23 Mayıs 2014 Cuma

Mars Retrosu Terazi Burcunda (1 Mart-20 Mayıs)

Ana SayfaastrolojiKmistiKdosyadaKiyaşamdaKisağlıKhaberdeKiKütüphane



1 Mart-20 Mayıs tarihleri arasında savaş gezegeni Mars normal seyrine biraz ara verip yaklaşık 3 ay boyunca daha yavaş hareket edecek. Terazi Koç ve Akrep burçları ile yükseleni bu burçlardan biri olanlar bu süreçten daha çok etkilenecekler. Mars genel olarak mücadele etmeyi, hakkını aramayı, cesareti, harekete geçmeyi anlatır. Astrolojide bir gezegen retro olması (geri gitmesi); ifade ettiği şeylerin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlatır. Bu yüzden en çok ilişki ve ortaklıklarda orta yolu bulmak, adaleti sağlamak adına çaba sarf edeceğimizi söyleyebilirim. Mars retro olduğundan Ben sen dengesini korumakta, işbirlikleri, ilişkileri sürdürmekte ve adil davranmakta yaklaşık 3 ay boyunca zorluklar ve engellerle karşılaşabiliriz. Karar vermede, doğru zamanda harekete geçmede, irademizi ve taleplerimizi ortaya koymada güçlük çekebiliriz. Bu da ilişkileri ve çıkarları bozabilir. Özel ve İş ilişkilerinde agresif hırçın dengesiz bir tutum sergilemeye meyilli olabiliriz. 


Diğer taraftan enerjinizi doğru yönetebilirseniz bu dönemi iş ve özel ilişkilerde var olan sorunları çözmek bir uzlaşmaya varmak için de kullanabilirsiniz. Bu alanlardayeni girişimler yapmak yerine süre giden işleri-ilişkileri iyileştirmek, üzerinde düşünmek pazarlık yapmak daha faydalı olacaktır. Bu süreçte evlilik veya ortaklıklarda ayrılıklar/barışmalar, iş yaşamında sözleşme iptalleri, diplomatik krizler, hak hukuk ihlalleri... veya tüm bu konularda iyileştirme sağlamak adına girişim haberleri (arabuluculuk gibi) duyabiliriz. 


Ayrıca Mars, vücudun savunma sistemini de ifade ettiğinden enerjimiz ve dayanıklılığımız bu dönem düşebilir. Aşırı efor ve güç gerektiren iş ve spor faaliyetlerinde dikkatli olmak gerekiyor. Yine yumurtalıklar üreme organları, bel ve böbrekler bölgelerindeki hastalıklara yatkınlık gösterebiliriz. Tedavi olmak adına yeni programlara başlayabilirsiniz.


İlişki ve ortaklıklarda, siyasette, finansal piyasalarda ve hukuksal konularda var olan uzlaşmazlıklar ve adeletsizlikler özellikle 15 Nisan Ay tutulması ile birlikte daha görünür olacağından 22-23-24 Nisan arası günlerde sakinliği korumak çok önemli!Yine 2-3 Mart, 8 Nisan ve 11 Mayıs dikkat çeken stresli günler. Gelişen olayları objektif şekilde değerlendirmeye çalışın, biraz geri çekilip, alternatif çıkış yolları bulmaya çalışın.


Marsın Terazi burcunda hareket ettiği 7 Aralık-1 Mart döneminde yaşadıklarınız, anlaşmazlıkların en çok nerede olacağına dair bizlere bir ipucu verecektir. Yorumları öncelikli olarak yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.


KOÇ: İlişki evlilik ortaklık ve anlaşmaları sürdürmek veya rekabet edebilmek için yoğun çaba sarf etmiş olabilirsiniz. Birebir ilişkilerde açık düşmanlıklar veya adaletsizliklerle karşılaşmış olabilirsiniz. İlişkilere denge ve uyum getirmeye çalışırken kendinizi korumakta/savunmakta güçlük çekmeye devam etseniz de kararlı dengeli ve sabırlı olmaya gayret gösterin. Anlaşmazlıkları çözmek, orta yolu bulmak, adil olmak adına önümüzdeki 3 ayda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni ve önemli girişimlerde bulunmak, bir anlaşma yapmak, ortaklık kurmak, dava açmak ya da süre giden ilişkinize ciddiyet kazandırmak(nişan,düğün gb) içinse bu dönem çok da uygun olmayabilir.


BOĞA: İş ilişkilerinde, çalışma ortamında, hizmet ve destek aldığınız konularda, kiracı-bakıcı-hizmetli ilişkilerinde anlaşmazlıklar, uyumsuzluklar yaşamış olabilirsiniz. Günlük işleri, görev ve sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için ilişkileri ve işbirliklerini doğru yönetmek gerekiyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları çözmek, adaletsizlikleri gidermek için çaba harcayın. İş değişikliği ve rekabet içeren aktiviteler içine girmek içinse uygun bir zaman olmayabilir. Bel ve böbreklere, üreme organlarındaki rahatsızlıklara karşı da önlem almak, sağlığa daha fazla dikkat etmek gerekiyor. 


İKİZLER: Aşk hayatında sizi zora sokan ilişkinizin dengesini ve huzurunu bozan olaylar tecrübe etmiş olabilirsiniz. Aşkta rekabet kıskançlıklar ve beraberinde tartışmalar yaşanabilir, ilişkileri uyum içinde sürdürmek zorlaşabilir. Çocuğunuz varsa bu dönem ona nasıl davranacağınızı kestirmekte zorlanabilirsiniz. Sabırlı olmaya gayret gösterin. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda öfke yönetimini doğru uygulayın. Sahne sanat spor hobi alanlarında önemli girişimleri başlatmak yerine, koşulları ve ilişkileri iyileştirmeye odaklanmak daha yararlı olabilir.


YENGEÇ: Aile ilişkilerinde, ev yaşamında, baba ile ilişkilerde huzursuzluklar tartışmalar yaşamış olabilirsiniz. Anlaşmazlıkları çözmek, orta yolu bulmak adına önümüzdeki 3 ayda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine evden ayrılmak, taşınmak, ev alıp satmak için uygun bir dönem olmayabilir. Yaşadığınız yerin güvenlik tedbirlerini artırmakta, ev kazalarına karşı daha dikkatli olmakta fayda var. 


ASLAN: Yakın çevre ilişkilerde (kardeş, komşu, kuzen gb) anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Ya da yakınlarınızın yaşadığı bazı tatsızlıklar sizi hırpalamış olabilir. İletişim kurmakta, kendinizi müdafaa etmekte zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Anlaşmazlıkları çözmek, orta yolu bulmak, kendinizi doğru ifade edebilmek adına önümüzdeki 3 ayda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim, yazı, internet ve lojistik işlerde iletişimden kaynaklı anlaşmazlıklara karşı anlayışlı olmak gerekiyor. Bu işlere yönelik önemli girişimleri başlatmak içinse uygun bir dönem değil. Trafikte ve seyahatlerde 3 ay boyunca daha dikkatli duyarlı ve sabırlı davranın.


BAŞAK: Harcamalarınız artmış, gelir-gider yönetiminde zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Sahip olduklarımı nasıl korurum veya değerlendirim noktasındasındaysanız para kazandıracak yeni projeleri, işbirliklerini hayata geçirmek için 20 Mayısı beklemekte fayda var. Araba alım satımı, değerli eşya alımı gibi girişimleri yine ertelemekte fayda var. Süre giden ticari işlerinizde bütçe ve finans konularındaki anlaşmazlıkları gidermek, kendi kazanımlarınıza ve harcamalarınıza denge getirmeye çalışmak içinse uygun zamanlar.


TERAZİ: Kendi çıkarlarınıza uygun adil ve kesin kararlar almakta, ilişkilerdeki anlaşmazlıkları çözmekte uyumu yakalamakta zorlanmış olabilirsiniz. Kendiniz için isteyip de hayata geçirmekte zorlandığınız girişimleriniz olmuş olabilir. Bu dönem enerjinizi ve öfkenizi doğru yönetmek çok önemli olacak. Geri çekilip plan ve hedeflerinizin aksayan yönlerini bulun ve yeni yollar bulmaya çalışın. Bel ve böbreklere, üreme organlarındaki rahatsızlıklara karşı da önlem almak gerekiyor. Aşırı rekabetçi ya da uzlaşmacı tavırlardan, ani ve fevri çıkışlardan uzak durmaya çalışın. Anlaşmazlıkları çözmek, orta yolu bulmak, kendinizi doğru ifade edebilmek adına önümüzdeki 3 ayda tutumlarınızı gözden geçirin. Yaşamınız sağlığınız dış görünümünüz ile özel ve iş ilişkilerinde, ortak proje ve anlaşmalarda yeni ve önemli adımlar atmak, kararları uygulamak için 20 Mayısı beklemekte fayda var.


AKREP: 3 ay boyunca enerjinizi gücünüzü doğru kullanmakta, ilişki ve anlaşmalarda hakkınızı korumakta, işbirliklerini yönetmekte zorlanabilirsiniz. Olumsuz sonuçlar yaratmamak, kayıplar yaşamamak için en azından girişimlerinizi 20 Mayısa ertelemekte fayda var. Enerjinizi, konsantrasyon gücünüzü sağlamlaştırmak için daha çok içe dönmeyi, yalnız kalmayı, daha az efor harcamayı tercih edin. Mayıs sonuna kadar gücünüzü cesaretinizi yenileme güçlendirme sürecinde olduğunuzu söyleyebilirim. Meditasyon, yoga, tai-chi gibi faaliyetler size iyi gelebilir. Bu dönem vücudunuzun dayanıklılığı düşebilir, hastalıklara karşı önlem almak adına beslenmenize ve sağlınıza özen gösterin. Biraz arka planda kalarak başkalarına gizliden destek verebilir, yardım faaliyetlerine ağırlık verebilirsiniz.


YAY: Sosyal çevre ilişkilerinde, organizasyonlarda, dernek takım çalışmalarında ilişkileri işbirliklerini yürütmekte zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Sizi öfkelendiren, haksızlığa uğradığınızı düşündüren olayları çözmek, orta bir yol bulmak için uygun zamanlar. Gelecek planlarınızı uygulamak, işten kazanımlarınızı artıracak/değerlendirecek yeni alternatifleri uygulamak için doğru bir zaman değil. Süreci ve yeni planları 20 Mayısa kadar ertelemekte fayda var.


OĞLAK: İş yaşamında, üstlerle ilişkilerde rekabet ve anlaşmazlıkların yoğunlaştığı bir dönem yaşıyor olabilirsiniz. İş, patron veya sektör değişikleri yaşamış olabilirsiniz. Önümüzdeki 3 ay boyunca adaleti uyumu ve işbirliklerini sürdürmek, dengeye oturtmak adına pazarlıklara açık olun. Öfkenizi ve hırsınızı doğru yönetmeye çalışın. Daha önce gündemde olmayan iş-sektör değişikliklerini yapmak veya önemli planları uygulamak için 20 Mayısı beklemek daha yararlı olacaktır.


KOVA: Yurt dışı işlerde, yabancılarla olan bağlantılarda, hukuk, eğitim-öğrenim konularında rekabet edebilmek ilişkileri sürdürmek zorlaşmış olabilir. Medya pazarlama yayıncılık çalışmalarında beklediğiniz faydayı almakta sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Anlaşmazlıkları çözmek, orta yolu bulmak, kendinizi doğru ifade edebilmek adına önümüzdeki 3 ayda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Agresif, dengesiz ve kararsız çıkışlardan uzak durmaya gayret gösterin. Daha sabırlı olmaya çalışın. Medya yayıncılık ithalat-ihracata yönelik yeni ve önemli girişimleri 20 mayısa ertelemeye çalışın.


BALIK: Ortak kaynakların yönetimi ve dağıtılması konularında anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Kredi ödemeleri, nafaka, miras, burs, vergi işlemlerindeki problemleri aşmak veya adaletsizlikler gidermek adına önümüzdeki 3 ayda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Geciken alacaklar bu dönem içinde tahsil edilebilir. Baba eş veya 2. bir şahıs ile yeni parasal işlere girmek adına uygun bir dönem değil.

Okunma 1327 defa Son Düzenlenme Perşembe, 27 Şubat 2014 13:21

Yazarımızın biyografisi yakında güncellenecektir...


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel