1 Haziran 2015 Pazartesi

GEZEGEN SAATLERİ İLE HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIN

GEZEGEN SAATLERİ İLE HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIN
Her günün ve her saatin astrolojik olarak özel bir enerjisi vardır. Her bir günün ve saatin zaman kalitesini bilmeniz hayatınıza kolaylık ve başarı getirirken amaçlarınıza ulaşmanızı da destekleyecektir. Ünlü İslam alimi Muhyiddin-i Arabi’nin günlerin ve saatlerin gezegenlerle bağlantıları ile ilgili çok önemli çalışmalarıvardır. Ayrıca modern astrolojide de günlerin ve saatlerin enerjileri ile ilgili çok faydalı bilgiler bulmak mümkündür. Bu değerli bilgileri kuantum düşünce ve enerji çalışmaları ile birleştirerek sizin için aşağıda çok faydalı bilgiler hazırladım.
Öncelikle o günün hangi gezegenin etkisinde olduğuna bakın.





Pazartesi: Ay
Salı: Mars
Çarşamba: Merkür
Perşembe: Jüpiter
Cuma: Venüs
Cumartesi: Satürn
Pazar: Güneş
Sonra her bir gezegen gününde hangi konularda çalışmanın daha verimli olacağını yazalım.
Pazartesi: Duygular, bilinçaltı, kararsız kaldığımız konular, ruh hali, beslenme ile ilgili konular, anne ile ilgili konular, hamilelik, vücut sıvıları
Salı: Cesaret, motivasyon arttırma, rekabet etme gücünü arttırma, mücadele etme, kararlılığı arttırma, her türlü ameliyatlar
Çarşamba: İletişim yeteneğini arttırma, muhakeme gücünü geliştirme, ticarette başarı, başarılı sözleşmeler yapmak, taşınmak, eğitim, elektronik aletler,danışmanlıklar, kısa seyahatler
Perşembe: Bolluk, şans, mutluluk, iyimserlik, bilgelik, maddi ve manevi zenginlik, fırsatları yakalama, adalet, hukuk, uluslararası ticaret, yurt dışı seyahatler
Cuma: Aşk, sevgi, huzur, çekicilik, evlilik, ilişkiler, sanat, güzellik, yardımlaşma, hayattan keyif alma
Cumartesi: Konsantrasyon ve sabır isteyen işler, korkuları ve blokajların etkisi, sorumluluklar ve otorite ile ilgili konular
Pazar: Başarı, yaşam enerjisi, canlılık, şöhret, iyimserlik, çocuklar, sözü geçen insanlarla bağlantı
Bu listeyi not ettikten sonra hangi konu ile hangi gün çalışmanın daha güçlü etkiler yapacağına bakın. Örneğin duygusal hayatınızı şifalandırmak istiyorsanız cuma gününü seçmek çok daha doğru bir karar olacaktır. Eğer bir korkunuzu arındırmak istiyorsanız cumartesi günü, eğer refah konusunda çalışacaksanız perşembe günü en iyi seçenek olacaktır. Doğru günü seçtikten sonra saati belirlemek aşamasına geçebilirsiniz. Örneğin para ile ilgili bir çalışma yapacaksanız jüpiter gününün jüpiter saatini seçmek etkiyi çok daha fazla yükseltecektir. Ancak hızlandırmak için ay saatini veya para ile ilgili yeni fikirler elde etmek için merkür saatini de tercih edebilirsiniz. Gezegen saatlerini tespit etmeniz için küçük bazı hesaplar yapmak yeterlidir. Ancak artık günümüzde bu hesapları otomatik olarak yapan programlarda var bu nedenleuğraşmadan günün saatlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
linkine girer ve formu doldurursanız o günün kendi ilinize göre saatlerini belirleyebilirsiniz. Tablonuz ingilizce çıkacak bu nedenle gezegenlerin isimlerini buradan verelim. Sun – Güneş, Moon – Ay, Mercury – Merkür. Diğerleri zaten kendi isimlerinde olacak. Bu şekilde o günün saatlerini belirlemiş olacaksınız.
Şimdi gelelim çalışma önerilerime;
PAZARTESİ GÜNÜ
Ay günü olduğu için ay ile ilgili alanlarda şans verir. Ayrıca hız veren bir etkisi de vardır. Seyahate çıkmak, anne ile ilgili sorunları çözmek , evi temizlemek, yeni yemekler pişirmek, çiçeklerle ilgilenmek, hızlı alışveriş yapmak gibi genel etkileri vardır.
Pazartesi günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Anne ile ilgili sorunları şifalandırmak
Dişil yönlerinizle ilgili sorunları şifalandırmak
Duygularınızı şifalandırmak
Sezgilerinizi geliştirmek için çalışmalar
Kararsız kaldığınız konularla ilgili çalışmalar
Kilo vermek için çalışmalar
Hamile kalmak için çalışmalar
Beden sıvıları veya mide ile ilgili sorunlarınız varsa şifa çalışmaları
Her türlü bilinçaltı çalışması için uygundur.
SALI GÜNÜ
Mars günü olduğu için enerji yüksektir ancak tartışmalara, kazalara ve agresyona yatkınlık da vardır. Cesaret gerektiren konularda, spora başlamak için, rekabet gerektiren işlerde, diş çektirmek veya kan aldırmak için, fiziksel efor gerektiren işlere başlamak için uygun bir gündür.
Salı günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Cesaretinizi arttırmak
Fiziksel enerjinizi arttırmak
Daha güçlü ve canlı bir bedene sahip olmak
Sporda başarı elde etmek
Yeni başlangıçlar için kendinizi güçlü hissetmiyorsanız çalışmak için bugünü tercih edebilirsiniz.
ÇARŞAMBA GÜNÜ
Merkür günüdür ve iletisim enerjisi çok yüksektir. Eğitim vermek veya almak, seminerler vermek veya katılmak, yeni bir kitaba başlamak, her türlü iletişimi başlatmak,kargo göndermek, hesap – kitap yapmak, zihinsel beceri gerektiren işleri yapmak, el becerisi gerektiren işleri yapmak, satış ve tanıtım işlerine odaklanmak, tamirat yapmak gibi işler için bugün çok verimli olacaktır.
Çarşamba günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Kolay öğrenmek
İletişim yeteneğinizi arttırmak
Bir kişi ile verimli iletişim kurmak için
Başarılı eğitim almak
Satış işinde başarı
Tanıtım işinde başarı
Bir ev kiralamak veya kolay taşınma
Başarılı bir sözleşme yapmak
Kısa bir seyahatte kolaylık- başarı
Seminer vermek, kitap yazmak gibi konular
PERŞEMBE GÜNÜ
Bugün jüpiterin etkisindedir ve jüpiter genel olarak büyüteç görevi görür. Her ne kadar klasik olarak şans günü olsa da kişisel deneyimlerime göre o gün odaklanacağınız şeyleri büyütecek etki yapacağını söyleyebilirim. Bu nedenle perşembe günleri zihninizi olumlu konulara odaklamak, sakin kalmak ve çalışmalar yapmak çok daha faydalı olacaktır. Çalışma olarak elbette jüpiter gününün özelliklerine odaklanmak gerekir. Perşembe günleri şans, bereket, yardım istemek, manevi çalışmalar yapmak, dini mekanları ziyaret etmek, alışveriş yapmak ve uzun seyahatlere çıkmak için olumlu etkiler verir.
Perşembe günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Bolluk- bereketi arttırmak
Şansı arttırmak
Hukuksal sorunların çözümü için odaklanmak
Manevi zenginlik elde etmek
Yeni fırsatlar elde etmek
Yurt dışı seyahatlerde başarı
Yurt dışı ticarette başarı
Yardım istemekle ilgili konular
CUMA GÜNÜ
Cuma günü venüsün etkisindedir ve duygusal konularda çalışmak için çok uygun etkiler verir. Evlilik, nişan, evlilik teklifi etmek, romantik zaman geçirmek, keyif verecek etkinliklere katılmak, güzelleşmekle ilgili şeyler, sanatla ilgilenmek, evin dekorasyonunu yenilemek, küslerin barışması, masaj yaptırmak, ortaklıklar kurmakve alışveriş yapmak konusunda olumlu etkiler verir.Cuma günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Aşk hayatınızı şifalandırmak
Evliliğinizi şifalandırmak
Çekiciliğinizi ve güzelliğinizi arttırmak
Kendinizi veya başka birisini affetmek için çalışmalar
Hayatınıza romantizmi çekmek
İyi bir ortak bulmak veya ortağınızla sorunlarınızı şifalandırmak
Sanatsal başarı elde etmek
Hayatınızı güzelleştirmek
Birisi ile barışmak
CUMARTESİ GÜNÜ
Cumartesi günü satürnün etkisi altındadır. Satürn daraltan ve kısıtlayan bir etki yapar. Bugün sabır ve irade isteyen işler için uygun enerjiler verir ancak yeni başlangıçların yavaş ilerlemesine de yol açabilir. Özellikle bilgelik kazanmak veya bir konuda ders almak için bugünün enerjisini kullanmak çok verimli olacaktır.
Cumartesi günleri düzenlenmesi ve toparlanması gereken işleri yapmak, disiplin gerektiren her türlü işle ilgilenmek, geç sonuç alınması sizin için önemli olmayan ancak kalıcı olmasını istediğiniz işlere başlamak için de bugünü değerlendirebilirsiniz. Örneğin kilo vermek istiyorsanız, sizin için ne kadar sürede kilo vereceğiniz değil verdiğiniz kilonun kalıcı olmasını istiyorsanız yani sonrasında kilonuzu korumak istiyorsanız cumartesi diyete başlamak için idealdir. Ancak hızlı kilo vermek için pazartesi tercih edilebilir. Pazartesi başlanan diyetlerin çabuk bırakılabildiği de ayın etkisi ile ilgilidir diyebiliriz.
Cumartesi günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Korkularınızı arındırmak
Bir şeylerle vedalaşmak
Kötü bir alışkanlığınızı bırakmak
Daha disiplinli ve iradeli olmak için çalışmalar
Sabırlı olmak için çalışmak
İnşaat işinde başarılı olmak
Kalıcı olmasını istediğiniz işler için çalışmak
PAZAR GÜNÜ
Pazar günü güneşin etkisindedir ve canlılık, enerji veren bir gündür. Özgüven gerektiren işlere başlamak, otorite konumundaki insanlarla görüşmeler yapmak, evlilik, nişan gibi başlangıçlar yapmak, kutlamalar ve organizasyonlar yapmak, misafir ağırlamak veya misafirliğe gitmek, gösteri yapmak, dikkat çekmek istediğiniz işleri yapmak, baba ile ilgili sorunları çözmek, çocuklarla ilgilenmek, dilekçe vermek ve ünlenmekle ilgili girişimlerde bulunmak için uygun bir gündür.
Pazar günü aşağıdaki konularda enerji, olumlama, niyet, meditasyon çalışmaları yapmanız çok etkili olacaktır.
Baba ile ilgili sorunları şifalandırmak
Eril yönlerinizle ilgili sorunlarınızı şifalandırmak
Sağlıkla ilgili sorunları şifalandırmak
Başarılı olmak istediğiniz her konu
Tanınmak istediğiniz konular
Çocuklarınızla ilgili konuları şifalandırmak
Özgüveninizi arttırmak
Üst makamlarda görüşme gerektiren işlerinizde başarılı olmak
Yeni başlangıçlar yapmakla ilgili konuları şifalandırmak
Bu temel bilgilerden sonra günle birlikte saat seçimi bilmeniz de faydalı olacaktır.
Belli bir günün aynı saati seçtiğiniz konu için çok güçlü etki yapar. Örneğin şansla ilgili çalışacaksanız jüpiter gününün jüpiter saatini seçmek çok yüksek enerji verir. İkinci seçenek hızlandırmak için jüpiter gününün ay saatini seçmektir. Üçüncü seçenek ise özel durumlarda seçim yapmanızdır. Bununla ilgili aşağıda vereceğim listeyi kullanabilirsiniz.
Jüpiter – Büyütür
Ay – Hızlandırır
Merkür – Ay kadar olmasa da hız verir ancak temelde zihinsel aktiviteyi arttırır. Yeni fikirler ve bağlantılar için kullanılabilir.
Güneş – Başarı verir ve parlatır.
Venüs – Sevgi ve ilişkilerde başarı verir.
Satürn – Bilgelik verir ve yavaşlatır.
Mars – Enerji verir ancak tartışmalara da yol açabilir.
Benim önerim bir gezegenin günü ve saatini seçmeniz olacaktır, en güçlü etki bu şekilde alınır. İkinci seçenek ay saati olabilir. Örneğin cuma günü aşkı hayatınıza çekmek için çok olumlu enerjilere sahiptir. Cuma günü venüs saati en etkili saattir ancak cuma ay saati hızı arttırmak için ikinci iyi seçimdir. Ancak amacım bu konuda bir ders almak ise yani bilmem gerekeni öğrenmek ise bu durumda cuma günü satürn saatini tercih ederim ancak niyetimi de ” Aşk hayatımdaki sorunların gerçek nedenini bilmek için” şeklinde belirleyerek enerji gönderirim. Yani cuma – satürn saati aşkı hayatınıza çekmek için uygun bir zaman değildir ancak aşk hayatınızla ilgili korkularınızdan kurtulmak için veya almanız gereken dersleri almak için uygun bir zaman olabilir.
Eğer olumlama ve niyet hazırlama ile ilgili bilgilere ihtiyacınız varsa Bolluk ve Bereketin Enerjisi isimli e- kitabımı aşağıdaki linkten indirerek okumanızı öneririm.
Burada olumlama ve niyet hazırlamanın kurallarını öğrenebilirsiniz.
http://www.reikiturk.com/bolluk-ve-bereketin-enerjisi-yeni-kitap
Eğer herhangi bir enerji ile çalışmıyorsanız ve enerji çalışmaları yapmak istiyorsanız uzaktan ” Gezegen Enerjisi” uyumlanmalarını önerebilirim. Her bir gezegenin enerjisi ile saatinde çalışmanız çok faydalı olacaktır. Uyumlanmalar kişisel ve ücretlidir. Aşağıdaki linkten gezegen enerjileri uyumlanmasını inceleyebilirsiniz.
http://reikiturk.com/market/index.php?route=product/product&filter_name=gezegen&product_id=79
Verdiğim bilgilerin ihtiyacı olanlara ulaşmasını ve faydalı olmasını seçiyorum.
Sevgiyle kalın
Berna Özcan Demir
Bu yazıdaki bilgiler tıbbi bir teşhis, tedavi veya öneri içermez. Sağlık sorunlarınızda doktorunuza başvurunuz.
Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel