23 Aralık 2014 Salı

Haftanın Çalışması

Bu hafta tüm çalışmalarımızda % 20 indirim olduğu için haftanın çalışmasını da indirimli olarak alabilirsiniz. İndirimden faydalanmak için indirim kuponu yazan yere yeni kelimesini yazmanız gereklidir. ( yeni )

http://www.reikiturk.com/market/

İYİ ŞEYLER MIKNATISI AKTİVASYONU – Magnet For Good Things Activation

Bu aktivasyon hayatınıza iyi ve güzel şeyleri çekmeniz için tasarlanmıştır. Auranızda güçlü pozitif etkisi olan bir enerji alanının oluşmasına ve bu şekilde iyi şeyleri hayatınıza daha kolay çekmenize yardım edecektir. Bu sistem bir konu ile çalışmanız ile ilgili değildir, genel olarak iyi şeyleri hayatınıza çekecek ve titreşiminizi yükseltecek bir aktivasyondur. İyi şeyler mıknatısı aktivasyonu pozitif enerjisi çok yüksek bir aktivasyondur ve enerji titreşiminizi hızlı bir şekilde değiştirir.

Faydaları;

Kendinizi daha olumlu ve keyifli bir ruh halinde hissetmenize yardım eder.
İstediğiniz şeyleri elde etmek için yaptığınız olumlama, imgeleme ve enerji çalışmalarının daha başarılı olmasına yardım eder.
Titreşiminizi yükselteceği için herhangi bir çalışma yapmasanız da hayatınıza iyi şeyleri otomatik olarak çekmenize yardım eder.
Pozitif enerjinizi yükseltir ve bu da tüm hayatınızı olumlu etkiler.
Olumlu düşünmenize yardım eder.
Değişen enerjiniz çevrenizdeki insanları ve ilişkilerinizi de olumlu etkileyecektir.

Aktivasyon uzaktan verilecektir ve almak için bir ön şartı yoktur. Reiki bilmeyen kişilerde katılabilirler.
AKTİVASYONU SATIN ALMA VE AKTİVASYON PROSEDÜRÜ

Aktivasyonu satın aldıktan sonra info@reikiturk.com mail adresine mutlaka mail atarak bilgi veriniz. Mailinize tam adınızı ve soyadınızı ve uyumlama günü hangi ilde ve ilçede olduğunuzu da yazınız. Bu bilgiler uyumlama için gereklidir.

Mailiniz üzerine 24 saat içinde size geri dönülecek ve aktivasyon için uygun zaman alternatifleri önerilecektir.

Aktivasyonu satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız;

http://reikiturk.com/market/index.php?route=product/product&product_id=140

TEMEL BİLGİLER
AKTİVASYON NEDİR ?

Dünyada enerji çalışmalarında daha fazla uyumlamalı enerji çalışmaları ağırlıklı olarak yapılmaktadır. Uyumlama yada inisiyasyon, el vermek yani bir yeteneğin bir üstatdan bir öğrenciye nakledilmesi demektir. Uyumlama alan kişi bir enerji frekansına inisiye olarak artık bu sistemi kullanma yeteneğine sahip olmuştur.

Ancak bir de aktivasyon dediğimiz enerji çalışma şekli vardır. Burada kişiye dışardan bir el verme söz konusu değildir, kişinin kendi sahip olduğu, kendi özünde olan bir yetenek, bir frekans yada bir güç aktif hale getirilmektedir. Aktivasyon ile bir yeteneğin, bir gücün bir durumun bir enerjinin uyandırılması söz konusudur. Bir çok enerji sisteminin içinde de aktivasyonlar vardır. Bunlardan bazıları bir sisteme bağlıdır, bazıları ise başlı başına bir çalışmadır. Bunlardan bazıları bilinmekte, bazılarının ise tanıtımı yapılmamakta, ancak üstatları tarafından, hazır olan kişilere verilmektedir. Aktivasyonlara katılmak için reiki bilmeye yada başka bir sistemle çalışıyor olmaya gerek yoktur.

UZAKTAN AKTİVASYON VERİMLİ OLUR MU?

Tüm aktivasyonlar uzaktan çalışmak için son derece uygun ve verimlidir. Hatta bazı aktivasyonlarda uzaktan çalışmak yüz yüze çalışmaktan daha etkilidir bile denilebilir.

AKTİVASYONU NASIL ALACAĞIM VE SONRASINDA NE YAPACAĞIM?

Aktivasyonu satın aldıktan sonra mail ile bize ulaşacaksınız ve aktivasyon işleminiz için uygun zamanı birlikte belirleyeceğiz. Zaman olarak akşam – gece saatlerini tercih edeceğiz ve ortalama 15-20 dakikalık bir zaman dilimi belirleyeceğiz. Bu sürede evinizde yada sessiz bir ortamda bulunmanız ve size söylendiği şekilde aktivasyon kabul etmeniz gerekecek. Aktivasyon esnasında bilgisayar yada telefona ihtiyacınız olmayacak. Sadece rahat ve sessiz bir ortamda 15-20 dakika kadar uzanacaksınız. Aktivasyonunuz tamamlanınca mail ile çalışma notlarınızı alacaksınız. Notlarınız aldığınız aktivasyonun kullanımını içeren bilgilerdir.

Bilgi: Aktivasyon tıbbi bir öneri, teşhis yada tedavi içermez. Sağlık sorunlarınızda doktorunuza başvurunuz. 

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel