3 Ağustos 2013 Cumartesi

FEMİNEN KADIN OLMA SANATI

Özellikle son yıllarda gerek kadın danışanlarımla yaptığım seanslarda gerekse sokakta, alışverişte, birçok mekanda yaptığım gözlemlerim sonucunda; genel olarak kadınların eril özelliklerini daha fazla, dişil özelliklerini ise daha az kullandıklarını fark ettim.

Her kadında ve her erkekte eril ve dişil nitelikler vardır. Bu nitelikler elbette herkese göre farklılıklar gösterir. Ve herbir niteliği kullandığımız zamanlar da değişiklik gösterir.

Örneğin; kadın yada erkek olalım, biriyle kavga ettiğimizde hakkımızı aramak üzere harekete geçtiğimizde, sokakta birine bağırdığımızda eril enerjimizi kullanırız. Ancak bir bitkiyi, hayvanı ya da birini severken, birilerine yardım ve iyilik yaparken, hasta yakınımızın başucunda oturup onun bakımını üstlenip ihtiyaçlarını karşılarken, sokakta gördüğümüz kimsesiz bir çocuğun başını okşayıp ona gülümserken dişil yanımızı kullanırız.

Son birkaç yıldır eril-dişil yani daha bilindik tabiriyle ying&yang enerjimizi dengelemekte zorlanmaya başlasak da 2012 enerjisiyle bu durum kendiliğinden yavaş yavaş hizalanmaya başladı.

İşte  Sevgili Hanımlar; dişil enerjinizin dengelenme sürecinde size katkıda bulunacak aynı zamanda da bu enerjinizi aktive edecek ve kolaylıkla yapabileceğiniz etkili içsel ve dışsal eylemler;

Öncelikle içsel olarak bu enerjiyi oluşturabilmek önemli. Kadın olarak yaratıldığınız için Tanrı’ya sürekli bir şükür halinde olun.
Her sabah yatağınızdan kalktığınızda 3-5 dakika kadar gözlerinizi kapatıp “dişil enerjimi kabul ediyorum ve kullanmayı seçiyorum” cümlesini sesli bir şekilde, aralıklarla ve hissederek tekrarlayabilirsiniz. (Gece yatmadan hemen önce aynı çalışmayı, yine aynı şekilde yapabilirsiniz. )
Bir diğer eylem de “yardım almak”tan geçiyor. Yani ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda ailenizden, arkadaşlarınızdan, sokaktaki herhangi birinden ve özellikle de erkeklerden yardım isteyin.”Ben her şeyi tek başıma yapabilirim, kimseye ihtiyacım yok” demek, dişil enerjinizi  kullanmıyor olmanız demektir.
Bunu örneklerle açalım; örneğin taksi şoförünün ya da bir başkasının kapınızı açmasına, bir erkeğin sigaranızı yakmasına, eşinizin evdeki tamirat, tadilat, alışveriş, fatura ödemeleri gibi sorumlulukları üstlenmesine ya da gittiğiniz mekanlarda yanınızdaki erkeğin hesabı ödemesine izin verin.

Ne kadar bilgi sahibi olursanız olun etrafınızdaki insanlara ve özellikle erkeklere fikir danışın, ”bu konuda fikrine, bilgine, deneyimlerine ya da görüşlerine ihtiyacım var”demek ve onları dikkatlice dinlemek en etkili eylemlerden biri…
Hep konuşma odaklı olmak yerine karşınızdaki insanları etkin bir şekilde dinlemek yine dişil bir eylemdir.
Her işinizi koşuşturarak, hızlıca ve bir an önce bitirmeye çalışmak yerine sakince tamamlamaya çalışın. Sükunet ve sabır dişil niteliklerdir.

Gelelim dışsal eylemlere; özellikle ev hanımları sabah erken saatlerden itibaren ev işleriyle ya da çocuklarıyla ilgilenmeye başladıklarından genellikle kendilerine vakit ayıramadıklarından söz ederler. Ancak hoş, basit, sade bir elbise giyinmek, çok hafif de olsa makyaj yapmak, dağınık saçlara güzelce şekil vermek ve güne bu şekilde başlayıp akşam eşinizi yine aynı şekilde bakımlı karşılamak harika bir başlangıç olur…
Özellikle sürekli pantolon giyinen çalışan kadınlar ise etek veya elbise, hafif topuklu bir ayakkabı, makyaj ve küçük bir aksesuarla dahi inanılmaz şekilde dişi görünebilirler.
Yani kısacası gardırobunuzda elbise, etek, topuklu ayakkabı, seksi iç giyim ve makyaj malzemelerine daha çok yer verin ve bunları kullanmayı alışkanlık haline getirin.

Tabi en önemli olan husus şu ki; bu eylemler bir yada iki kere yapıldığında değil, yaşam tarzı haline getirildiğinde daha çok etkili olurlar.

TANRI İYİ Kİ BİZ KADINLARI YARATTI…
SEVGİ VE AŞK’LA…

http://www.womenist.net/tr/p-10581/Ask_ve_iliskiler/feminen_kadin_olma_sanati.html


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel