11 Şubat 2015 Çarşamba

3 Aralık 2014

Ay boşlukta hareket edeceği sabah saatlerinden sonra saat 07:14 de boğa burcuna girecek. Ay boşluktayken yeni girişimlerde bulunmanızı önermem. Ay boğa burcundayken finans konularıyla ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, sabırla üzerinde çalışmamız gereken işlere odaklanmak için olumlu etkiler verir. Sakin olmak isteyeceğimiz ve hayattan keyif almaya odaklanabileceğimiz bir günde olacağız.


Bugün;


Sabah saatlerinde ay ile marsın kare açısının etkisi devam edecek. Bu etki gerilimlere, tartışmalara ve sinirliliğe yol açabilir. Ancak öğlen saatlerine doğru etkisi tamamen bitecek.


Akşam üzeri ise ay ile neptünün olumlu açısı manevi konularda gelişmeler, ruhsallıkla veya sanatla ilgilenmek motivasyonları verecek. Bu açı akşam saatlerinde de kısmen etkili olacak.


Bugün ay ile neptünün olumlu açısından faydalanmak için bir çalışma vereceğim.


Günün niyeti: Sabahleyin odaklanarak 7 kere okuyun


” Kendi gerçek gücümü fark ederek tüm hayatımıdeğiştirebileceğimi bütünüyle fark etmeyi seçiyorum “


Renk; Sabah saatlerinde yeşil rengi tercih etmenizi öneririm. Akşam ise beyaz veya lila tonları çok faydalı olacaktır. Bu renkleri giyebilir veya bu renklerle meditasyon yapabilirsiniz.


Doğal taş: Çalışmamıza uygun olarak bugün florit taşı kullanmanızı öneririm.


Esma: Ya Batın; Bu esma ay ile neptünün olumlu açısınınetkilerinden faydalanmak için çok etkili olacaktır.


Günün melek niyeti: Sevgili meleklerim ve Sevgili Başmelek Haniel, lütfen sezgilerimin gelişmesi ve sezgilerimi anlamlandırma yeteneğimin artması için beni destekle. Teşekkür ederim


Günün Enerji Önerisi: Sezgilerinizi geliştirecek çok etkili bir çalışma olarak bugün Psişik Reiki uyumlanmasını önerebilirim. Uyumlanma bilgilerini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.


http://reikiturk.com/market/index.php?route=product/product&path=70&product_id=96


Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel