12 Kasım 2014 Çarşamba

Haftanın Duyurusu

AYIN DANIŞMANLIĞI – İŞ HAYATINIZDA BAŞARINIZI ARTTIRIN 

Aşağıdaki çalışmaya sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecektir ve katılımcı sayısı tamamlandığı zaman yayından kaldırılacaktır. Bu çalışmanın tekrarı bu sene olmayacaktır. Her an yayından kaldırılabileceği için katılmak isteyenlerin aşağıdaki bilgileri dikkatle okumaları önerilir. İstek danışmanlığı Berna Özcan Demir tarafından uzaktan verilecek bir çalışmadır.

Temelde isteklerimizin gerçekleşmesini engelleyen 3 önemli nokta vardır;

1- İnançlarımız
2- Korkularımız
3- Çıkarlarımız

Her neye inanıyorsanız bilinçsizce bunu gerçeklemeye çalışır ve seçimlerinizi inançlarınıza uygun bir şekilde yaparsınız. Örneğin 40 yaşından sonra yeni bir iş bulmanın çok zor olduğuna inanıyorsanız, bu inancınızı destekleyecek firmalara iş başvurusunda bulunarak kendinizi haklı çıkartırsınız. İnançlarımız bizim istediğimiz şeyleri elde etmemize veya etmememize yol açan en önemli unsurlardan birisidir. Yine korkularımız da bizi bloke eder ve isteklerimizi elde etmemizi engeller. Başarısızlık korkusu, rezil olma korkusu, sevilmeme korkusu, hata yapma korkusu gibi bir çok korku isteklerinizi elde etmenizin önüne büyük setler çekerler. Son olarak eğer bir sorunu yaşamanızın size sağladığı bazı çıkarlar varsa, bilinçsizce bu sorunu sürdürmeyi seçebilirsiniz. Buna ” sekonder kazanç” denir ve kişi bir sorundan bir fayda elde ediyorsa sıklıkla görülür. Örneğin; hasta olduğu için eviyle ve çocuklarıyla ilgilenemeyen kadın her ne kadar hastalıktan kurtulmak istese de bilinçaltı düzeyde bu hastalığın getirdiği ” sorumluluklarından kurtulma” faydasından çok memnun olabilir ve bilinçsizce hastalığını sürdürmeyi seçebilir.

Şu durumda hayatınıza istediğiniz bir şeyi elde etmek için bu 3 noktada çalışmalar yapmalısınız. Ancak hangi isteğiniz için hangi sorunlarla çalışmanız gerektiğini bilmeniz çok önemlidir. Aksi halde bir çok çalışmanız boşuna gidecektir ve sonuç alamamak sizi gerçekten işe yarayan tekniklerden de uzaklaştıracaktır. Bu nedenle size özel olarak hazırlanmış, doğru bir programla çalışmak doğru inançlar geliştirmenizi, isteklerinizin önüne set çeken korkularınızı arındırmanızı ve ikincil faydalarınız varsa bunları fark ederek etkisiz hale getirmenizi sağlayacaktır. Yine bu 3 temel noktanın dışında aileden gelen olumsuz enerjiler, eski sözleşmeleriniz, içsel korkularınızla oluşturduğunuz enerji parazitleri, başkalarının enerjinizi tüketmesi, chakra – aura sisteminizdeki sorunlarda gibi bazı enerji problemleri de isteklerinizi elde etmenizi engelliyor olabilir. Bu konuda da bilgi sahibi olmanız ve doğru çalışmaları yapmanız amaçlarınıza ulaşmanız için çok faydalı olacaktır.

Uzaktan alacağınız danışmanlık çalışması ile, size özel blokajlarınız tespit edilerek bunları nasıl kaldıracağınızı size detaylı bir şekilde anlatan bilgiler verilecektir. Çalışmanın içeriği son derece kolay hazırlanmış olup uygulanması herkes için kolay ancak etkili teknikleri içerecektir. Her ay bir konuda danışmanlık çalışması yapacağımız için çalışma konularını takip ederek size uygun olan konu veya konularda danışmanlık almanız mümkün olacaktır.

Eyül ayında ” İŞ HAYATINIZDA BAŞARINIZI ARTTIRIN” konulu bir danışmanlık çalışması yapacağız.

ÇALIŞMANIN FAYDALARI

İsteklerinizi elde etmek için bir uzmanın size özel hazırlayacağı bir analizin sonuçlarına göre çalışmak, istediğinizle aranızdaki tüm engelleri ortadan kaldırmak demektir. Bunu şöyle düşünebilirsiniz, bir şeyi gerçekten istiyorsunuz ve ona ulaşmanızı engelleyen tüm blokajları, tıkanıklıkları, sorunları temizliyor, isteğinizle aranızdaki yolu tamamen açıyorsunuz. İşte bu danışmanlık çalışmasının sizin için yapacağı tam olarak budur. Kişisel danışmanlık çalışması sonucunda alacağınız analiz ve çalışma programı sizin için altın değerinde olacaktır ve nokta atığı yaparak isteklerinize odaklanmanızı sağlayacaktır.

Danışmanlık çalışması ile edineceğiniz bilgiler;

1- Sizin özel hazırlandığı için çok etkilidir.
2- Kolay ancak çok etkili bir programdır.
3- Kısa zamanda sonuç elde etmeniz için programlanmıştır.

Danışmanlık çalışması alarak iş hayatınızda çok daha başarılı olacak ve yükselişin keyfini sürdüreceksiniz çünkü siz bunu hak ediyorsunuz…

KİŞİSEL DANIŞMANLIK VE AKTİVASYON ÇALIŞMASININ İÇERİĞİ;

Çalışmaya katılmak için tam adınızı, tam doğum tarihinizi ve doğduğunuz yer bilgisini mail ile iletmeniz gereklidir. Eğer biliyorsanız doğum saati bilgisi de çok faydalı olacaktır. Bu bilgileri kişisel yıldız haritanızda ve element haritanızda incelemek yapmak için kullanacağız. Bu nedenle tam doğum tarihi, yeri ve tam isminiz çok önemlidir. Hatta mümkünse bir fotoğrafınızı da gönderirseniz çalışma için çok faydalı olacaktır. Çalışmanızda sorunların tespiti için astroloji, numeroloji, element haritası, kinesiyoloji gibi farklı teknikler kullanılacaktır. Bu nedenle bilgilerinizin tam olması önemlidir.

Daha sonra üzerinde çalıştığımız konuda her durumda yapılması gereken bazı temel çalışmaları ve size özel yapmanız gereken çalışmaları bir rapor olarak hazırlayacağız.

Raporunuzda;

İsteğinizi elde etmeniz için en doğru olumlama ve olumlamanızı nasıl kullanacağınız

Sizi bloke edebilecek temel bazı sorunlar göz önüne alınarak yapmanız gereken niyet çalışmaları

Kullanmanız gereken doğal taşın hangisi olduğu

Size en uygun mantra veya esma çalışması

Bunların dışında gerekli görülen bir öneri varsa bu öneri de gönderilecektir. Çalışma kişisel olduğu için rapordaki önerilerin tam içeriğini vermek mümkün değildir ancak feng shui önerisi, uyumlanma önerisi, meditasyon önerisi, nefes çalışması önerisi, melek çalışması önerisi, imgeleme önerisi gibi gerekli olabilecek noktaların hepsi raporunuzda bulunacaktır. Herkese her konuda öneride bulunulmayacaktır. Örneğin bir kişi için 2-3 tane çalışma yeterli olabilirken, bir diğer kişi için 8-10 tane farklı çalışma ve öneride bulunmak gerekebilir. Raporunuzun içeriği temel çalışmalar hariç sizin kişisel sorunlarınızla ilgili olacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLER;

Lütfen çalışmayı almadan önce aşağıdaki bilgileri yeniden okuyunuz.

1- Çalışmaya katılım için tam doğum tarihi, yeri ve eğer biliyorsanız saati bilgilerini tam olarak iletmelisiniz. Doğum tarihini ve yerini biliyorsanız saatini bilmeseniz de sorun olmayacaktır ancak saati bilgisinin de faydası olabileceği için biliyorsanız ekleyiniz. Ayrıca tam isminizi de yazmalısınız. Ek olarak bir fotoğrafınızı mail ile göndermeniz de faydalı olacaktır.

2- Çalışmanız hazırlanırken analizleriniz iş hayatınızdaki başarının yükselmesi için olacaktır. Size ek olarak astrolojik veya element haritanızla ilgili bir bilgi verilmeyecektir. Bu veriler çalışma programınızın hazırlanması için gerekli olduğu şekilde incelenecek ve elde edilen sonuçlarla programınız hazırlanarak size gönderilecektir.

3- Çalışma yoğun emek ve zaman isteyen bir çalışma olduğu için sınırlı sayıda kişi kabul edilecektir ve katılımcı sayısı tamamlanınca yayından kaldırılacaktır. Her ay başka bir konuda çalışacağımız için yeniden bir çalışmanın tekrarı bu sene olmayacaktır.

7- Başvuru mailiniz bize ulaştıktan sonra size teyit maili gönderilecektir. Analiz çalışmanız 10-12 gün içinde mail adresinize gönderilecektir.

8- Analiziniz Berna Özcan Demir tarafından yapılacaktır.

9- Çalışmaya katılmak için bir ön şart yoktur yani daha önceden reiki almış olmanız veya herhangi bir bilgi seviyesinde olmanız gerekli değildir. Çalışma herkesin uygulayabileceği kolaylıkla olacaktır.

Uzaktan danışmanlık çalışmasına sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecektir.

ÇALIŞMAYI SATIN ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. 

Danışmanlık çalışmasının ücreti normalde 200 TL’dir. Ancak site ve blog üyeleri için 120 TL olacaktır. 

http://reikiturk.com/market/index.php?route=product/product&product_id=139

Uyarı: Bu çalışma tıbbi bir teşhis, tedavi veya öneri içermez. Sağlık sorunlarınızda doktorunuza başvurunuz.

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel