7 Mayıs 2014 Çarşamba

1-15 Mart Haftası Burç Yorumları

1 Mart saat 09.59'da Balık burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte; manevi ve spiritüel konular, hayatın akışına uyum sağlamayı "kaosa teslim olmayı" gerektiren durumlar, fedakarlık yapmaya iten koşullar daha çok gündemde yer alabilir. Yaratıcılık ilham içeren yazarlık sinema resim müzik moda tasarım gibi işlerde yeni adımlar atmak, önemli kişilerden destek ve yardım talebinde bulunmak için güzel bir yeniaydayız. Ancak Mars ve Satürn retrolarının başlıyor oluşu; önemli girişimleri sağlama almak alt yapısını tamamlamak rekabet gücüne kavuşabilmek için 21 Mayısa kadar bir hazırlık sürecinde olduğumuzu gösteriyor. Atağa geçmek ve risk almak için beklemede kalın, yoksa çok sayıda stres ve zorlukla karşılaşabilirsiniz! Martın ilk haftası gergin başlıyor. 15 gün boyunca dikkat çeken günlere gelince; 

2-3 Martta Mars Venüs gerilimli açısı kesinleşiyor. İlişkilerde işbirliklerinde gerginliklere stres yaratan koşullara açık olacağız.

6 Martta Venüs kova burcuna geçiyor. İlişki ve ortaklıklarda, aşk sevgi temalarında daha özgürlükçü ve modern bir bakış açısıyla hareket etme eğiliminde olacağız. Sosyalleşmek, dostlukları güçlendirmek için güzel bir dönem.

7 Martta Jüpiter retrosu bitiyor. Aile ev yerleşim güvenlik konularında ilerlemek genişlemek adına fırsatlar yeniden belirginleşecek.

Halen etkili olan ve 8 Martta sona erecek Uranüs ile Jüpiter arasındaki gergin açı; büyümek ilerlemek adına heyecanlı ve cesur adımlar atmaya hevesli olabileceğimizi anlatıyor. Ancak İnanç ve dünya görüşünüz doğrultusunda agresif çıkışlardan kaçınmak faydalı olur, tepkileriniz beklenmedik olaylar doğurabilir.

11 Martta Satürn Merkür gergin açısı; düşünce ve projeleri ifade ederken sözleşme ve yazışmalarda bulunurken engelleyici sınırlandırıcı şartların gün yüzüne çıkacağını anlatıyor. Yazışma ve fikir paylaşımlarını toplantıları 12'sine ertelemekte fayda var.

13-14 Mart günleri oldukça destekleyici etkiler içeriyor. Düşüncelerinizi uygulamak, kendinizi etkin şekilde ifade etmek, devlet kamu işleri patron veya yöneticinizle olan görüşmeleri yapmak, destek istemek etki yaratmak için olumlu günler değerlendirin.

Yükselen burca göre yaptığım Yeniay ve 1-15 Mart haftasına ait genel değerlendirmeleri aşağıda okuyabilirsiniz. Daha detaylı ve doğru bir analiz için Astroloji Danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.

KOÇ: Yeniayla birlikte arka planda kalmayı gerektiren işlere yönelmek, iç sesinizi dinlemeye önem vermek daha yararlı olacaktır. Meditasyon dua namaz faaliyetlerinde bulunmak, doğa yürüyüşlerine çıkmak size iyi gelebilir. Aile ilişkileri ev yerleşim konularında ise hayatın akışına uymak ya da özverili affedici olmak gerekebilir. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar ev/yerleşim, gayrimenkul konularında fırsatlar öne çıkmaya başlayacak. 2-3 Martta ise özel ve iş ilişkilerinde rekabet ve agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca sosyal çevre ilişkilerinden daha fazla keyif alabilir sorunları aşabilir, kalabalık gruplar çalışmalar içinde yer alabilirsiniz. 13-14 Mart banka sigorta miras vergi borç-alacak işlerini çözmek, anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

BOĞA: Yeniayla birlikte gelecek planlarını gerçekleştirmeye yönelik toplantılar destek arayışları proje fikir ve girişimler de daha kabullenici olmak, akışa uymak gerekebilir. Takım çalışmalarına aktivitelere katılmak, sosyal gruplar içinde özverili davranmak, yaratıcılığınızı kullanmak size fayda sağlayabilir. İşten kazanımlarınızı artıracak yeni projeler söz konusu olabilir.. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar yazışma ve sözleşmelerde, eğitim faaliyetlerinde, iletişim ve fikir paylaşımları sayesinde çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise çalışma ilişkilerinde yurt dışı ve akademik işlerde rekabet ve agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca iş ve kariyer konularında üstlerle ilişkilerde daha fazla destek alabilir sorunları aşabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

İKİZLER: Yeniayla birlikte iş yaşamında kariyer planlarında hayatın akışına uymak ya da özverili olmak gerekebilir.  Bazılarınızsa beklediği kazanımları terfi veya gelir artışını bu ay elde edebilir. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar finansal konularda sahip olduğunuz beceri ve yetenekleri kullanarak çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise riskli yatırım ve harcamalarda bulunmamak gerekiyor. 6'sından itibaren bir ay boyunca akademik konularda kişisel gelişim-eğitim yurt dışı işler yolculuklar medya yayıncılık konularında daha fazla destek alabilir sorunları aşabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

YENGEÇ: Yeniayla birlikte eğitmenlik, kişisel gelişim faaliyetleri, yüksek öğrenim-master işleri, yurt dışı işler yolculuklar, hukuksal konular, yayıncılık, medya ve reklam çalışmalarına yönelik işlerde akışa uymayı kabullenmeyi gerektiren şartlar doğabilir. Bu alanlarda yaratıcı özverili yanınızı sergileyin, hayal gücünüzü kullanın geri dönüşü sizin için iyi olacak. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar kişisel girişimlerde bedeniniz sağlığınızla ilgili konularda iş yaşamında çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise iş ve özel ilişkilerde evi ailenizi ilgilendiren konularda gerilim ve agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca başkalarının kaynaklarından faydalanabilir, kredi vergi miras nafaka işlerinde sorunları aşabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

ASLAN: Yeniayla birlikte vergi miras nafaka burs kredi alacak ve ödemelere ilişkin konularda kabullenmeyi akışa bırakmayı gerektiren durumlar öne çıkabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar finansal konularda paylaşımlarda özverili olmak gerekebilir. 2-3 Martta ise çalışma ilişkilerinde sözleşme ve yazışmalarda iletişimde rekabet ve agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca özel ve ilişkilerinde işbirliklerinde daha fazla destek alabilir sorunları aşabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

BAŞAK: Yeniayla birlikte özel iş ve ilişkilerinde, evlilik ve işbirliklerinde akışa bırakmayı özveride bulunmayı gerektiren şartlar doğabilir. Gelen teklif ve önerileri bu bakış açısıyla değerlendirin, hem sizin hem de diğerlerinin avantajına uyacak şekilde hareket edin. Bu şekilde eşiniz dostunuz veya anlaşmalar aracılığıyla çeşitli fırsat ve destekler elde edebilirsiniz. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar klüp dernek ve takım çalışmaları, sosyal ilişkiler sayesinde çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise risk içeren gereksiz harcama ve yatırımlarda bulunmayın. 6'sından itibaren bir ay boyunca iş ilişkileri ve koşullarındaki sorunları aşabilir, çeşitli iş fırsatları yakalayabilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

TERAZİ: Yeniayla birlikte günlük işler, çalışma ilişkileri ve koşulları öne çıkıyor. Yürüttüğünüz görevlerde ve iş yaşamında daha özverili olmak, hayatın akışına uymak size fayda sağlayacak. İş yaşamında yeni yol ve yöntemler geliştirerek yaratıcılığınızı kullanarak çeşitli avantajlar elde edebilirsiniz. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kariyerinizde ilerleme ve büyüme fırsatları öne çıkıyor. 2-3 Martta ise aile ev yaşamı yerleşim konularında agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca aşk yaşamı çocuklar sahne ve spor çalışmalarından daha fazla keyif ve haz alabilir, heyecanlı günler geçirebilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

AKREP: Yeniayla birlikte yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşk yaşamı çocuklar ve hayatın keyifli yanlarının vurgulandığı ama beraberinde özveri ve kabullenmeyi de gerektiren şartlar öne çıkabilir. Tasarım hobi sanat sahne çalışmalarında teklifler alabilir, kendinizi gösterebilirsiniz. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar akademik faaliyetler, yurt dışı işler ve yolculuklar, kişisel gelişim faaliyetleri, yayıncılık medya işlerinde çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise yazışma ve sözleşmelerde, yolculuklarda ve fikir paylaşımlarında stres yaratan koşullar öne çıkabilir, dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca ailenizden destek alabilir ilişkilerinizi güçlendirebilir, ev yerleşim gayrimenkul konularında fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

YAY: Yeniayla birlikte ev yerleşim ve aile ilişkilerinde hayatın akışına uymayı özveride bulunmayı gerektiren koşullar öne çıkabilir. Varsa kredi miras nafaka işlerini çözebilirsiniz. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, miras nafaka vergi sigorta banka işlerinde avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise parayla ilgili konular sosyal çevrenizde, gelecek planlarınızı uygulamada stres ve gerginlik yaratabilir, dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca yazışma ve sözleşmelerde, yolculuklarda çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

OĞLAK: Yeniayla birlikte internet lojistik işleri kardeşler yakın çevre ilişkilerinde daha kabullenici ve özverili olmak gerebilir. Eğitim faaliyetleri ve fikir paylaşımlarında, yazı işlerinde yaratıcı yanınızı kullanın iç sesinizi dinleyin. Blog açmak, fikirlerinizi paylaşmak, sözleşmeleri yenilemek, kısa yolculuklara çıkmak için güzel bir yeniay. Özellikle 13-14 Mart önemli kişilerden destek istemek, sunum yapmak, sosyalleşmek için uygun günler. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar anlaşmalar, ikili ilişkiler ve işbirlikleri sayesinde çeşitli avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise iş yaşamında üstlerle ilişkilerde rekabet ve agresyon yaratan şartlar öne çıkabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca yetenek ve becerilerinizi kullanarak kazanç sağlayacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

KOVA: Yeniayla birlikte alım-satım, gelir ve harcamalar finansal konular öne çıkıyor. Bu konularda hayatın akışına uymak, olduğu kadarıyla harcamalar yapmak bütçeyi düzenlemek gerekebilir. Bazılarınız iş ilişkileri ve yürüttükleri projeler sayesinde kazançlarını artırabilir. 7 Marttan itibaren Temmuz ayı ortalarına kadar hizmet sektöründe, işyerinde ve koşullarında avantaj ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 2-3 Martta ise medya yurt dışı ve akademik işlerde kontrolünüz dışında gelişen olaylar rekabet ve agresyon yaratabilir, kopuşlar yaşanabilir dikkatli olun. 6'sından itibaren bir ay boyunca dış görünümüzü yenileyebilir, beden sağlığınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Aşk yaşamında ve ilişkilerde keyifli bir ay sizi bekliyor. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.

BALIK:  Yeniayla birlikte kişisel girişimlerinizi beden sağlığınızı ilgilendiren konularda hayatın akışına uymayı özverili olmayı gerektiren koşullar öne çıkıyor. Aşk yaşamında ve çocuklarla ilgili konularda hoşgörülü olmak size avantaj sağlayacak. Ayrıca ilham ve esin gerektiren sahne işlerinde hobi faaliyetlerinde yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir ay. Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs'ün bir ay boyunca 12.evinizde olması ilişkilerde gizli kalan konuları gün ışığına çıkarabilir. Estetik operasyonlar ve yeni işbirlikleri kurmak için beklemede kalın. 2-3 Martta ise para vergi mirasla ilgili konular sosyal çevrenizde, gelecek planlarınızı uygulamada stres ve gerginlik yaratabilir, dikkatli olun. 13-14 Mart anlaşma ve sözleşmeleri yenilemek, proje ve fikir sunmak destek almak için güzel günler değerlendirin.


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel