekten istekli olanlara gelir ve bu aynı zamanda bazı insanların asla motive edilmemesinin de sebebidir.

Para çekmek için zihin gücünüzü nasıl kullanabilirsiniz?

Şimdi, buradaki önceki gerçeklerin farkında olduğunuza göre, para çekmek için zihin gücünüzü nasıl kullanacağınız:

  • 1) Yapmak istediğiniz miktarı yazın: Pek çok insan hırslarına değil, mevcut kaynaklarına göre hedef belirleme tuzağına düşüyor. Bir hedef belirlediğinizde bilinçaltı zihniniz, hiç kaynağınız olmasa bile ona ulaşmanıza yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır. Bilinçaltı zihninizi size yardım etmeye başlaması için motive etmek için yapmak istediğiniz para miktarını yazın.

  • 2) Bilinçaltı zihninize umut verin: Belli bir hedef geliştirdiğinizde, bir milyon dolar kazanmak diyelim, umut kaybı düşmanın olur. Herhangi bir nedenle umudunuzu kaybettiyseniz, bilinçaltı zihniniz yardım etmek için motive olmayacak ve bu yüzden neredeyse hiç motive olmayacaksınız. Kendinize ihtiyaç duyduğunuz umudu vermek için bir milyon dolar veya daha fazla kazanan insanların hikayelerini okumaya başlayın.

  • 3) Parayı çok düşünün: Bir şeyi tekrar tekrar düşünmeye devam ettiğinizde, bilinçaltı zihninize onu önemli bir konu olarak görmeye başlaması için sinyal göndereceksiniz. Bilinçaltı zihin bir şeyi umursadığında size ihtiyacınız olan tüm desteği vermeye başlayacaktır.
  •  
  • 4) Satın almak istediğiniz şeyleri görselleştirin: Süper güçler geliştirmeye yönelik Nihai kılavuzda , satın almak istediğiniz şeyleri, örneğin her zaman istediğiniz süper araba gibi, görselleştirdiğinizde, muazzam bir baskı uygulayacağınızı söyledim. o şeyi elde etmenize yardımcı olmaya başlamak için bilinçaltı zihninizde.
  •  
  • 5) Taşı: Yazının başında da söylediğim gibi, bir şeyleri ne kadar uzun süre görselleştirseniz veya onlar hakkında düşünseniz de, hareket etmeye başlamadan önce asla sonuç alamayacaksınız. Sonuç almak için hemen hareket etmeye başlayın. Tüm sorunlarınıza nihai çözümü görün.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel