28 Nisan 2014 Pazartesi

30 Ocak Kova Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri

Ana SayfaastrolojiKmistiKdosyadaKiyaşamdaKisağlıKhaberdeKiKütüphane



30 Ocak günü saat 23:38'de Kova burcunun 10.derecesinde bir Yeniay gerçekleşiyor. Kova burcu yenilikçi ve eşitlikçi bakış açısını, özgünlüğü ve özgürlüğü, bilgi paylaşımını, sosyal grupları dernekleri, insan haklarını, bireyselliğin yanında objektifliğini de korumayı, sıra dışı farklı konuları ve yaklaşımları, icatlarıteknolojik gelişmeleri ve uzayı anlatır.


Yeniay derecesine Kova burcunun yönetici gezegenlerinden biri olan Uranüs'ün yaptığı destekleyici açı; yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir zaman da olduğumuzu gösteriyor. Ancak Uranüs'ün Satürn ile yaptığı gergin açı değişim isteğinin stresli bir atmosfer içinde kendini göstereceğini anlatıyor. Kısaca bu yeniayla birlikte; ilişkileri değiştirmek zincirleri kırmak, isyan etmek arzusu bizi harekete geçiren faktörlerden olacak. Yeni yol ve yöntemler denemek, ideallerin peşinden gitmek, yeni gruplar arkadaşlıklar dernek takım faaliyetleri içinde yer almak, yeni oluşumlar içinde yer almak, bütünün yararı için farklı anlayışlar arayışlar içine girmek, bilimsel entelektüel zihinsel konulara yönelmek, teknoloji buluş ve yenilikleri piyasaya sürmek gibi konular gündemde daha fazla yer alabilir. Bu konularda yeni adımlar atılabilinir.


Yine Ocak ayı başından bu yana vurgulanan konularda evlilik, ilişkiler, iş ortaklıkları ve işbirliklerinde, siyasi ve politik alanda, adalet hukuk konularında değişen çıkar ve dengeleri göz önünde bulundurarak radikal adımlar atabileceğimizi de gösteriyor. Uzlaşma arayışında olduğunuz bu yolda tavizler verdiğiniz/vermediğiniz konularda artık yenilenmiş bakış açınızı hayata geçirme zamanında olduğumuzu söyleyebiliriz.


30 Ocakta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte; yeni yol ve yöntemler denemek, ideallerin peşinden gitmek, yeni gruplar arkadaşlıklar dernek/takım faaliyetleri içinde yer almak, yeni oluşumlar içinde yer almak, bütünün yararı için farklı anlayışlar/arayışlar içine girmek, bilimsel entelektüel zihinsel konulara yönelmek, teknoloji buluş ve yenilikleri piyasaya sürmek gibi konular gündemde daha fazla yer alabilir. Bu konularda yeni adımlar atılabilirsiniz. Yine özel ve iş ilişkilerinde Aralık ayından bu yana ilerlememizi kısıtlayan koşullar yavaş yavaş kalkıyor. Dikkat çeken günlere gelince;

31 Ocakta Merkür Balık burcuna geçiyor. 12 Şubata kadar bu burçta kalacak. Yaratıcı ilham ve esin dolu fikirler öne çıkabilir. Sanatsal ifade de bakış açısında artış görülebilir. Akıl ve mantıktan çok sezgileri ve hisleriyle, ilahi olanla evrensel bilinçle hareket etme eğilimi artabilir. Olumsuz tarafı ise kararsızlık yaşama, etkin net kararlar alamama veya kendini ifade edememe şeklinde ortaya çıkabilir.1 Şubatta Venüs retrosu sona eriyor. İlişki ve ortaklıklarda, aşk sevgi temalarında uyumu memnuniyeti yakalama şansımız artmaya başlayacak. Ancak, aşk yaşamında ve ilişkilerde kontrolcü sahiplenici eğilimlerinizi ve tutkularınızı (ay boyunca) doğru yönetmeye çalışın.Yeniaydan başlayarak 3 Şubata kadar Jüpiter Pluton karşıtlığı etkisini gösterecek. Güç kazanmak, etki yaratmak istediğiniz konularda kendinizi abartılı şekilde ortaya koymaktan kaçının. İnanç ve görüşlerinizi ortaya koyarken kararlı olmakla baskıcı/dayatmacı olmak arasındaki farkı gözden kaçırmayın.7 Şubatta ise senenin ilk Merkür retrosu balık burcunda başlayacak. Detaylı yazımı 1 Şubatta yayınlayacağım.11 Şubat akşam saatlerinden itibaren bir gün boyunca Güneş Satürn gergin açısı etkili olacak. Kendimizi engellenmiş ve baskı altında hissedebileceğimiz bir gün olacak. baba, eş, patron ve önemli kişilerle ilişkilerde istediğiniz sonuçları almak zor olabilir. Girişimleri görüşmeleri 11-12 Şubatta yapmamakta fayda var.14 Şubat Sevgililer Günü keyifli ve heyecanlı geçeceğe benziyor. Sevdiğinizi şaşırtacak güzel fikirler bulabilir ve uygulayabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu sürdüğünden ayrıntılara dikkat etmekte fayda var. Her şeye rağmen duygularınızı direkt ifade edebileceğiniz tutkuların iyimserliğin öne çıktığı dikkat çekici bir gün olacak! Ancak saat 19:30 dan sonra coşku ve heyecan yerini hayatın gerçeklerinin (sorumluluk,fedakarlık gb.) vurgulandığı saatlere bırakabilir. Mümkünse akşam için planlarınızı 13 Şubatta gerçekleştirin, 14 Şubat akşamına bırakmayın. Erteleyemiyorsanız daha toleranslı hoşgörülü olmaya gayret gösterirseniz daha keyifli bir akşam geçirebilirsiniz...

Yükselen burca göre yaptığım Yeniay ve 30 Ocak-15 Şubat haftasına ait genel değerlendirmeleri aşağıda okuyabilirsiniz. Daha detaylı ve doğru bir analiz için Astroloji Danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.


KOÇ: Yeniayla birlikte gelecek planlarını gerçekleştirmeye yönelik toplantılar destek arayışları proje fikir ve girişimler öne çıkıyor. Takım çalışmalarına katılabilir, sosyal gruplar içinde aktif rol alabilirsiniz. Kalabalık gruplara önderlik etmek, öne çıkmak fikir paylaşımları için uygun bir yeniay. İşten kazanımlarınızı artıracak projeleri hayata geçirmek içinde.. 1 Şubattan itibaren iş yaşamı kariyer konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak. 11-12 Şubat tarihlerinde ise kredi miras nafaka vergi başvurularını veya ortak para işlerindeki girişimlerinizi başlatmayın. Planları ve kaynaklarınızı gözden geçirin.


BOĞA: Yeniayla birlikte kariyer planlarınızı gerçekleştirmeye hatta yön değiştirmeye yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Ani iş ve ünvan değişiklikleri gündeme gelebilir. Üst yönetimle ilgili sürpriz gelişmeler öne çıkabilir. 1 Şubattan itibaren hukuk, uluslar arası işler, medya yayıncılık ve eğitim konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak. 11-12 Şubat tarihlerinde ise partnerinizle veya ortağınızla geleceğe yönelik planlarda anlaşmazlık yaşanabilir. Planları ve işbirliklerini/ilişkileri gözden geçirin.


İKİZLER: Yeniayla birlikte eğitmenlik, kişisel gelişim faaliyetleri, yüksek öğrenim-master işleri, yurt dışı işler, hukuksal konular, yolculuklar, yayıncılık, medya ve reklam çalışmalarına yönelik konuşmalar girişimler ve projeler öne çıkacak. Seyahate çıkmak, reklam faaliyetleri yapmak, eğitim vermek-almak için uygun bir yeniay. 1 Şubattan itibaren kredi, miras, nafaka burs vergi ve ortak finansal kaynakların kullanımı konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak. 11-12 Şubat tarihlerinde ise çalışma ilişkilerinde, yurt dışı işlerde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Planları ve işbirliklerini/ilişkileri gözden geçirin.


YENGEÇ: Yeniayla birlikte vergi miras nafaka burs kredi alacak ve ödemelere ilişkin konuşmalar pazarlıklar ve projeler öne çıkacak. Kariyer ve gelecek planlarını uygulamak için başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz. 11-12 Şubat tarihlerinde ise bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. Yatırım planlarını ve işbirliklerini/ilişkileri gözden geçirin. 1 Şubattan itibaren özel ve iş ilişkilerinde, evliliğinizde ve anlaşmalarda dengeler yerine oturmaya başlayacak.


ASLAN: Yeniayla birlikte özel iş ve ilişkilerde yeni bir dönem başlayabilir. Ortaklık kurabilir, ilişkinizi ileriye taşıma kararı alabilirsiniz. Yurt dışı veya uzaklarla bağlantılı işlerde, eğitim ve hukuki konularda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. 11-12 Şubat tarihlerinde ise bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. Planları ve işbirlikleri, aile ilişkilerinizi gözden geçirin. 1 Şubattan itibaren iş ilişkilerinde, çalışma koşullarında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


BAŞAK: Yeniayla birlikte günlük işler, çalışma ilişkileri ve koşulları öne çıkıyor. Çalışma yeriniz göreviniz değişebilir, yürüttüğünüz görevlerde değişiklikler yaşanabilir. İş yaşamında yeni yol ve yöntemler geliştirerek müşterek kazançlarınızı artırabilirsiniz. Başkasının desteğiyle iş kurabilirsiniz, sorumluluklarınız artabilir. 11-12 Şubat tarihlerinde ise bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. Planları ve projeleri, sözleşmeleri gözden geçirin. İletişim kurarken daha özenli olun. 1 Şubattan itibaren aşk yaşamında, çocuklar konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


TERAZİ: Yeniayla birlikte yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Süre giden ilişkiniz varsa ileriye taşımak adına yeni adımlar atabilirsiniz Tasarım hobi sanat sahne çalışmalarında teklifler alabilirsiniz. Aşk yaşamı çocuklar ve hayatın keyifli yanlarının vurgulandığı bir ay yaşayacaksınız. 11-12 Şubat tarihlerinde ise bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. Planları ve projeleri, bütçenizi gözden geçirin. 1 Şubattan itibaren aile ev yerleşim konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


AKREP: Yeniayla birlikte aile ilişkileri ziyaretler, ev yerleşim gayrimenkul konularına ilişkin konuşmalar girişimler öne çıkıyor. İş koşullarına bağlı olarak evinizi değiştirmeniz söz konusu olabilir. 11-12 Şubat tarihlerinde ise görev ve sorumluluklarınızı, aile ilişkilerini gözden geçirin. Bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. 1 Şubattan itibaren eğitim, ticaret ve kardeşler konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


YAY: Yeniayla birlikte internet lojistik işleri, eğitim, yazışma-sözleşmeler, yolculuklar, kardeşler yakın çevre ilişkilerinde konuşmalar fikir paylaşımları girişimler öne çıkıyor. Blog açmak, fikirlerinizi paylaşmak, sözleşme imzalamak, kısa yolculuklara çıkmak için güzel bir yeniay. 11-12 Şubat tarihlerinde ise yakın ilişkilerinizi, düşüncelerinizi gözden geçirin. Bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. 1 Şubattan itibaren gelir ve harcamalar bütçe konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


OĞLAK: Yeniayla birlikte alım-satım, gelir ve harcamalar finansal konular öne çıkıyor. Gelen teklifleri değerlendirin. Ev araba gayrimenkul alımı-satımı, taşınma tadilat işlerine yönelik harcamalar yaşanabilir. 11-12 Şubat tarihlerinde ise arkadaşlar-para ilişkilerinizi, planlarınızı, işten kazanımlarınızı gözden geçirin. Bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. 1 Şubattan itibaren ilişkiler, iş ve aşk yaşamı, çocuklar konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


KOVA: Yeniayla birlikte sağlık konuları ve kişisel girişimlerinizi başlatmaya yönelik proje fikir ve girişimler öne çıkıyor. Gelen eğitim, seyahat ve anlaşma tekliflerini fırsatları değerlendirin. Ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak veya büyütmek için uygun bir ay olabilir. Blog açmak, yazmak içinde... 11-12 Şubat tarihlerinde ise yakın ilişkilerinizi, düşüncelerinizi gözden geçirin. Bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. 1 Şubattan itibaren aile ve aşk ilişkileri, yurt dışı işler, eğitim ve hukuk konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


BALIK: Yeniayla birlikte arka planda kalmayı gerektiren işlere yönelmek, iç sesinizi dinlemeye önem vermek daha yararlı olacaktır. Meditasyon dua namaz faaliyetlerinde bulunmak, doğa yürüyüşlerine çıkmak size iyi gelebilir. Bu dönem harcamalarda, bütçe konularında daha dikkatli olmaya çalışın. Sürpriz harcamalar gündeme gelebilir. 11-12 Şubat tarihlerinde ise yurt dışı işler ve eğitim faaliyetlerinde, medya yayıncılık hukuk işlerinde hoşgörülü olmaya çalışın. Bu konularda önemli girişimlerinizi başlatmayın. 1 Şubattan itibaren sosyal ilişkiler, grup dernek faaliyetleri ve işten kazanımlar konularında dengeler yerine oturmaya başlayacak.


Yazarımızın biyografisi yakında güncellenecektir...


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel