20 Ekim 2020 Salı

Hızlı bir şekilde zengin olmanın yolları

<
Hızlı Zengin Olmanın Kanıtlanmış 10 Yolu
 
"Nasıl hızlı bir şekilde zengin olunur" yazıp ardından PC'nizdeki arama düğmesine basmanız size dürüst olmayan bir yaşam sürmenin farklı (ve hatta saçma) yollarını verecektir. Her şey kulağa çok heyecan verici ve gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Ve çoğu zaman bunlar ya dolandırıcılık ya da yalandır. Bu nedenle, pek çok insan hızlı bir şekilde zengin olmanın bir yolu olduğuna gerçekten inanmıyor - tabii ki uzak bir akraba ölmediği ve size milyonlarını bırakmadığı sürece.
Pekala, işte kepçe - suçlu vicdan olmadan hızlıca zengin olmanın farklı, kanıtlanmış yolları var, ancak çoğu tam olarak "hızlı" değil. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:
 
1. Bir İş Kurun
 
Yeni işinizin başarılı olmasını sağlamak için, aşağıdaki iş gerekliliklerini aklınızda bulundurmanız ve uygulamanız gerekir: Yaptığınız işin tadını çıkarın İşinizi ciddiye alın İş planlamasını uygulayın Mali durumunuzu akıllıca yönetin Pazarlama faaliyetlerini aktif bir şekilde gerçekleştirin. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayın. Kendinizi ve işinizi tanıtmaktan utanmayın, profesyonel bir iş imajı yaratın Kişiselleştirilmiş hizmetler sunun Güncel teknolojiden yararlanın.
 
2. Gayrimenkule Yatırım Yapın
 
Bir toprağa sahip olmak, zenginliğin en eski göstergesidir. Ekonomik değişim 2008'de başladığında, gayrimenkul birçok varlıklı yatırımcıyı cezbetti. Bugün bile, bir mülkü satın almak, geliştirmek ve nihayetinde satmak, servet elde etmenin kesin bir yoludur. Örneğin, yaklaşık 200.000 $ tutarında bir kredi alırsanız ve 250.000 $ 'lık bir mülk satın almak için kendi 50.000 $' nızı eklerseniz ve sonunda onu 400.000 $ 'a satarsanız, paranızı kolayca ikiye katlayabilirsiniz.
 
3. Borsaya yatırım yapın
 
Zeki bir adama nasıl hızlıca zengin olunacağına dair ipuçları isteyin, size borsaya yatırım yapmanızı söyleyecektir. Hisse senetlerini akıllıca seçin ve daha fazla hisse senedine yatırım yapmak için temettülerinizi kullanın. Bu, bir servet inşa etmenize yardımcı olacaktır.
Hisse senetlerinin istikrarsız olduğu zamanlar olsa da, alım satım konusunda uzman olduğunuzda, kazançlarınızı uzak tutmak için değişiklikleri önceden tespit edebilirsiniz. Düşük fiyatlandırıldığında daha fazla hisse senedi satın alma fırsatını yakalayarak borsa çöküşlerini sizin için çalıştırın.
 
4. Yeni Bir Ürün Tasarlayın
 
Yeni bir ürün oluşturduğunuzda, fikri mülkiyet koruması almanız gerekir. Bundan para kazanmak için yapmanız gereken bir sonraki şey ya lisanslama ya da atama yoluyla. Lisanslama ile, bir lisans sahibine patentiniz için haklar veren bir sözleşme imzalarsınız. Lisans sahibi daha sonra ürününüzü kopyalayacak, satacak ve pazarlayacaktır. Bir devirle, ürününüzün mülkiyetini kalıcı olarak bir devralana satarsınız.
 
5. Gayrimenkulleri Kirala
 
Kiralık bir mülk sahibi olmanın iyi yanı, ek gelir elde ederken 9'dan 5'e kadar bir işte çalışabilmenizdir. Ev sahibi olan ve bir ofiste tam zamanlı çalışan kişilerin erken emekli olma olasılığı yüksektir.
 
6. Viral Video Yapın
 
İnternet, hızlıca zengin olmanın yollarını aramak için harika bir yerdir. İnsanlarla paylaşmak istediğiniz benzersiz bir şeyiniz varsa, bunu bir video oluşturarak ve YouTube'a yükleyerek yapın. YouTube reklamları, 1000 görüntüleme başına 2 ABD doları kazanmanızı sağlar. YouTube kanalınız ünlü olursa, onay anlaşmaları yapabilir ve milyonlar kazanabilirsiniz.
 
7. Zor Görevlere EVET Deyin
 
Ekonomik krizle birlikte insanlar, iyi maaş vermeyenler bile her türlü işe sahip oldukları için mutlular. Ancak, iklim, suç oranı ve sivil huzursuzluk nedeniyle yaşamanın zor olduğu yerlerde görevlendirileceğiniz zorlu işler var. Bunun gibi işler sizi altı rakamlı bir maaş ve ücretsiz konutun yanı sıra seyahat fırsatları ile ödüllendirecek.
 
8. Vergisiz Tasarruf ve Yatırımları Seçin
 
Çoğu yatırım vergilerinizi yükseltir, ancak sizden vergi almayacak tasarruflar ve yatırımlar vardır. Bunlardan bazıları ISA, Çocuk İkramiye Tahvilleri ve emeklilik tasarruflarıdır.
 
9. Bir Kitap Yayınlayın
 
Bir yazar olarak nasıl çabuk zengin olunur? Okuyucuların daha fazlasını istemesini sağlayacak hikayeler yazın. Hikayelerinizi kendiniz yayınlayın ve milyonlar kazanın. Romantik bir romancı olan Nyree Belleville, kitaplarını kendi kendine yayınlamaktan, bağlantılı kitaplar yazarsanız, her yeni bölüm yayınladığınızda okuyucuların eskilerini satın alacağını öğrendiğini söyledi.
 
10. Evinizi Bir Yıldız Yapın
 
Filmler, reklamlar ve televizyon şovları, videolarını çekebilecekleri mülkleri bulmak için yer gözlemcileri kullanır. Evinizin kendine özgü ve ilginç mimari unsurları varsa film ya da video seti olarak kiralayarak ondan para kazanabilirsiniz.
Zengin olmak çok çalışma gerektirir. Çaba göstermeye gerek kalmadan nasıl hızlıca zengin olabileceğinize dair ipuçlarıyla karşılaşırsanız, dikkatli olun. Çabucak zengin olmanın yollarını aramak yerine, evde para kazanmanın yollarını bulun.
 
Teşekkürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel