3 Haziran 2015 Çarşamba

Access Bars ile Hayatınızı Değiştirin!!

Hayatınız tam sizin olmasını istediğiniz gibi değil mi? Daha fazlasını mı arzu ediyorsunuz?


Peki o zaman kendinize daha fazla özen göstermeye ve kendinizi olumlu bir şekilde beslemeye istekli olsaydınız ne olurdu?Yaşamınızda olmasının imkansız olduğuna karar verdiğiniz her şeyin bir şekilde olmasının kapılarını açsaydınız ne olurdu?Evrenin tüm olasılıkları için ne kadar önemli olduğunuzu anlamanız neyi gerektirirdi?Şu an’a kadar hayal dahi etmeye cesaret edemediğinizden daha şaşırtıcı olsaydınız ne olurdu? Access Enerji Dönüştürme sistemi Amerika’da Gary Douglas tarafından geliştirilen dönüştürücü bir çalışmadır. Access bizi arzu ettiğimiz hayatı yaşamaktan alıkoyan alışkanlık, yargı ve kararları hızlıca, basitçe ve pratik şekilde değiştirebilmemiz için, bizlere her an kullanabileceğimiz araçlar sunar.Access’in hedefi bizleri, kendimizi değiştirerek hayatımızdaki dramaları, travmaları değiştirebilme olasılığını artıracak kadar yeterli bilinçte olabileceğimiz bir alana getirmektir. Access farklı bir hayatınız ve farklı bir realiteniz olabilmesi için size hayatınızda iyi gitmeyen şeyleri değiştirmenize yardımcı olacak araç ve teknikleri vermek için tasarlanmıştır. Başımızda nörolojik sinapsların elektromanyetik yüklerinin saklandığı 32 nokta vardır, bu enerji yükleri nasıl davrandığımızı ve işlev yaptığımızı etkiler. Bu barlar şimdiye dek herhangi bir şey hakkında sahip olmuş olduğunuz tüm düşüncelerin, fikirlerin, tutumların, kararların ve inançların elektromanyetik bileşenlerini depolar. Örneğin; önemli olduğunu düşündüğünüz, para ile ilgili sahip olduğunuz her düşünce, o düşüncenin enerjisi “para” adı verilen Bar’da saklanır. Şifa, beden, kontrol, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik ve para için Barlar vardır. Her bar yaşamınızın o yanı veya alanına karşılık gelir.
Barları çalıştırdığınız zaman, yaşamlarınızda sakladığınız düşüncelerin, duyguların ve hislerin elektrik yüklerini salıvermeye başlarlar, yaşamınızın farklı alanları ve bedeniniz ile ilgili sahip olduğunuz tüm sınırlamaları temizlemeye başlarsınız, ilerlemenizi engelleyen sabit bakış açıları, yargılamalar, olumsuz duygular ve sınırlayıcı inançlar silinir. Sadece barlara nazikçe dokunarak, orada şimdiye dek depolamış olduğunuz her şeyi etkili bir şekilde silersiniz.Bilim bize düşüncelerimizin moleküllerimizi etkilediğini ve hastalık, rahatsızlık ve yaşlanmayı yarattığını söyler. Tüm bu düşünceler BEDENİNİZDE saklanır. Barları çalıştırmak bedenimize daha fazla rahatlık ve kolaylık getirir, tüm şifaya kapılar açılmaya başlar.Diğer insanların bakış açılarınızın kaynağı olduklarını fark etmediğiniz her zaman, onların bakış açılarının kölesi olursunuz, çünkü onları kendinizin yapmaya çalışıyorsunuz. Küçük bir çocuk olarak geldiniz ve oldukça farkındaydınız. Anne babalarınızın tüm sabit bakış açılarını topladınız. Bir şekilde onları kendinizin yapmaya çalıştınız. Hayatınızı size gelen her bakış açısını, öyle düşündüğünüz için kendinizin yapmaya çalışarak harcadınız. Düşüncelerinizin, hislerinizin veya duygularınızın hiç biri sizin değilse, o zaman neyi düşünüyorsunuz? İnsanların düşüncelerini, hislerini ve duygularını kendinizin yaptığınız zaman, kendiniz için seçmezsiniz. Başka insanların sizden ihtiyaç duydukları, istedikleri, gereksinim duydukları ve arzuladıkları şeyler için seçersiniz. Sahip olmaktan, olmaktan, yapmaktan, yaratmaktan veya üretmekten hoşlanacağınız bir şeyler olduğunu görmekten çok, bunu yapmak çok daha kolaydır.Yaşamda neyin olası olduğu, neyin olası olmadığı ile ilgili önyargılı bakış açılarından işlev yaptığınız zaman ve dünyanın nasıl çalıştığını katı bir şekilde tanımladığınız zaman, buna uymayan herhangi bir şeyin farkında olamazsınız.Yerine sabitlediğiniz her düşünce, fikir, tutum, karar veya inanç enerjiyi kuvvetlendirir ve o alandaki herhangi bir şeyi değiştirme kapasitenizi sınırlar. Enerjiyi değiştirirsiniz, yaşamınızın o bölümünün nasıl göründüğünü değiştirirsiniz. Enerjiyi değiştirmenin en basit ve kolay yolu nedir? Barlara dokunarak! Bunu yaptığınız zaman, yaşamınızda farklı bir şeyler kolaylıkla kendini gösterir.Bar seansının Faydaları Nelerdir?


Barlarla çalışma sonucu yaşamlar boyunca biriktirilen yükler dosyalardan silinir ve bir daha otomatik olarak geri yüklenemezler. Yaşamınızda daha çok var olmaya başlarsınız, farklı bir yerden işlev yapmaya başlarsınız ve gelecek olasılıkları değiştirirsiniz.

En kötüsü, yaşamınızın en iyi masajını almış gibi hissedersiniz. En iyisi, tüm yaşamınız tam bir kolaylıkla daha iyi bir şeylere değişebilir. Bu inanılmaz bir destek ve gevşeme işlemidir, herhangi bir çaba göstermeden yaşamınızın tüm yanlarındaki sınırları yıkmak.
Burada hepsini sıralayacak kadar yer olmayan birçok faydası vardır. Aşağıda yaygın olan birkaçını bulacaksınız:· Daha önce tepenizi attıran ve yaşamınızda büyük zorluklar yaratan insanlar veya durumlar artık canınızı sıkmaz ve artık problem olmaz.· Aynı zamanda canlanırken ve enerji dolarken, derin gevşeme sağlar· Yaşamın her alanında daha fazla kolaylık.· Yaşamınızda işlemeyen her şeyi herhangi bir çaba olmadan işe yarayan başka bir şeye değiştirme.· Nasıl işlediğini veya ona nasıl inandığınızı bilmek zorunda olmadan yaşamınızda sınırlamalar yaratan şeyleri silme.· Mutluluk. Sadece tek bir seanstan sonra birçok insan için genel depresyon yok olur.· Daha uzun süre çalışmadan veya daha çok çalışmadan notlar, iş performansı ve zihinsel berraklık artar.· Herhangi eski veya yeni yaralar, incinme, ameliyat, hastalığın daha hızlı iyileşmesi ve toplam sağlık gelişmesi.· Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite (ADHD) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.· Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.· Stresi giderir, zihinsel gevezeliği azaltır· Bars uyku zorluklarını değiştirmede çok yararlı olabilir. Dünyadaki birçok insan uykularını, uyku saatine bakmaksızın daha canlandırıcı ve dinlendirici bir şeye değiştirmek için Bars’ı kullanmakta harika sonuçlar elde etti.· Sizi yapışıp kalmış tutan zihinsel, duygusal, fiziksel ve enerjisel blokajların bazılarını giderir· Yaşamınızda & yaşantınızda daha fazla yer ve olasılık yaratır.


eposta   : cekimyasasi@hotmail.comAnkara için Bireysel Danışmanlık Adresi;    GPED Kızlarpınarı Cad. No 20/4 ( Adese Karşısı) İstanbul için Bireysel Danışmanlık Randevusu; Acıbadem Caddesi Şamfıstığı Sokak No: 50.   

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel