2 Mayıs 2014 Cuma

15 Şubat Aslan Burcunda Dolunayın Burçlara Etkisi

15 Şubat günü saat 01:52'de Aslan burcunun 26. derecesinde bir Dolunay gerçekleşiyor. Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay; kendimizi ortaya koymak, dikkat çekmek, öne çıkmak istediğimiz bir süreçte olduğumuzu ifade ediyor. Kendine güven duygusunun verdiği cesareti, iyimserliği ve coşkuyu, gücümüzü, sahip olduğumuz pozisyonu koruma ve yönetme arzusunu birkaç gün boyunca yoğun şekilde hissedebiliriz. Liderlerin ve yöneticilerin yönetim becerilerini nasıl sergiledikleri, iradelerini ne yönde ortaya koydukları insan hakları-özgürlükler, adaletin-eşitliğin sağlanması ve sosyal gruplar-dernekler açısından bu dolunayla birlikte daha belirleyici olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Aslan burcu eğlence sektörünü, çocuklara yönelik faaliyetleri, organizasyon işlerini, sahne sanatlarını anlattığından bu konulara yönelik sürdürülen faaliyetlerin gelişimi açısında da dolunay belirleyici olabilir.

Dolunay Aslan-Kova ekseninde gerçekleşirken gökyüzünde gergin bir açı olan T-kare açı kalıbı aktifleşiyor. Satürn'ün buradaki yerleşimi zorlayıcı bir sabit yıldız olan "agena" ile birleşmesiyle daha da önem kazanıyor. Bu yerleşim kendimizi ortaya koymak tatmin etmek adına, alacağımız kararların yapacağımız seçimlerin bazı şeylerden fedakarlık etmeyi de beraberinde getirdiğini anlatıyor.

Güvende olmak için kontrolü elde tutma isteğinizi sorgulayın. İş ve özel ilişkilerde her iki taraf içinde doğru ve adil olanı bulmaya çalışın. Merkürün retro olması daha önce fark edemediğiniz konuları görmenizde size yardımcı olabilir. Duygusal tepkiler vermek, subjektif hareket etmek, engellere yükümlülüklere takılıp kalmak yapmamız gereken seçimleri görmemizi veya seçimlerimizi uygulamamızı geciktirebilir, bu durum sıkıntılara yol açabilir. Tüm bu konularda farkındalığınızı geliştirmeniz tercihlerinizi yaparken size fayda sağlayacaktır.

*****

15 Şubatta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte özgürlüklerimizin kısıtlandığına dair yargılar gündemde çokça yer alacak gibi görünüyor. İyi tarafından bakarsak bize ket vuran konu her ne ise onu aşmak için yeniden yapılandırmaya gayret göstermeli ve sorumluluk almaya gönüllü olmalmız gerekiyor. İletişim gezegeni Merkür de retro hareketine devam ettiğinden gündeminizde yer alan şeylerin değişeceği, yeniden üzerinde konuşulup görüşüleceği ortada... İşte iki hafta boyunca öne çıkan tarihler ve öneriler;
18-19 Şubat Merkür Satürn gergin açısı kesinleşiyor. İletişimde fikir paylaşımlarında yazışmalarda engeller ve stresler öne çıkabilir. Düşüncelerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak, toplantılar yapmak açısından keyifli günlerde değiliz.
18 Şubat Güneş Balık burcuna geçiyor. Maneviyatın sezgilerin öne çıktığı bir ay başlıyor. Hayatın akışına uyum sağlamak, rahatlatıcı aktiviteler içinde olmak hepimize iyi gelebilir. İlham esin arayışında olanlar içinde verimli 30 günlük bir süreç yaşayacağız.
25 Şubatta Venüs Satürn uyumlu açısı gerçekleşiyor. Biraz çaba göstererek ilişki ve işbirliklerinde uyumu istikrarı yakalayabileceğimiz bir gün. Birliktelikleri ve ortaklıkları sağlamlaştırmak için uygun bir gün.
28 Şubatta Güneş Jüpiter üçgeni gerçekleşiyor. Önemli kişilerden destek almak ve görüşmeler düzenlemek için güzel bir gün. Gün boyunca iyimser ve pozitif şekilde kendimizi ortaya koymak kolaylaşacak, daha cömert ve bağışlayıcı olacağımız bir gün. Spiritüel, dinsel çalışmalar için verimli bir gün.

Yükselen burca göre yaptığım Dolunay ve 15-28 Şubat haftasına ait genel değerlendirmeleri aşağıda okuyabilirsiniz. Daha detaylı ve doğru bir analiz için Astroloji Danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.

KOÇ: Dolunayla birlikte aşk yaşamı çocuklar sahne ve hobi faaliyetlerine yönelik konular netlik kazanabilir, aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Yaşamdan keyif ve haz aldığınız şeyler (aşk cinsellik hobiler sahne sanatları spor eğlence çocuklar...) ile gelecek planları ve arkadaşlarınız arasında seçim yapmanız gerekebilir. Yatırımlarınızın ödeme-alacak dengesini gözden geçirmeniz gerekebilir. Nafaka miras burs kredi sigorta işleri ile eşin-babanın-ortağın finansmanında yaşanabilecek pürüzler planlarınızın değişmesine neden olabilir. İlişkilerinizi ve işbirliklerinizi doğru yöneterek bahsettiğim konularda başarıyı uyumu ve keyfi yakalayabilirsiniz. Bunun içinde tarafsız ve sakin kalabilmek gerekiyor. 18 Şubattan 19 Marta kadar biraz daha arka planda kalmayı gerektiren olaylar öne çıkabilir. Kendinizi isteklerinizi geri plana itme ihtiyacı duyabilirsiniz.

BOĞA: Dolunayla birlikte eve ve aile ilişkilerine yönelik konular netlik kazanabilir. Taşınma tadilat evi yenileme alım-satım işleri hızlanabilir. Geleceğinize kariyerinize ve yuvanıza ilişkin yaptığınız seçimler, İş veya özel İlişkilerde fedakarlık yapmayı, sorumluluklar üstlenmeyi beraberinde getirebilir. Bu konu yine ortaklıkları, anlaşmaları ve süren davaları da etkileyebilir. İlişkilerinizi ve işbirliklerinizi doğru yöneterek bahsettiğim konularda başarıyı uyumu ve keyfi yakalayabilirsiniz. Bunun içinde tarafsız ve sakin kalabilmek gerekiyor. 18 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçmesiyle arkadaşlık ilişkileri, sosyal faaliyetler de önem kazanmaya başlayacak.

İKİZLER: Dolunayla birlikte internet ve lojistik işleri, eğitim, yazışma-sözleşmeler, yolculuklar, kardeşler yakın çevre ilişkileri önem kazanabilir. Konuşmalar fikir paylaşımları seyahatler dolunayla birlikte artış gösterebilir. Gelen teklifler, sunduğunuz proje ve fikirler, katıldığınız eğitimler hem günlük hem de iş yaşamında daha çok çalışmanıza, sorumluluk üstlenmenize neden olabilir. Çalışma ilişkilerinde ve sağlıkta pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle gelecek planları ve kariyer konuları da önem kazanmaya başlayacak.

YENGEÇ: Dolunayla birlikte finansal konular, alım-satım işleri, para kazanmaya yönelik projeler netlik kazanabilir. Bazı yengeçler finansal konular nedeniyle hobi ve eğlence faaliyetlerine, çocuklara yönelik harcamalara ara vermek zorunda kalabilirler. Bazıları ise yatırımlarını hobilerini sahne sanat çalışmalarını ileriye taşıyacak finansman arayışını bu dönemde netleştirebilirler. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle yurt dışı yabancılarla ilgili işler, eğitim ve seyahatler de önem kazanmaya başlayacak.

ASLAN: Dolunayla birlikte özel yaşamınız, kişisel girişimleriniz ve sağlığınıza ait konular öne çıkabilir. İkili ilişkilerin, işbirlikleri dava ve anlaşmaların öne çıktığı bu günlerde yapacağınız tercihler ev aile yaşamıyla ilgili yeni sorumluluklar yüklenmenize sebebiyet verebilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle kredi ödemeleri, miras nafaka burs vergi sigorta işleri, başkalarından alacaklar konusu da önem kazanmaya başlayacak.

BAŞAK: Dolunayla birlikte duygusal hassasiyetleriniz artabilir, biraz geri planda kalmak aklınızdaki kuşkuları düşünceleri netleştirmek isteyebilirsiniz. Çalışma ilişkilerinde, çalıştığınız yerde, hizmet ve servis aldığınız konularda ya da günlük yaşamda aldığınız haberler kulağınıza gelen dedikodular iletişim ve seyahat trafiğinizde sıkıntılara yol açabilir. Daha çok düşünmek, öneri ve fikir üretmek, sözleşme ve anlaşmaları yenilemek, eğitim aldığınız konularda daha detaylı araştırmalar yapmanız gerekebilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle özel ve iş ilişkileri, işbirlikleri ve ortaklıklar, davalar, rekabet gerektiren koşullar da öne çıkmaya başlayacak.

TERAZİ: Dolunayla birlikte gelecek planları, arkadaş ilişkileri, takım çalışmaları, organizasyon ve dernek faaliyetlerine ilişkin aktiviteler önem kazanabilir süre giden işler netlik kazanabilir. Yaşamdan keyif ve haz aldığınız şeyler (aşk cinsellik hobiler sahne sanatları spor eğlence çocuklar...) ile gelecek planları ve arkadaşlarınız arasında seçim yapmanız gerekebilir. Bütçenizin gelir-gider dengesini gözden geçirmeniz gerekebilir. Zorunlu giderler planlarınızın değişmesine neden olabilir. İlişkilerinizi ve işbirliklerinizi doğru yöneterek bahsettiğim konularda başarıyı uyumu ve keyfi yakalayabilirsiniz. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle çalışma ilişkileri ve koşulları, günlük işler, sağlığınız ile hizmet ve servis aldığınız konular öne çıkmaya başlayacak.

AKREP: Dolunayla birlikte iş yaşamı ve kariyer planlarınıza ilişkin konular netlik kazanabilir. Terfi iş değişikliği, önemli projelerin sunumu, yöneticilerinizi ilgilendiren değişiklikler bu dönemde netleşebilir. Hem iş hem de aile/ev yaşamını ilgilendiren konularda yaşanan gelişmeler, yapılan tercihler yeni sorumlulukları beraberinde getirecek gibi görünüyor. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle aşk yaşamı çocuklar sahne hobi çalışmaları keyifli aktiviteler gibi konular da öne çıkmaya başlayacak.

YAY: Dolunayla birlikte eğitmenlik, kişisel gelişim faaliyetleri, yüksek öğrenim-master işleri, yurt dışı işler, hukuksal konular, yolculuklar, yayıncılık, medya ve reklam çalışmalarına yönelik girişimler netlik kazanabilir. İnanç ve yaşam felsefenizi bakış açınızı yenileyecek faaliyetler içine girebilirsiniz. Konuşmalar fikir paylaşımları seyahatler dolunayla birlikte artış gösterebilir. Gelen teklifler, sunduğunuz proje ve fikirler, katıldığınız eğitimler içe çekilip düşünmenize, kontrolünüz dışında gelişen olayları anlamlandırma çabasına girmenize neden olabilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle ev aile yaşamı taşınma-tadilat gayrimenkul alım-satım işleri öne çıkmaya başlayacak.

OĞLAK: Dolunayla birlikte ortak kaynakların paylaşımı kullanımı, kredi işleri, bankacılık vergi nafaka miras burs ile alacak-verecek işlerinde sürüncemede kalan konular netlik kazanabilir. Parasal konularda ortaya çıkan gelişmeler, yapılan tercihler gelecek planlarında yenilenmeye gitmenize sebebiyet verebilir. Hem işten kazanımlarda hem de sosyal çevre ilişkilerinde engeller doğabilir veya sorumluluk almayı gerektiren olaylar yaşanabilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle iletişim ve yazışmalar, toplantı ve sözleşmeler, internet lojistik faaliyetleri, yakın çevre ilişkileri öne çıkmaya başlayacak.

KOVA: Dolunayla birlikte uzun süren birlikteliklerde, evlilik, ortaklık anlaşma-davalarda sürüncemede kalan konular, yine eşinizi ilgilendiren konular netlik kazanabilir. Rekabet içeren ilişkiler yeni tutum ve davranışlar sergilemenizi gerektirebilir. Gelişen olaylar ve yapılan tercihler beraberinde iş yaşamında ve gelecek planlarında yeni sorumluluklar almayı gerektirebilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle gelir ve harcamalara ait konular öne çıkmaya başlayacak.

BALIK: Dolunayla birlikte çalışma ilişkileriniz ve koşulları, yürüttüğünüz proje ve görevler, gündelik işler ve varsa uyguladığınız tedavi programına yönelik sürüncemede kalan konular netlik kazanabilir. Aldığınız haberler kulağınıza gelen dedikodular, aklınızda yer eden endişeler iletişim ve seyahat trafiğinizde sıkıntılara yol açabilir. Daha çok düşünmek, öneri ve fikir üretmek, yurt dışı yabancılarla ilgili işleri yenilemek, medya yayıncılık reklam faaliyetlerine önem vermek, eğitim aldığınız konularda daha detaylı araştırmalar yapmanız gerekebilir. Tüm bu konularda pürüzleri aşmak için adil tarafsız ve sabırlı olmak, ilişkileri ve iletişimi doğru yönetmek elzem. 18 Şubattan itibaren Güneşin balık burcuna geçmesiyle birebir sizi ilgilendiren konular, girişimleriniz ile sağlığınız öne çıkmaya başlayacak.


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel