21 Ekim 2020 Çarşamba

Çekim Yasasını Kullanarak Belirli Bir Kişiyi Nasıl Çekebilirim?

Kendime başkasını nasıl aşık ederim? Birini kendine bağlama. Aşk olumlaması. 

En sık sorulan sorulardan biri "Çekim yasasını kullanarak belirli bir kişiyi cezbedebilir misiniz?" İyi haber, evet, seçtiğiniz bir ilişkide ve başarı ile hayatınızdaki belirli bir kişiyi kesinlikle çekebilirsiniz. Aşk, tüm bu evrendeki en önemli duygudur. Para, işler ve diğer pek çok şey söz konusu olduğunda, insanlar tezahür etmekte gerçekten o kadar zorlanmıyorlar. Kalbin meselelerinde, istediğinizi alamazsanız, ağrı maksimumdur. Sevdiğiniz kişi, o belirli kişi, sizin için en önemli kişidir ve hatta tüm dünya bile o kişinin yerini alamaz. Şimdi size bugün kesinlikle harika haberlerim var. Evet, aşık olduğun o kişiyi kendine çekebilirsin. Öyleyse bugün kendinize kesinlikle sevinmenize izin verin ve aşağıdaki prosedürü izleyin.
 
 İlişki çekiciliği hakkında sorulan yukarıdaki soruyu ve kalıcı aşkı çekmenin zorluklarıyla ilgili sonraki soruyu fark ederseniz, sorunun bu soruda olduğunu fark edeceksiniz. Ve çoğumuz bunu farkına bile varmadan yapıyoruz. Muhtemelen şu anda kendinize soruyorsunuz: "O neden bahsediyor"?
 
 Çoğu insanı aşk ilişkilerini çekmekten alıkoyan şey, bir sonraki düşüncede benim sorunumun ne olduğunu düşünmeleridir. Bunu örnek olarak biraz daha açıklayayım. Bir hayat kurabileceği aşk eşiyle tanışmak isteyen bir müşterim. Bir ailesi ve kariyeri olsun istiyor. Yani ne istediği konusunda çok net. Ve aynı sohbette bana yaşlandığı için ne kadar endişelendiğini anlatıyor. Bir aile kurmak için fazla vakti yok. Ve kariyeriyle ve ailesiyle gerçekten başarılı bir şekilde başa çıkıp çıkamayacağını merak ediyor.
 
 Açık ol. Evrenin sizi şaşırtmasına izin verin. Çoğu zaman, bir ömür boyu süren ilişkiler, asla beklemeyeceğiniz şekillerde şekillenir. İç rehberliğinizle (duygular, içgüdüsel hisler, sezgi) bağlantı kurun ve bu rehberliğe saygı gösterin. Seni yanlış yönlendirmeyecek. Sevilmek istediğin gibi kendini sev. Hayattaki en önemli ilişkimiz kendimizle olan ilişkimizdir, ancak buna hak ettiği ilgiyi nadiren veririz. Hayatımızdaki diğer tüm ilişkiler kendimize nasıl davrandığımızın bir yansımasıdır. Bu nedenle (ve ayrıca iyi hissettirdiği için), kendinize davranılmasını istediğiniz gibi davranın. Kendiniz için güzel şeyler söyleyin ve yapın. Size iyi geldiğinizde, diğerleri de olacak!
 
 Dışarıda görünmeden önce içeride bir maç olmalısın. Her zaman bir iç oyun. Ve umarım kendinize karşı kolay olur ve eğlenceli hale getirirsiniz. Hayattan zevk alınmak içindir ve eğer onu hayallerinizin sevgisiyle istiyorsanız, çoğu insan çekim yasasının her şey için işe yaradığının farkında değildir. Bu sadece para çekmek, o yeni iş veya araba ya da isteyebileceğiniz diğer herhangi bir maddi şey değil, aşk da dahil olmak üzere hayatınızda istediğiniz her şeyi çekmek için onu kullanmakla ilgilidir. Çekim yasası her zaman açık olduğundan ve zaten her şeyi hayatınıza çekiyorsunuz, neden bilinçli olarak yapmayasınız?
 
 Çekim Yasası Aşk: Aşkı çekmek için çekim yasasını kullanırken, nihai ilişkinizde ne istediğinize dair net bir vizyona sahip olmalısınız. Burada ayrıntılardan bahsediyoruz, genelliklerden değil. Ve tam olarak ne istediğinizi tanımlamazsanız, bir kurbağa ya da prenses kılığına girmiş bir cadıya dönüşen bir prens ile karşılaşabilirsiniz. Prens ya da Prenses Çekmek. Çekim Yasası Aşk ile ilgili farkına varılması gereken şey sizsinizdir. Kendiniz hakkında tam olarak nasıl hissettiğinizi size çekecektir. Kendin hakkında ne hissettiğin, kendini ne kadar sevdiğin --- çektiğin kişi tarafından sana yansıtılacaktır. Bu yüzden senin ...
 
 Aşk - yaratılışın arkasındaki güç, bunu anlayın. Sevgi, Evrendeki en güçlü enerjidir. Sevgiyle her şeyi yaratabilir, herkesin kalbini, aklını ve ruhunu kazanabilirsiniz. Her gün en az 10 dakika oturun ve sevdiklerinize sevgi dolu düşünceler gönderin. Onunla zaten bir ilişkiniz olduğunu hayal edin. Sevgilin seni tamamen seviyor. Şimdi sevgilinize ne tür sevgi dolu düşünceler gönderirdiniz?
 
 Bulabildiğim son ilişki yayınlarını hazmettiğimden, katıldığım her sosyal etkinliğin aşkı kazanmaya yönelik olduğundan emin olduğumdan, kır dansını öğrendiğim, estetik ameliyatı oldum, bir "ruh eşini bul" koçu tuttum, "Aşk Başlarken 35 "kurstan sonra, aşkı elde etmek için bulabildiğim her geleneksel yöntemi gerçekten tüketmiştim." Kaybetmek için tam olarak ne yapmalıyım? "Diye düşündüm. Sadece bir hafta içinde ellerimde mum büyüsü ritüeli ilişkisine girdim ve onu ateşledim. İlk olan şey rahatlamıştım. Bu şeyin işe yarayıp yaramayacağına karar verdim, teste tabi tutacağım. Bu nedenle, Cuma geceleri bir aşk ilgisiyle karşılaşabileceğim yerlere gitmeyi bıraktım. Bunun yerine, işyerinden bir avuç kişiyle mahalledeki bir barda bira içmek için dışarı çıktım.Aşk büyüsünü yaptıktan 10 gün sonra, sihir gibi, önümüzdeki sekiz yıl boyunca önemli bir diğer adamım olacak bir adamla tanıştım!
 
 Merak ediyor olabilirsiniz, "Bir aşk büyüsünün ilişkiler için çekim yasasıyla tam olarak ne ilgisi var?" Cevabım "Neredeyse her şey" oldu. Bunu düşünmek. İyi bir aşk ritüeli, düşüncelerinize odaklanmanın, dilediğinizi görselleştirmenin veya ona evet demenin ve ardından onu tamamlanması için evrensel zihne atmanın en kolay yoludur. örnek, sürümdür. Çekim yasası ilişki tekniklerinin işe yaraması için istediğiniz şeyi evrene bırakmak, en basit büyüler, doğum günü pastamızın üzerinde bir mum nasıl yaktığımızı, bir dilek tuttuğumuzu ve onu nasıl üflediğimizi hatırlayarak tanımlanabilir. Tüm büyüler, dönüşümün sembolü olan mum kullanma eski pagan geleneğine dayanmaktadır.Bir dahaki sefere cazibe yasası ilişki tekniklerini işe yaramaya çalışırken, neden pembe bir mum bulup, bir dua et ve aşkını sorarak onu üflemiyorsun? 

Benim için çalıştı ve senin için de işe yarayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel