4 Şubat 2014 Salı

26 Haziran 20 Temmuz Arası Merkür Retro..

Merkür RETRO..

Yaklaşık üç hafta İLAHİ PLAN bizlere kendimizi çevremizi yaptıklarımızı ve bundan sonraki yapacaklarımızı yeniden gözden geçirmemiz için fırsat sunuyor iyi değerlendirelim..

Merkürün Retro dönemleri,yarım kalan işleri tamamlamak,geçmiş ama işi bitmemiş meseleleri çözüme kavuşturmak açısından güzel zamanlardır..

Önemli kararlar,anlaşmalar imza gerektiren konuları yeniden gözden geçirmekte fayda var..Alım satım,elektronik eşya alımı konularında da dikkatli hareket etmemiz gereken zamanlar..

   Merkür retrosu ON İKİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK..

Koç: Ev alım satım konuları gündeminde olan koçlar,detaylı düşünmeniz gereken bir zaman.Geçmişten tanıdığınız kişilerle yeniden iletişime geçebilirsiniz..

Boğa: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gereken zamanlar.Anlaşma sözleşmeleriniz varsa yeniden gözden geçirmenizde fayda var..

İkizler: Davranışlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gereken zamanlardasınız.Sahip olduğunuz maddi manevi değerlere önem vermeniz gerekiyor.Olumsuz özelliklerinizi törpüleyip olumlu özelliklerinizi parlatmanız için güzel zamanlar..

Yengeç: Kendi kendinize yetebilmeyi öğrenmeniz gereken zamanlardasınız.Cesaretinizi geliştirmek için bir takım olumsuz olaylarla yüzleşmeniz muhtemel..

 Aslan: Kendinize yolculuk yapmak için güzel zamanlar.İlahi olan la kendinizle birleşebilir,içsel özgürlüğünüz için mücadele verebilirsiniz.Olayları akışa bırakmanızda fayda var,zihninizi dinlendirmeyi seçin..

Başak: Sosyal çevrenizle olan iletişim ve ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek için güzel zamanlar.Yapmak gerçekleştirmek istediğiniz projelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.Teknolojik aletler almak için uygun zamanlarda değilsiniz..

Terazi: İş ve kariyerinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirmeniz gereken zamanlardasınız.Patron ve yönetici figürlerinizle bu dönem tartışmalara açıksınız,sözlere dikkat..

Akrep: Yurtdışı işler,seyahatler konuları gündeminize gelebilir.İnançlarınız da değişim rüzgarları esebilir ,empati kurmaya ihtiyacınız olan bir dönemdesiniz..

Yay: Alacak verecek,borç,kredi gibi konular gündeminizde olabilir,bu konularda yanlış karar alma eğiliminiz yüksek dikkat..Kendinizi duygusal olarak kısıtlanmış baskı altında hissetmeniz de muhtemel.Üç hafta maddi konulara ve sözlere dikkat..

Oğlak: Her türlü ilişkinizi gözden geçirmeniz gereken zamanlardasınız,özellikle evlilik ve ortaklık konuları gündeminde olan oğlaklar bu kararlarınızı 20 temmuz sonrası değerlendirmenizde fayda var..

Kova: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz,hijyen.İş ortamınızda yada güncel işlerinizde bir takım sorun ve problemler gündeme gelebilir.İş arkadaşlarınızla iletişiminizde sorunlar da çıkabilir.Geleceğe yönelik plan ve projelerinizi yeniden gözden geçirmek için uygun zamanlardasınız,ani kararlardan uzak durmalısınız..

Balık: Özel ve çocuklarla olan ilişkilerde bir takım sorun ve problemler yaşamanız muhtemel.Spor yapan balıklar bu dönem sakatlanmalara dikkat.Sanatsal konularla ilgili projeleri olan balıklar 20 temmuz sonrası projelerini aktifleştirebilirler..

Yıldızlar bizlere eğilimlerimizi gösterir fakat her zaman seçim özgür iradenin(bizim)dir..
   Herkese sevgiler..


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel