16 Haziran 2014 Pazartesi

27 Ocak Haftası: Yeni Projeler, Ruhsal Açılımlar Zamanı

Sürprizlere, yeni gelişmelere açık bir haftadayız. Gökyüzü değişiklik yaratmak, rutin dışına çıkmak açısından güzel fırsatlar sunuyor adeta. Farklı ve değişik konulara yönelebilir, bilmediğimiz yerlere seyahat edebiliriz. 30 Ocak Perşembe gecesi gerçekleşecek yeniay sonrasında bu enerji daha da belirginleşiyor. Ben de yeniayın güzel enerjisini kullanarak, Cuma günü 8 gün sürecek bir uzakdoğu seyahatine çıkıyorum.

31 Ocak gecesi Oğlak burcunda direkt hareketine dönmek üzere durağanlaşacak olan Venüs, ilişkiler ve estetikle ilgili girişimler açısından ötelediğimiz şeyleri tekrar gündeme almanın zamanının geldiğini müjdeliyor adeta!

Jüpiter-Satürn-Kiron ve Neptün arasında su elementi burçlarda oluşan üçgen açılar, 31 Ocak Cuma günü Merkür’ün de su elementi burçlardan biri olan Balık’a girmesiyle iyice aktifleşmeye başlıyor. Cumartesi ve Pazar günlerinde Balık burcunda ilerleyecek olan Ay da tüm bunları tetikliyor. Hafta sonu boyunca etkin olacak bu oluşumlar, bütün manevi ilimlere, inanç ve uygulamalara, ruhsal doyum ve tatmin getiren çalışmalara yönelik değerlendirilebilir!

29 Ocak Çarşamba günü Güneş-Uranüs altmışlığı kesinleşiyor. Haftanın ilk yarısını etkileyecek bu uyumlu açı, kendimizi daha özgür hissetmemizi sağlıyor ve yaratıcılığımızı ortaya koymamızı destekliyor. Yeni ve farklı işlere yönelmek, farklı kişilerle tanışmak, iş ve girişimlerimizde orijinal tespit ve çalışmalarda bulunmak, rutin dışına çıkmak için güzel bir haftadayız. Yeni şeylere açık olmamız, sıra dışı veya rutin dışı konulara yer vermemiz, değişik mekanlara gitmemiz yaratıcılığımızı besleyecektir.

30 Ocak Cuma gecesi 23:38’de 10 derece 55 dakika Kova burcunda yeniay gerçekleşiyor. Yeniaylar, yenileyici ve tazeleyici enerjiye sahiptirler. Yeni başlangıçlara yönelme arzumuzu da tetiklerler. Yeni adımlar atmak, bir şeyleri başlatmak açısından Ay’ın Güneş’ten 12 derece uzaklaşması tavsiye edilir ki bu da yaklaşık yeniaydan bir gün sonrasına denk gelir. Kova burcu idealist girişimleri, entelektüel, zihinsel temaları ifade eder. Klasik yöneticisi Satürn olan Kova burcu, zihinsel yaratıcılığı proje haline çevirebilme potansiyelini de gösterir. Bu demektir ki, yeni projeler ortaya koymak için güzel bir zaman dilimine giriyoruz!

31 Ocak Cuma günü Jüpiter-Plüton karşıtlığı kesinleşiyor. Hafta başından itibaren etkin olacak ve hafta ortasından sonra etkisi iyice belirginleşecek bu karşıtlık, dünya genelinde din ve inançlar, etik ve ahlaki değerler, kültürel temalar, hukuksal konularda (Jüpiter) güç çekişmelerine ve büyük mücadelelere, finansal konularda da kriz yaratarak dönüşüme sebep olabilecek olaylara (Plüton) işaret edebilir. Bu konularda agresyonun ortaya çıkmasını kışkırtan, maniple eden güç odaklarının (Plüton), insanlık üzerinde oynanan oyunların (Plüton) aktif olacağı bir süreçteyiz. Uyanık olmamız gerekiyor!

31 Ocak Cuma günü Merkür Balık burcuna geçiyor. Merkür bu burçta rahat etmez, çünkü Balık burcu onun ihtiyacı olan mantık ve rasyonelliği ortaya çıkarmakta en zorlandığı burçtur. Bir müddet sonra Balık burcunda gerilemeye de başlayacak olan Merkür, bir müddet için fikir ve görüşlerimizde dağılma riskinin devrede olacağını gösteriyor. Öte yandan bu geçiş, hayal gücümüzü de aktifleştiriyor.

Yine 31 Ocak Cuma gecesi Venüs Oğlak burcunda direkt hareketine dönüyor. Gerek özel ve gerekse sosyal ilişkilerimiz, estetikle ilgili konular, giyim kuşam ve dekorasyonla ilgili konularda bir müddettir ötelediğimiz şeyleri artık devreye sokmaya başlayabiliriz.

Haftanın günlere göre detaylı değerlendirmelerine gelince…

Pazartesi günü boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. Gelecekten umut ve iyimserliğin vurgu kazanacağı bu güzel günde Ay ülkemiz astroloji haritasının 6. Evinden geçiş yapmakta olacağı için güvenlik konuları, güvenlik güçleri, hizmet ve servis sektörleri, sağlık temaları vurgu kazanacak demektir. Ay Yay burcunda ilerlediğine göre, içinde bulunduğumuz olaylara geniş perspektiften ve bilgece bakabilmeyi başarmamız gerekiyor. Ay-Mars üçgeninin etkisini göstermeye başlayacağı öğle sonrasındaki saatleri güç, efor ve cesaret gerektiren işler için kullanabiliriz. Sportifi aktivitelere, doğa yürüyüşlerine zaman ayırabiliriz. Akşam saatlerinde Ay-Merkür altmışlığının olumlu enerjisi devreye giriyor. Bilgi paylaşımları ve duyuruları, önemli konuşma ve yazışmaları akşam saatleri sonrasına alabiliriz.

Salı gününe başlarken Ay henüz Yay burcunda ve boşlukta ilerliyor (00:01’den itibaren). Sabah 07:04’te Ay Oğlak burcuna geçiyor. Disiplinli ve koordine hareket etmemiz gereken bir gündeyiz. Ay ülkemiz astroloji haritasının 7. Evinde ilerleyeceğinden, dış ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konular, davalar ve duruşmalarla ilgili temalar vurgu kazanabilir. Ay-Neptün altmışlığının etkin olacağı öğle saatleri civarında hayalini kurduğumuz şeyleri pratiğe dökmek için girişimler yapabiliriz. Enerjinin uyumlu, dengeli ve yumuşak akacağı bu saatleri iyi değerlendirelim, çünkü akşamüzeri saatlerinden itibaren kendini belli edecek Ay-Uranüs karesinin denge ve uyumu bozabilecek etkileri devrede olacak. Beklenmedik durum ve yön değişikliklerine açık olacağımız bu saatler civarında duygusal türbülanslar ve çıkışlar yapmaya eğilim gösterebiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Plüton kavuşumunun duygusal anlamda hırpalayıcı etkileri de devreye giriyor, dikkat!

Çarşamba günü boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Sağlamlık ve garanticilik eğilimimiz tetikleniyor. Ay ülkemiz astroloji haritasının 7. Evinde ilerleyeceğinden, dış ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konular, davalar ve duruşmalarla ilgili temalar vurgu kazanabilir. Sabaha karşı saatlerde etkinleşecek Ay-Jüpiter karşıtlığının abartıya meydan verebilecek ve enerjimizi yükselten etkilerinin ardından, güne Ay-Venüs kavuşumuyla başlıyoruz. Ay’ın Venüs-Jüpiter karşıtlığını tetiklediği zamanlarda depremler olabiliyor. İlle de büyük bir deprem olmasını beklediğimiz anlamına gelmiyor. Belki küçük depremler olur ya da hiç de olmayabilir. Ama daha evvelce böyle çalıştığını gözlemledim. Yine gözlemdeyim. Herhangi bir bölge tahminim de yok şimdilik. Sadece gözlemdeyim. Ay-Satürn altmışlığının etkilerini hissetmeye başlayacağımız öğle sonrasındaki saatlerde daha dengeli gelişmeler yakalayabiliriz ama Ay-Mars karesinin etkin olacağı akşam saatleri sonrasında sert ve şiddetli etkiler daha baskınlaşıyor. Bu açının ardından 18:48’de boşluğa girecek olan Ay, günün geri kalanında ilerlemesine Oğlak burcunda ve açısız devam ediyor. Ay’ın boşlukta olmasıyla ilgili bilgi için yazımın sonundan bilgi alabilirsiniz. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Uranüs altmışlığı, kendimizi daha özgür hissetmemizi sağlıyor ve yaratıcılığımızı ortaya koymamızı destekliyor.

Perşembe gününe geçişte henüz Oğlak burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 06:33’te Kova burcuna geçiyor. Kolektif ve insani temaların, zihinsel ve entelektüel konuların öne çıkacağı bir gündeyiz. Ay ülkemiz astroloji haritasının 8. Evinde ilerleyeceğinden, ortaklaşa kazanımlar, vergi ve ödemeler, bankalar ve sigorta şirketleri, dış ödemelerle ilgili konular vurgu kazanabilir. Günün ilk yarısı pek hareketli gözükmese de, günün ikinci yarısında ve özellikle de akşam saatlerinde hareketleniyoruz. Ay-Uranüs altmışlığının etkin olacağı akşam saatlerinden itibaren yeniliklere, sürpriz ve güzel gelişmelere hazırlanmaya başlıyoruz. Saat 23:38’de Kova burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay hakkında bilgi edinmek için yazımın giriş bölümünü okuyabilirsiniz.

Cuma günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Zihinsel ve entelektüel konuların, özgürleşme ihtiyacının ön plana çıkacağı, yaratıcı düşüncelerin somutlaşma potansiyelinin aktifleşeceği bir gündeyiz. Ay ülkemiz astroloji haritasının 8. Evinde ilerleyeceğinden, ortaklaşa kazanımlar, vergi ve ödemeler, bankalar ve sigorta şirketleri, dış ödemelerle ilgili konular; günün ikinci yarısından sonra 9. Evinde ilerleyeceğinden eğitim, uluslararası ilişkiler, inançlar ev seyahatlerle ilgili temalar vurgu kazanabilir. Ay’ın Satürn ile dik açısının etkin olacağı öğle sonrası saatlerde ilerlemekte zorlanabilir, gecikmelerle ve engellerle karşılaşabiliriz. Ay-Mars üçgeninin etkin olacağı akşam saatlerinde enerjimiz yükseliyor ve engelleri daha rahat aşmaya başlıyoruz. Bu açının kesinleşmesinden sonra Ay boşluğa giriyor (18:44) ve günün geri kalanında Kova burcunda ve boşlukta ilerliyor. Gün boyunca etkin olacak Jüpiter-Plüton karşıtlığı inançlar ve idealler ya da hukuksal ve finansal konularda gerginlik ve çekişme işaretçisi olabilir. Bu açının etkileri hakkında daha fazla bilgi için yazımın giriş bölümünü okuyabilirsiniz. Saat 16:29’da Merkür Balık burcuna geçiyor ve gece saatlerinde Venüs direkt hareketine geçmek üzere durağanlaşıyor. Bu konular hakkında da bilgi edinmek için yazımın giriş bölümüne dönebilirsiniz.

Cumartesi gününe başlarken henüz Kova burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay saat 05:44’te Balık burcuna geçiyor. Sezgilerimizin öne çıkacağı bugünde, şartları zorlamak yerine, halihazırda var olan durumlara ayak uydurmaya çalışabiliriz. Ay ülkemiz astroloji haritasının 9. Evinde ilerleyeceğinden, uluslararası konular, yabancılar ve turizmle ilgili konular, inançlarla ilgili temalar gündemimizde önemli yer tutabilir. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür kavuşumu, hayal gücümüzün aktif olacağı bir vakitte olduğumuzu gösteriyor. Başkalarının düşüncelerini daha iyi algılayabilir, duygudaşlık kurabilir, onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretebiliriz. İlişkilerimizde özveri ve anlayışın hakim olacağı Ay-Neptün kavuşumunun da etkin olacağı öğle saatlerinde bu etkiler daha da artıyor. Manevi açılımlar, mistik ve ruhsal çalışmalar, şifa vermeye veya almaya yönelik çalışmalar, meditasyon ve benzeri çalışmalar açısından harika bir zaman dilimindeyiz. Sabah erken saatlerinden itibaren etkinleşecek ve öğle sonrasındaki saatlere de yansıyacak bu enerjiyi iyi değerlendirebiliriz. Jüpiter-Satürn-Kiron ve Neptün arasında su elementinde oluşan üçgen açılar, Merkür’ün de su elementi burçlardan biri olan Balık’a girmesiyle iyice aktifleşiyor. Balık burcunda ilerleyecek olan Ay da tüm bunları tetikliyor. Hafta sonu boyunca etkin olacak bu oluşumlar, bütün manevi ilimlere, inanç ve uygulamalara, ruhsal doyum ve tatmin getiren çalışmalara yönelik değerlendirilebilir! Gece saatlerinde Ay’ın Jüpiter ve Plüton ile yakınlaşan uyumlu açıları da devreye giriyor. Niyetlendiğimiz konuları zihnimizde canlandırmak, imgeleme veya zikir çalışmaları yapmak, dua ve niyazda bulunmak açısından gece saatlerinin akışkan enerjisini kullanabiliriz.

Pazar günü boyunca Ay Balık burcunda ilerliyor. Manevi ve ruhsal konuların öne çıkacağı bu güzel günde, içsel çalışmalar yaparak, sanatsal konularla ve ruhu doyuma ulaştıracak konularla ilgilenebilir, olayları biraz da akışına bırakarak kendimizi daha uyumlu ve mutlu hissedebiliriz. Ay ülkemiz astroloji haritasının 10. Evinde ilerleyeceğinden, uluslararası konular, yabancılar ve turizmle ilgili konular, inançlarla ilgili temalar gündemimizde önemli yer tutabilir. Sabah erken saatlerde yine niyetlendiğimiz konuları zihnimizde canlandırmak, imgeleme veya zikir çalışmaları yapmak, dua ve niyazda bulunmak açısından gece saatlerinin akışkan enerjisini kullanabiliriz. Ay-Venüs altmışlığının uyumlu enerjisi, güne güzel ve dengeli başlayabileceğimizi gösteriyor. Günün büyük çoğunluğunda ilişkilerimiz açısından olumlu ve dengeli bir akış var. Ay-Satürn üçgeninin dengeli enerjisinin etkin olacağı akşam saatlerinde somut ve kalıcı sonuçlar elde etmek istediğimiz konularda girişimler yapabiliriz. Saat 18:34’te Ay-Satürn üçgeninin kesinleşmesinden sonra başkaca temel açısı kalmayan Ay Balık burcundaki ilerlemesine boşlukta (açısız) devam ediyor. Ay’ın boşlukta olmasıyla ilgili değerlendirmelerimi yazımın sonunda okuyabilirsiniz.


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel