15 Temmuz 2013 Pazartesi

YÜKSELİŞ MEDİTASYONU

Gözlerinizi kapatın ve gevşeyin…her şey yolunda…güvendesiniz…Şimdi, Tanrısal Hücrenizin bulunduğu KALP çakranızdan, KALP Tapınağınıza doğru ilerleyin. Altın bir kapının aralandığını görün , derin nefes alın….farkındalığın iç boyutlarına açılan bu kapıyı imgeleyin…

Şimdi Kendinizi parlak ışık giysileri içinde görün…bu , sizin gerçek Ben’inizin parlayan özüdür. Kendinizi yükseklere …daha da yükseklere –Yaratılışın nadir Alemlerine…uçuşa geçerken imgeliyorsunuz, hissediyorsunuz…

Beşinci boyutta bir yerde duruyorsunuz – ve bu da –bu zamanda sizin için en mükemmel yer. Şimdi karşınızda Işık saçan , titreşen, Işık Piramidini görün. Hızla kapıya ilerliyor ve içeriye adım atıyorsunuz…Piramidin merkezinde yükseltilmiş bir platform görüyorsunuz. Onu çevreleyen bir çok kristal sandalyeyi fark ediyorsunuz….İhtiyacınız doğrultusunda bu sandalyeler çoğalacaktır.

Yükseltilmiş platformun merkezinden biraz uzakta bir havuz var …içinde de alev alev yanan MOR RENKLİ DÖNÜŞÜM ATEŞİ …Yanında ise parlak Beyaz Alev var. Piramidin zirvesinde asılı olan Büyük Kristal , bu alevi beslemektedir. Ateş, Yüce Yaratıcının SAF ÖZÜ ile beslenmekte ve Tanrısal Hediyeyi almak isteyenlere sunulmaktadır…

Şimdi, Mor Aleve gireceksiniz . Fiziksel bedeninizde , şifa bulabilmesini istediğiniz şeyleri düşünün….Yaşamınızda çözümlemek istediğiniz 3 şeyi düşünün….Sembolik olarak ellerinizde şekil aldıklarını görün…Şimdi yürüyün ve MOR Renkli Dönüşüm Ateşinin platformuna ilerleyin. Kendinize şu onaylamayı söyleyin :

“Seni daha yüksek bir varoluş haline dönüşmen için , kutsuyorum ve serbest bırakıyorum .” Öyle olsun ve Öyledir!

Şimdi Merkezdeki YARATICI Ateşe girin. Her şeyin kalbindeki Yaratılışın Saf Sevgi Özü olan ile , yıkandığınızı hissedin….Endişelenmeyin…Yolumuzda Kolayca ve Zerafetle ilerlemenize yardım edecek olan Yaşam Gücü/Sevgisi Işığından , tam miktarda alacaksınız. Varlığınızın çekirdeğinde derinden bildiğiniz en tatlı Sevgi ile aşılandığınızı hissedin….Şöyle onaylayın :
“ Ben artık içerebileceğim kadar çok Yaratıcı Işığı almaya hazırım. Tekrar ediyorum- aldığım hediyeyi herkesin ve kendimin en Yüksek hayrı için kullanacağım”. Öyle olsun ve Öyledir !

Şimdi CAN Ateşinden çıkın ve kristal sandalyelerden birine oturun. Ellerinize aldığınız ve MOR Ateşe girdiğiniz sorunlarınızın , şimdi yok olduğunu göreceksiniz..!

CAN’ın arınmış nefesini içinize çekin ve yavaşça nefesiniz ile kalbinizdeki Sevgiyi/Işığı verin…Bunu bir çok kez yapın…ve sonra, yeni SİZ, hediyenizi bütünleştirirken bir süre sessizce oturun…Bu kutsal yerde Yüksek Alemlerin varlıkları ile konuşmak için bir aracıya ihtiyacınız olmadığını bilin. Artık her bir varlıkla bağlantınız var…Bu kutsal yerde size kimin katılmasını istersiniz? Çağırın ve onlar gelip sizinle birlikte oturacaklardır. Onlara merak ettiklerinizi ve çözümlemede yardıma ihtiyacınız olan konuları açın…Ayrıca , hazır olduğunuzda , Varlığınızın diğer yüzlerini, size katılmaları için, çağırabilirsiniz … Şimdi biraz ara ve , size paylaşım fırsatı veriyorum…

Kusurlarınızın fazlasını- çok daha fazlasını Mor Ateşte bırakmayı öğrendikçe, daha fazla Yaratıcı Işığı alacaksınız ve Benliğinizin diğer yüzü ile daha fazla birleşmek için , yol yapacaksınız… CAN’ın bu dinamik hediyesini bütünleştirirken , yavaş yavaş bilincinizi tekrar kalp merkezine yöneltin. Kendinizi , tam bilinç haline geri getirirken derin derin nefes alıp verin….

Bu yere sık sık gelin. Daha fazla enerji yarattıkça , Piramidinize daha da fazlasını çekeceksiniz , ve o da daha gerçek olmaya başlayacaktır. Bu yeri ziyaret ettiğiniz her seferinde bu nadir enerjiden daha fazlasını fiziksel dünyaya getireceksiniz. Yaşadığınız yerde bir Yükseliş Kolonu inşa edeceksiniz…ve çabalarınız ile Sevgi/ Işık titreşimleri çevrenizde daha da uzağa yayılacaktır. Her biriniz komşu çevrenize , şehrinize, ve ülkenize yardım etmede aracılar olacaksınız.
Farkında olduğunuzdan çok daha güçlüsünüz…!

Şimdi nefesinize odaklanın…nefes alın ve nefes verin… ellerinizi,kollarınızı, omuzlarınızı, boynunuzu, bedeninizi, bacaklarınızı oynatın… ve hazır olduğunuzda gözlerinizi açın..


Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel