7 Ağustos 2015 Cuma

YÜKSEK BENLİK ŞİFASI

higher-selfYaz tatili öncesi bloguma çok faydalı olduğuna inandığım ve ilginizi çekeceğini düşündüğüm önemli bilgiler eklemek istedim. Yüksek benlik çalışmaları yapıyorolabilirsiniz veya bu konu size yabancı olabilir. Ancak her durumda aşağıdaki bilgileri kullanırsanız hayatınıza güzel deneyimler getireceğine inanıyor ve bubilgilerin ihtiyacı olan herkese ulaşmasını seçiyorum.
Yüksek benliğimiz yada üst bilincimiz bizim bütünle bağlantılı olan bilge yönümüzdür. Bilinçaltımız kolektif bilinçaltı ile yani bütün insanlığın bilinçaltı ile bağlantılıdır ve buradan her türlü bilgiyi alma yeteneğine sahiptir. Bilinç düzeyinde ise insanlarla bilinçli bir şekilde iletişim kurarız ve tüm insanlığın aslındabir aile olduğunu bilinçli bir şekilde idrak edebiliriz.





Oysa yüksek benlik düzeyinde bütün insanlığın ortak bilinci ile yani tüm insanlığın bilgisi, aklı birikimi ve zekası ile bağlantıya geçebiliriz. Bu geçmişte yaşayan tüm insanları, şu anda yaşayan insanları ve gelecekte yaşayacak olan tüm insanları kapsar ve yüksek benliğimiz bu muazzam alandan bilgi alabilme kapasitesine sahiptir. Ayrıca yüksek tüm olasılıkları değerlendirme gücüne de sahiptir. Bu nedenle alternatif gelecekleri görebilir, yaşam derslerimize uygun ve bizim için en faydalı olasılıkları seçebilir. Bunu şu şekilde özetleyebiliriz; Sizin sahip olduğunuz bir bilinç durumu var ki muazzam bir bilgi havuzundan bilgi alabilme, tüm olasılıkları değerlendirebilme ve sizin en yüksek hayrınıza olanı tespit edebilme gücüne sahip. Bu bilinç durumunu anlar ve onunla çalışırsanız hayatınızı değiştirme ve dönüştürme gücünü elinize alırsınız.
Yüksek benliğinizle çalışırken ondan rehberlik isteyebilir veya ondan çeşitli taleplerde bulunabilirsiniz. Yüksek benliğinizden bir şey istemek demek aslında kendi içinizdeki bilgeye başvurmak ve ondan sizi yönlendirmesini istemek demektir. Sevgili yüksek benliğim şöyle bir iş istiyorum lütfen bana yardım et derseniz yaptığınız şey aslında içinizdeki bilgeden en doğru kararları vermeniz, doğru zamanda doğru yerde olmanız ve doğru insanlarla bağlantıya geçmeniz için size yardım etmesini istemek demektir. Yüksek benliğiniz bütün insanlığın üst bilinciyle bağlantılı olduğu için tam sizin özelliklerinize uygun eleman arayan bir firmayı bulmak ve bu firmaya sizi yönlendirmek onun için zor olmayacaktır. Eğer bunun için yeni bir eğitim almanız gerekiyorsa bu eğitime, birisi ile tanışmanız gerekiyorsa en doğru tanışma noktasına veya bir inancınızı değiştirmeniz gerekiyorsa en doğru bilgilere yüksek benliğiniz sizi kolaylıkla yönlendirebilir. Size düşen şey sadece kendi içsel bilgeliğinizden istemek ve akışla hareket etmektir. Yani eğer içinizdeki sesi dinler, karşınıza çıkacak fırsatlara karşı duyarlı olur ve kendinizi iyi şeylere açarsanız yüksek benliğiniz sizin için en iyi şekilde çalışacaktır.
Ancak tam bu noktada yüksek benliğinizin sizin en yüksek hayrınıza çalışacağını, yaşam derslerinize ve tekamülünüze uygun şekilde hareket edeceğini de söylemem gerekli. Eğer bir istediğinizin gerçekleşmesi sizin için hayırlı/doğru değilse bunun yerine başka bir olasılık gerçekleşecektir. Sonuçta siz kendi içinizdeki bilgeden rehberlik ve danışmanlık istiyorsunuz… Örneğin birisi ile evlenmek istiyorsanız ve bunun için yüksek benliğinizden destek istediğini diyelim. Eger bu kişi sizin için doğru insan değilse evlenmeyi umarken tam tersine hızlı bir şekilde ayrılabilirsiniz. Ancak amacınız mutlu bir evlilik yapmak ise kısa zamanda karşınıza doğru insan çıkar ve aradığınız mutlu evliliği yapabilirsiniz. Yani yüksek benliğinizle çalışmak benim istediğim olsun demek yerine ben bunu istiyorum ama benim için en hayırlı ve en doğru seçeneğin olmasını kabul ediyorum demektir.
Yüksek benliğinizle bağlantı için size özel bir çalışma vereceğim. Aslında bağlantı için herhangi özel bir ritüele ihtiyaç yoktur, ancak bu konuda zorlananlar, bilgisi veya deneyimi eksik olanlar ve herhangi bir uyumlanma almamış insanlar için vereceğim bu küçük çalışma çok faydalı olacaktır.
YÜKSEK BENLİK ŞİFA ÇALIŞMASI
Öncelikle sağ elinizin avuç içi ile havaya sonsuzluk sembolunu çizin. Bu sembolün çizim yönü yoktur, istediğiniz yerden başlayarak çizebilirsiniz. Sonsuzluk sembolü uyumlanmanız olmasa bile etkili olarak kullanabileceğiniz bir semboldür.
Sembol;
yuksek



Sonra ellerinizi kalp chakranıza koyun. Yani bir el göğsün tam ortasında avuç içi bedene değecek şekilde dursun, diğerini onun 1 cm kadar altına aynı şekilde koyun ve ellerinizi kasmayın yani çok rahat bırakın.
Derin bir nefes alın verin ve içinizden veya sesli olarak ” Sevgili yüksek benliğim şimdi seninle bağlantı geçiyorum ve senin desteğini rica ediyorum” deyin. Bu aşamaya kadar gözlerinizin kapalı olması ve gevşemiş olmanız önerilir.
Şimdi niyetinizi ederken gözlerinizi açarak okuyabilir veya kapalı edebilirsiniz. Gevşemiş olmanız çok önemli çünkü zihniniz ne kadar alfa durumunda olursa çalışmanız o kadar başarılı olur.
Daha sonra aşağıda verdiğim niyetlerden birisini veya kendi hazırlayacağınız bir niyeti okuyabilirsiniz. Bir çalışmada birden fazla niyetle çalışabilirsiniz, sayısını sizin belirlemeniz mümkündür. Niyetlerinizi 1 kere veya 3 kere okuyabilirsiniz. Benim tercihim arka arkaya 3 kere okunmasıdır.
Bir niyet için zamanınız varsa 21 gün her gün çalışmak çok harika olacaktır ancak yüksek benlik çalışmalarında bu kural yoktur. Tek bir kere de çalışmanızın faydası olacaktır. Bu nedenle zamanınız ve imkanınız varsa 21 gün çalışmasını yoksa tek bir kere de olsa çalışmanızı öneririm.
Sembol çizerken imgelemeye gerek yoktur. Sadece havaya avuç içinizle çizmeniz yeterlidir. ( Çizerken kalem kullanılmaz) Ben fotografi renkli seçtim ancak renk imgelemenize gerek yok çizerken. İmgelemek istiyorsanız istediğiniz bir rengi kullanabilirsiniz. Sembol bir kural değildir, eğer sizi rahatsız ederse kullanmayın. Kullanmamızın tek nedeni enerjiyi odaklamaya yardım etmesidir.
Niyetinizi okurken elleriniz kalp chakranızda olsun sonrasında çekebilirsiniz. Eğer bir kaç niyeti arka arkaya edecekseniz hepsi bitene kadar elleriniz kalp chakranızda yani yukarıda tarif ettiğim pozisyonda durabilir.

YÜKSEK BENLİK NİYETLERİ
Daha önce değişik sosyal medya sayfalarımda yüksek benlik niyetleri verdim. Bu niyetleri bu yazıma da derli toplu olsun diye ekledim ve yeni yüksek benlik niyetleri de yazdım. Bu niyetlerden istediğiniz kadarını seçebilirsiniz ve elleriniz kalp chakranızda iken odaklanarak okuyabilirsiniz.

KORKULARINIZI TEMİZLEMEK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
Sevgili yüksek benliğim lütfen şimdi, tüm zamanlarda ve tüm boyutlarda beni kısıtlayan, gelişimimi engelleyen, benim iyiliğime hizmet etmeyen bütün korkularımı nazikçe sevgiye dönüştür. Teşekkür ederim.”

KENDİNİZİ AFFETMEK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
Tüm zamanlardaki ve tüm boyutlardaki bütün hatalarım için kendimi affetmeyi seçiyorum. Sevgili yüksek benliğim; tüm suçluluk duygularımı, tüm sıkıntılarımı, tüm öfkemi, kurban bilincimi ve tüm acılarımı yüreğimden nazikçe sil. Kendime karşı yaptığım tüm hatalar için ve başkalarına karşı yaptığım tüm hatalar için merhametin şifalandırıcı ışığı ile varlığımı doldur ve beni arındır. Kendimi bütünüyle affediyor ve bütünüyle affedilmiş bir insan olmaya niyet ediyorum. Teşekkür ederim.”

ELEŞTİRİ ENERJİSİNİ TEMİZLEMEK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
Sevgili Yüksek benliğim; bana yönlendirilen tüm eleştirilerin, tüm saldırıların, tüm öfkeli davranışların, tüm rahatsız edici tavırların bedenimdeki, bilinçaltımdaki ve enerji alanımdaki etkilerini temizle ve arındır. Auramdaki tüm enerjisel saldırıları iptal et ve temizle. Bana yönlendirilen tüm bu olumsuz enerjilerle oluşmuş olan tüm suçluluk, utanç ve olumsuz şartlanmalarımı çözmeme yardım et. Teşekkür ederim.”

SAĞLIK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
“Sevgili yüksek benliğim; lütfen bu hastalıkta payı olan tüm zehirli duygularımı, düşüncelerimi, tüm acılarımı, tüm olumsuz inançlarımı, korkularımı, tüm negatif enerjileri ve tüm hatalı bakış açılarımı temizle, arındır. Lütfen bu hastalıktan almam gereken dersi almam ve sevgiyle yoluma sağlıklı bir insan olarak devam etmemiçin bana rehberlik et. Bütünüyle ve her anlamda sağlıklı olmayı seçiyorum. Teşekkür ederim. ”

REFAH İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
“Sevgili yüksek benliğim lütfen tüm zamanlarda ve boyutlarda parayla ilgili tüm olumsuz inançlarımı, kısıtlı bakış açılarımı, geçmişten gelen tüm olumsuz şartlanmalarımı, olumsuz kodlamalarımı ve olumsuz duygularımı nazikçe temizle ve arındır. İyi ve güzel şeyleri hak ettiğime inanmam için ve refah içinde bir hayata sahip olmam için lütfen beni destekle ve güçlendir. Teşekkür ederim.”

SEVGİ İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
“Sevgili yüksek benliğim lütfen şimdi sevginin hayatıma akmasını engelleyen bütün olumsuz inançlarımı, kısıtlı bakış açılarımı, geçmişten gelen tüm olumsuz şartlanmalarımı, olumsuz kodlamalarımı ve olumsuz duygularımı nazikçe temizle ve arındır. Ben sevgi içinde yaşamayı, sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum. Teşekkür ederim.”

NEGATİF ENERJİLERDEN KORUNMAK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
Sevgili yüksek benliğim lütfen bedenimi, enerji alanımı, zihnimi ve duygularımı arındırıcı beyaz ışıkla ve koruyucu mor ışıkla çevrele. Sevgi ve ışık olmayan tüm enerjileri benden uzak tut. Tamamen güvende olduğum harika bir gün geçirmeyi seçiyorum. Teşekkür ederim.”

HERHANGİ BİR SORUNDAN KURTULMAK İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
” Sevgili yüksek benliğim lütfen ….. sorunumun ( … kisminda sorunu tanımlayın) en kısa zamanda ve en kolay şekilde çözülmesini istiyorum. Benim ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde lütfen bu sorunumu benim için çöz. Teşekkür ederim.”

İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ŞEY İÇİN YÜKSEK BENLİK NİYETİ
” Sevgili yüksek benliğim ….. ya sahip olmak/deneyimlemek istiyorum. Benim ve ilgili herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde en doğru zamanda, kolaylıkla ve mutlulukla…. ya sahip olmamı sağla lütfen. Teşekkür ederim “

Siz de kendi niyetlerinizi yukarıdaki niyet örneklerini temel alarak hazırlayabilirsiniz. Ancak niyet çalışmalarını kendiniz için kullanmanızı ve başkası için niyet etmek yerine ona da bu bilgileri öğretmenizi öneririm. Sonuçta siz kendi içinizdeki bilge yönünüzden destek istiyorsunuz ve herkes bunu yapabilir. Sembol ve çalışmakolaylaştırıcıdır bunlar olmadan da yüksek benlik çalışmaları yapılabilir yani sadece başka birisi ile yüksek benlik bilgisini paylaşabilirsiniz.
Bir de eminim birileri neden Allah’tan değilde yüksek benliğimden istiyorum diye soracaktır. Bu soru gelmeden yanıtını yazayım. Kişisel görüşüme göre yüksek benlik çalışmalarında Allah’ın size verdiği bir yeteneği kullanıyorsunuz yani sizin özünüzde var olan bir gücü ortaya çıkartıyorsunuz. Bu yeteneği kullandıktan sonra Allah’a şükretmek kanımca en iyisi olacaktır.
Eğer zamanlama ile ilgileniyorsanız niyetlerinizi aşağıdaki saatlerde yapabilirsiniz. Bu bir kural değildir sadece bu konu ile ilgilenenler için ekstra vermek istedim.
KORKULARINIZI TEMİZLEMEK – Satürn Saati
KENDİNİZİ AFFETMEK- Venüs Saati
ELEŞTİRİ ENERJİSİNİ TEMİZLEMEK – Merkür Saati
SAĞLIK İÇİN – Güneş Saati
REFAH İÇİN- Jüpiter Saati
SEVGİ İÇİN- Venüs Saati
NEGATİF ENERJİLERDEN KORUNMAK- Ay Saati
HERHANGİ BİR SORUNDAN KURTULMAK İÇİN- Güneş veya Jüpiter saati seçilebilir.
İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ŞEY – Güneş veya Jüpiter saati seçilebilir.
Gezegen saatleri ile ilgili bilgiler;
http://www.bernaozcandemir.com/uncategorized/gezegen-saatleri-ile-hayatinizi-kolaylastirin
linkinden alabilirsiniz.
Bilgileri elimden geldiği kadar net vermeye çalıştım. Eğer zorlandığınız bir şey olursa yüksek benlik çalışmalarında hata yapmanız mümkün değildir, yüksek benliğiniz sizin içinizdeki bilgedir ve her durumda sizin en yüksek hayrınıza hareket eder. Bu nedenle çalışmalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.
Verdiğim bilgilerin faydalı olmasını seçiyorum.
Sevgiyle kalın
Berna Özcan Demir

Bilgi: Bu blogdaki yazılar herhangi bir tıbbi tedavi, teşhis yada öneri içermez. Sağlık sorunlarınızda doktorunuza başvurunuz.

Alıntıdır
Devamını Oku »

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel