19 Ağustos 2013 Pazartesi

Kuantum Koçluk İle Zihine Yeniden Format Atmak Mümkün

Hayat bize her gün hatta her an  yeni bir şeyler öğretir. Yaşadığımız her deneyimin içinde almamız gereken ve bizi ilerleten bir öğreti yatar. Bu öğretiyi göremediğimizde, yaşam, dersini bize aktarmak için tekerrüre devam eder .Bu olaylar her zaman negatif olmak zorunda değildir ama biz çoğunlukla acı, nefret, üzüntü, korku gibi negatif duyguları yaşadığımızda öğrenmeye geçeriz.


Acı bizi değişime zorlar. Nasıl sürekli aşkı yaşıyor olmak ve bu duygunun vücudumuzda yarattığı coşkuya kalp ritmi dayanmaz ise korkunun da sürekli yaşanıyor olması bizi yorar. Bu durumda  zihnimiz bizi korumak adına otomatik savunma mekanizmalarından birini seçer.Bu seçimler farklı olabilir.


Zihin ya yaşananları yok gibi sayar bilinçaltına iter, yaşananları unuturuz yada yaşadığımız olaylarla ilgili sorumlukları başkalarına devrederiz ve kabul etmeyiz. İki durumda da bilinçli zihnimiz rahatlamış gibi görünse de aslında bilinçsiz zihnimiz bunun kaydını tutmaktadır. Ve bu deneyimin ve bize yaşattığı duygu bilinçaltında bozu plak gibi çalmaya devam eder.


Zaman zaman yaşanan bir olay, bu güncel olmayan bilgiyi ortaya çıkarır.Ve biz hiç beklenmedik bir durum karşısında anlamsız bir tepki vererek kendimizi korumaya çalışırız.Üstelik bunu da neden yaptığımızı bilmeden.Çevremizdeki kişilerde bu davranışlarımıza tam bir anlam veremedikleri için bizim verdiğimiz tepkiyi kişisel algılarlar ve böylece çatışmalar başlar.
İletişimdeki en büyük engellerden biri de zihnimizde farklı zamanlarda yüklenmiş bu programların karşımızdaki kişinin yüklenmiş programına uyumu yakalayamamasıdır.Bu anlamda zihnimizdeki bu düşünceler bloklar(etiketleme) oluşturarak bizi koruma amacıyla her zaman ortaya çıkabilir.Bilinçaltımızın sadece iyi niyetle bizi savunmak için geliştirdiği bu programın yapısı bir süre sonra hayatımızda istediklerimize ulaşmayı  da etkiler. Ve biz artık tekrar tekrar aynı olayları neden yaşadığımızı anlayamaz halde, sadece söylenerek, içerleyerek, haksızlığa uğradığımızı düşünerek ve bir şeylere kızarak hayatımızı hep negatif bir döngüyle yönlendirir dururuz.


Beyin gerçekten programlanmış bir bilgisayar gibi çalıştığı için; hayatımızla ilgili farklı sonuçları almak istiyorsak öncelikle bu programların ( negatif inançlar) silinmesi işlemini gerçekleştirmek ve bu silinen programın yerine de yeni olumlu programı (olumlu düşünce modelini) yerleştirmek gerekir. İşte kuantum koçluk hizmetinin gerçekleştirdiği de tam olarak budur.


Sevgiyle kalın…


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel