25 Aralık 2014 Perşembe

Reiki esnasında duyumlar

Reiki kullanıcıların için faydalı olabilecek bazı bilgiler vermek istiyorum. Ancak reiki bilmeyenlere bu bilgilerin sadece reiki kullanıcıları için olduğunu, reiki inisiyasyonu ( uyumlaması) almadıysanız sizin için kullanılabilir olmadığını hatırlatmak isterim.

Kendinize veya başkasına enerji verirken ellerinizde veya vücudunuzda hissettiğiniz şeyler normal kabul edilir ve üzerinde yorum yapılmaz. Ancak kişisel olarak bazı duyumların sıklıkla bazı sorunlarda görüldüğüne şahit oldum. Bunlardan bir kaç tanesini sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Üşüme: Kendinize veya başkasına reiki verirken ellerinizde veya vücudunuzda aşırı soğuma ve üşüme hissediyorsanız bu genelde bir enerji blokajına işaret eder. Özellikle bir bölgedeki üşüme hissi o bölgedeki blokajı, genel devam eden üşüme hissi tüm bedeni etkileyen bir enerji bariyerini gösterir. Soğuk bölgeye daha fazla enerji vermek bu durumda çok faydalı olacaktır.

Aşırı sıcaklık: Eğer ellerinizde veya vücudunuzda aşırı sıcaklık hissediyorsanız bu hislerin olduğu bölgede enerjiye ihtiyacın yoğun olduğunu gösterir. Yani kişinin enerjiye ihtiyacı vardır ve bunu kabul ediyordur.

Güçlü manyetik çekim hissi: Ellerinizde güçlü manyetik çekim hissettiğiniz alanların acil ve yoğun birşekilde enerjiye ihtiyacı vardır. Ellerinizdeki duyum bitine kadar bu bölgeye enerji vermenizi öneririm.

Enerji İtişi: Eğer birisine reiki verirken ellerinizi bir şey itiyormuş gibi bir his yaşarsanız bu bölgede yaşam enerjisinin akışını engelleyen ve kökü geçmişe dayanan bir enerji sorunu vardır. Ayrıca kişi bilinçsizce enerji almayı reddediyor da olabilir. Bu durumda reiki verirken alıcıya ” Şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum” şeklinde bir olumlama yaptırmak ve bu his geçene kadar bu bölge ile çalışmak faydalı olacaktır.

İğnelenme: Bu his kişinin enerjiyi aldığını ancak enerji blokajlarının henüz serbest kalmaya hazır olmadığına işaret edebilir. Bu durumda da sabırla bu bölgede çalışmak gereklidir.

Ağrı: Eğer ellerinizde hafif bir ağrı hissederseniz bu kişide bir enerji temizliği gerçekleşiyor, bir blokaj çözülüyor demektir. Bu bölge ile biraz daha uzun çalışın. Eğer ağrı daha yoğun olursa bu bastırılmış ciddi bir sorunun enerjisinin çözüldüğüne işaret ediyor olabilir.

Normal Akış: Bu kişinin enerjiyi kabul ettiğini ve enerjinin gitmesi gereken yere kolaylıkla aktığını gösterir. Yumuşak bir akış harika bir deneyim ve enerjinin çalıştığını anlamak için çol güzel bir belirtidir.

İhtiyacı olanların faydalanmalarını seçiyorum.

Sevgilerimle.

Berna Özcan Demir

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel