11 Haziran 2015 Perşembe

Andulasyon Terapi Sistemi

Bütünsel Terapide yepyeni bir boyut…

Hayatınızda kendinizi hiç bu kadar iyi hissetmedim demek için! Andulasyon Terapi Sistemi ile tanışmanızın tam zamanı.


Andulasyon, kronik şikayetleri ortadan kaldırmak amacıyla geniş bir frekans alanında insan ve hayvan dokusunda biyolojik rezonans titreşimleri üreten çok özel bir terapi metodudur. 


Andulasyon Terapi Sistemi faydaları 


Strese
Selülite
Halsizlige
Yorgunluga
Yaglanmaya
Uykusuzluga
Erken Yaslanmaya
Bel & Sırt Agrılarına
Barsak Tembelligine
Dolaşım Bozukluklarına
Migren tipi baş ağrılarına 


Karşı tedavi amaçlı kullanılmaktadır.


Kan akımının yetersiz ya da tıkanmış olması halinde Andulasyon Terapi Sistemi; yavaşlamış olan metabolizmayı ardışık olarak kah yavaşlatıp kah hızlandırabilir. Bu işlemler sırasında titreşim frekanslarının sürekli değişmesi vücudun değişik doku katmanları tarafından uyumla karşılanır. Frekansın tek çeşit olmaması etki mekanizmasında hayati bir öneme sahiptir. Dokuların birbirinden farklı yapısına uygun tanımlanmış frekans bantları sayesinde en uygun sempatik aktivasyonu yapacak titreşim sağlanmış olur.


Sıradan insan sağlığını korumak ve enerjisini sürdürebilir kılmak için günde en az 10 km. yürümeli ya da bir saatlik spor faaliyetinde bulunmalıdır. Bu gün söz konusu mesafe ortalama 0,365 km.dir.


Araştırmalar, bilimsel verilere dayanan uzman görüşleri ve üniversitelerin çeşitli yayınları “Andulasyon Terapisi” uygulamasının egzersiz eksikliğinden kaynaklanan enerji kaybını yerine koyduğunu kanıtlamıştır.

Andulasyon Terapi Sistemi’nin günde 15 dakika uygulanması, 2,5 saatlik yürüyüş ya da 1 saatlik spor sonucu yenilenme ve tamir için hücrelerde üretilen enerjiye eşdeğer ölçüde enerji üretir.


Andulasyon Terapisi, ruh, beden ve zihin bütünlüğüne yaslanan bütünsel yaklaşımı benimser. Kan dolaşım faaliyetlerini artırır. Bu da metabolizmayı uyarır ve kas, bağ dokusu ve diğer organik dokularda biriken hücresel atıkları uzaklaştırır. Dolaşım ve sinir sistemi üzerine uyarıcı etkisi vardır. Hücrelerin kendilerini yenileme ve onarma faaliyetleri artar ve enerjileri yükselir.


Sağlıksız bir durum olan karın içi ve iç organ yağlanmaları yaşamın en önemli sorunlarındandır. Vissarel yağlı doku yapısına ve onun enflamasyon artırıcı etkisi sayesinde,  bölgedeki zararlı visseral yağlanmanın mekanik ve biyomekanik olarak azalmasına neden olmaktadır.


Uygulanan Tüm programların beraberinde İnfraruj ısı (kızıl ötesi derin ısı) etkisi vardır.


Medikal derin infraruj ısısı (NIR) etki mekanizmaları


Medikal infraruj ısı (NIR) kan dolaşımını uyarır. Sıcaklık derinlere doğru iner, böylece kan damarlarında genişleme ve dolaşımda artma olur. Buna ek olarak sıcaklık etkisi gözenekllerin açılmasını sağlar. Derin infraruj düzenli olarak kullanılırsa vücudun kendini yenileme gücü, direnci artar ve inanılmaz bir rahatlama duygusuyla gevşeme olur.


Ayrıca, ısı etkisi gözeneklerin açılmasına yardım eder.


Hedefli Medikal kızılötesi derin ısısı (NIR)


Kaslardaki gerilimleri gevşetmektedir


Eklemlerde ve omurlardaki blokajları çözmek


Araştırma verilerinden bazıları:Arastirmalarimizin sonucunda gördük ki, andulasyon terapi sistemi, hedeflenmis kizilötesi derin isi ile kombine edilmis nazik titresimler yoluyla Agrilari hafifletmeye, kas gerginligini çözmeye ve genel olarak rahatlamaya yardimci oluyor.

Yüksek kaliteli andulasyon terapi sistemi hastanin sagligina, vücut ve zihinsel olarak rahatlamasina pozitif etki eder.


Patentli, Andulasyon yöntemiyle üretilen andulasyon terapi sistemi sayesinde kizilötesi derin isi ile veya da fiziksel hareketlerle damarlarinin açilmasini ve böylece dokudaki kan dolasiminin daha iyi olmasini sağlar.


    Kullanicilarin %93 ' nde ağrı hafiflemesi
45.000' den fazla memnun müsteri
Almanya'da üretilmiştir
Sertifikali tibbi ürün


Örnek Program Paketi
İhtiyaç: ZAYIFLAMA (beraberinde Selülit giderir, barsak sorunlarını çözer)


3)Lenf Sisteminin Uyarılması (Lenf Drenaj)
Lenf akışının uyarılması vücutta önemli olumlu değişikliklere yol açar. Böylece metabolik atıklar ortamdan uzaklaşır, detoks işlemleri aktive olur, asidik olan ortam nötr konuma dönüşür, venöz geri akış desteklenmiş olur ve selülit oluşması engellenebilir.


12)Metabolizmanın Aktivasyonu
Metabolizmanın aktive olmasıyla vücutta önemli pozitif değişimler olur. Bacaklardaki ödem azalır, sindirim sorunları ortadan kalkar ve kilo verilmesi sağlanır.





14) İç Organların Etrafındaki Yağlanmanın Önlenmesi
Uygun frekanslar seçilerek sindirim zorluğu çekenlerde barsak aktiviteleri arttırılır. İç organlarda azalmış olan kan dolaşımı hızlanır ve mide kasları uyarılır. Böylece iç organların etrafında bulunan yağların azalmasına yol açacak enflamasyon (dokusal yangı) sorunu kontrol altına alınmış olur.

Bu paket program ile kişinin kılcal damarlarına oksijen gider ve damar yolları açılarak daha rahat bir dolasımı olur. Ödem atar. Bunun beraberinde metabolizması hızlanır, barsak ve sindirim sistemi sorunları ortadan kalkar. Kalın yağ dokularının parçalanarak aalması sağlanır ve kilo vermesinde büyük rol oynar.


Andulasyon Terapi Sisteminin Programları


Temel Programlar


1)Isınma
Bu program kasların gevşemesi için gerekli olan ısınmayı sağlamaktır.


2)Derin Kasların Andulasyonu
Kas ağrılarını ve gerginlikleri dindirir. Metabolizmayı uyarır, fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve vücudu canlandırır.


3)Lenf Sisteminin Uyarılması (Lenf Drenaj)
Lenf akışının uyarılması vücutta önemli olumlu değişikliklere yol açar. Böylece metabolik atıklar ortamdan uzaklaşır, detoks işlemleri aktive olur, asidik olan ortam nötr konuma dönüşür, venöz geri akış desteklenmiş olur ve selülit oluşması engellenebilir.


4)Impuls Andulasyon
Böylece; kan dolaşımının uyarılması ve sertleşmiş adelelerin gevşetilmesi mümkün olabilmektedir.


5)Relaksasyon
Bu programın seçilmesiyle vücutta derin gevşeme sağlanmaktadır. Böylece birikmiş streslerimiz kolayca atılabilir, vücudun kendini onarma işlevinin yerine getirilebilmesi için enerji kazanılabilir. Bunun sonucu uyku bozukluklarında önemli düzelmeler ortaya çıkacaktır.


6)Ayakta Refleksolojik Uyarılar
Bacak ve ayaklardaki kan dolaşımı bozukluklarını düzeltir, bu bölgede ortaya çıkan ağrıları azaltır, kan ve lenf dolaşımını hızlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.


Medikal Programlar

7)Vücuttaki Kassal Her Türlü Gerginliklerin Azaltılması
Sırt bölgesi başta olmak üzere kaslarda olabilecek her türlü asılmalar ve fibromiyalji gibi adale gerginliklerini ortadan kaldırır.


8)Kronik Bel Ve Sırt Rahatsızlıkları
Omurga bölgesinden kaynaklanan kronik ağrılar ve siyatik yakınmaları uygulama sonucu azalır.


9)Boyun Bölgesindeki Kasılmaların Gevşetilmesi
Gerilim baş ağrıları, migren ya da omuz ağrılarına bağlı boyun bölgesindeki kasılmalar bu programın seçilmesiyle hafifler.


10)Kısıtlanmış Eklem Hareketlerini Yeniden Açar
Kireçlenme, romatizmal hastalıklar ve osteoporoz(kemik erimesi) nedeniyle kısıtlanmış eklem hareketlerinin yeniden kazanılmasını sağlar.


11)Derin Kısa Uyku
Tükenmişlik sendromu riskini ve mevcut stres durumunu hızla rahatlama sağlayarak ortadan kaldırır.


12)Metabolizmanın Aktivasyonu
Metabolizmanın aktive olmasıyla vücutta önemli pozitif değişimler olur. Bacaklardaki ödem azalır, sindirim sorunları ortadan kalkar ve kilo verilmesi sağlanır.


13)Spor Sonrasında Vücudun Rejenerasyonu
Sportif aktiviteler ve bedenen yapılan ağır işlerden sonra normalde beklenen kas ağrıları bu programla neredeyse olmaz. Çünkü ağrıyı meydana getirecek metabolik atıklar ortamdan süratle uzaklaştırılır.


Tıbbi Programlar


14) İç Organların Etrafındaki Yağlanmanın Önlenmesi
Uygun frekanslar seçilerek sindirim zorluğu çekenlerde barsak aktiviteleri arttırılır. İç organlarda azalmış olan kan dolaşımı hızlanır ve mide kasları uyarılır. Böylece iç organların etrafında bulunan yağların azalmasına yol açacak enflamasyon (dokusal yangı) sorunu kontrol altına alınmış olur.


15)Derin Gevşeme
Uyku sorunu olanlar, halsizlik ve yorgunluk belirtileri gösteren kişilerde vejetatif sinir sistem üzerinde pozitif etki ortaya çıkarır. Tıpkı meditasyon yapıyormuşçasına rahatlama sağlar ve stresi azaltır.


16)Kalp-Damar Sistemi Üzerinde Olumlu Etki
Kalp ve damar sistemi üzerinde canlandırıcı ve uyarıcı olmak üzere pozitif bir etkisi vardır. Böylece; bozulmuş kan dolaşımı yeniden düzenlenmiş olur. Bu da vücut için elzem olan oksijenin gerekli olan yerlere dağıtılmasını sağlar.


17)Şiddetli Akut Ağrılarla Mücadele
Belde ve baldırlarda şiddetli kasılmayla seyreden akut ağrıları hafifletmek amacıyla kullanılır.


18)Uyku Bozukluklarının Önlenmesi
Günlük yaşamın getirdiği gerginlikler sonucu ortaya çıkan uyku bozukluklarında Hhp Andulasyon Terapi Sistemi ile belirgin yararlar sağlanır.


19)Dokulardaki Kasılmaların Gevşetilmesi
Farklı katmanlarda bulunan vücut dokularında oluşmuş olan her çeşit blokajı gevşeterek kasılmaları ortadan kaldırır.


20)Stresle Baş Edebilme
Nöro-vejetatif sistemdeki defansı azaltmak suretiyle stres yapan faktörlere karşı vücutta tolerans gelişir. Böylece stresle mücadele edebilmek kabiliyetimiz artar.


Faydalı olduğu hastalıklar;


    Artrit
Artroz
Osteoporoz
Romatizma
Omurga ağrıları
Disk kaymasına bağlı omurga ağrıları
Dejeneratif omurga hastalığı
Lumbago
Siyatik sendrom
Siyatik ağrılar siyatik sendromu
Bel ağrısı
Siyatik
Lomber sendromu
Miyelopati
Sırt ağrısı
Omurga darlığı
Spondilitin
Kas ağrıları
Fibromiyalji
Ense kasılmaları
Kasılmalar
Kalp ve dolasım problemlerı
Ateroskleroz
Sinir sistemi hastalıkları
Parkinson (morbus Parkinson)
Polinöropati
Strese bağlı şikayetler
Gerilme
Gevşeme
Stres
Deri hastalıkları
Dekubitus
Diğer alanlardaki sıkayetler
Lenf tıkanıklığı (Lenfödem)


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel