22 Nisan 2015 Çarşamba

Işık İşcisi Nedir?

Işık işcisi karşılık beklemeden bütüne hizmet eden kişi demektir. Bu hizmeti yapması için şifacı veya ruhsal öğretmen olmasına yada spiritüalizmle ilgili bir iş yapmasına da gerek yoktur. Bulunduğu her yerde ve zamanda insanlara faydalı olmayan çalışan, başka insanların mutluluğu ile mutlu olabilen, koşulsuz sevebilen ve yaptıkları için karşılık beklemeyen her insan bir ışık işcisidir. Ancak genelde ışık işcileri şifacılık, ruhsal öğretmenlik, yaşam koçluğu gibi işlere doğal olarak ilgi duyarlar ve bu alanlara çekilirler. Spiritüel işlerle ilgilenen herkese ışık işcisi dememiz ise mümkün değildir. Bazı insanların sadece ego tatmini, maddi kazanç, veya kişisel ilgi nedeniyle bu konularda çalışmalar yaptığı da bir gerçektir. Bu insanlarla, gerçek ışık işcileri arasında çok ciddi farklar vardır ve dikkatli bir göz tarafından kolaylıkla bu farklar algılanabilir.


Gerçek bir ışık işcisi bütünlük kavramını anlamıştır. İnsanların diline, dinine, milletiyetine hatta kişiliğine bakmadan herkesi bir olarak görür, sever ve saygı duyar. İnsanların özünün aynı olduğunu ve hepimizin bu özü barındırdığını bilen ışık işcisi kendi kişisel değerleri ile insanları yargılamaz. Herkesin özgür iradesine saygılıdır ve kendisinden yardım istenmediği sürece kimsenin hayat akışına müdahale etmez. Ancak yardım çağrısı aldığı anda tüm kalbiyle yardıma hazırdır.


Bir ışık işcisini eleştirirseniz ilk yapacağı şey içine dönmek ve kendisini arındırmaktır. Çünkü o sizin ona aynalık yaptığınızı ve sizde gördüğü herşeyin aslında kendi içinin yansıması olduğunu bilir. Yaptığınız eleştiri ise onun farkına varması gereken bir soruna işaret etmektedir bu nedenle bunu kendisini arındırmak için fırsat olarak görür.


Işık işcileri çevrelerindeki negatif ve düşük titreşimli enerjileri, pozitif ve yüksek titreşimli enerjilere yükseltme yeteneğine sahiptir. Çoğu zaman bunu bilinçli yapmazlar ancak onlara yakın olmak size kendinizi çok daha iyi hissettirir. Kendinizi olumsuz bir ruh halinde, korku içinde veya depresif hissettiğiniz zamanlarda bir ışık işcisinin yanında olmak kadar rahatlatıcı bir şey yoktur. Enerjinizi temizler, sizi rahatlatır ve titreşiminizi yükseltir ve bunu çoğu zaman otomatik olarak yapar.


Işık işcilerinin genelde sezgileri güçlüdür, bazıları auraları görebilir bazıları yüksek ölçüde empatiktir bazıları daha yüksek psişik yeteneklere sahiptir. Bazı ışık işcileri ise kendi yeteneklerinin farkında değildir veya yaşadığı korkularla bu yeteneklerini kendi rızaları ile köreltmişlerdir. Ancak her durumda bu yetenekleri uyanmaya hazırdır.


Işık işcileri egosunu dengelemiştir özellikle spiritüel egodan tamamen uzaktır. Başka insanları eleştirerek kendi değerini arttırmaya çalışan insanlar için üzülür ve onlara oldukları gibi değer verir. Işık işcileri hep birlikte mutlu olacağımız, iyi olacağımı ve refah içinde yaşayacağımız bir geleceğe inanır, bunun için çalışır.


Işık işcileri çocuklarla ve hayvanlarla çok iyi anlaşır ve onlar tarafından sevilirler. Ayrıca doğaya karşı derin bir sevgi ve saygı duyarlar. Doğayı veya hayvanları korumak için aktif olarak çalışan bir çok ışık işcisi vardır.


Işık işcileri sadece gezegenimiz için değil tüm evren için çok önemlidir ve insan bilincindeki gelişimin devam etmesi hatta sıçramalar yapması için çok büyük bir misyon üstlenirler. Işık işcileri bizim içimizdeki özü hisseden ve bu özün gerçek gücünü ortaya çıkartmamız için bizi destekleyen insanlardır. Elbette kaçınılmaz olarak yaşamak için çalışır, para kazanır, dünyasal işlerle ilgilenirler. Ancak gerçek bir ışık işcisi her ne yaparsa yapsın gittiği her yere ışık ve elini attığı her işe güzellikler getiren kişidir. Işık işcilerinin sayısının daha fazla artacağı dönemlere doğru yol alırken hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum.


Sevgilerimle


Berna Özcan Demir


Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel