1 Nisan 2013 Pazartesi

21 Aralık 2012’de Sırt Çantamızda Olması Gerekenler!

Maya Takvimi’nin 21 Aralık 2012’de bitiyor olmasının yanı sıra bilim adamlarının açıkladığı foton kuşağı, efsane ile bilimi iç içe geçirdi. 3 gün 3 gece süreceği varsayılan zifiri karanlık zaman dilimi için evinizde alabileceğiniz önlem paketleri açıklanıyor. Öncelikle evimizin orasına burasına bir şeyler stoklamak, mantıklı olabilir ama ne malum evde olacağımız!

Bu nedenle pratik bir sırt çantası düşündüm. İçinde neler olması ve belki de olmaması gerektiğine dair bir liste çıkarttım. Kendime çıkartmışken paylaşayım dedim.

Sırt çantasına gelmeden önce şu anda medyaya konuşulan hazırlık paketlerine bakalım. Söylentilere göre manyetik alanlarda değişim olacağı için manyetik aletler çalışmayacak ve elektrik olmayacak. Derlediğim bilgilere göre, bazı temel ihtiyaçlarımızı ulaşabileceğimiz yerlerde bulundurmamızı öneriyorlar. Evinizin her odasında su, mum ve kibrit bulundurabilirsiniz ancak çakmak türlerinden manyetolu olanlar işe yaramayacaktırJ. Pişirmeye gerek kalmadan yenebilecek konserve, bol kuruyemiş, paketli ürünler ve en önemlisi içmek için bol bol temiz su bulundurmak iyi bir fikir olabilir. Su, hem sizin için hem de sizinle yaşayan diğer tüm canlılar için olacak şekilde stoklanabilir.  

Bu süreç geçtikten sonra da insanlık, yeni bir bilinç seviyesine uyanacak. Çok güzel hatta şahane bir döneme gireceğiz.

Buraya kadar bazı teorilerden ve bu teorilerin evinizde olması gerekenler ile ilgili ön görülerinden bahsettik. Şimdi kendi teorilerime göre bir sırt çantasında neler olacağına dair liste hazırladım. Öyle ya bu durumla her an her yerde karşılaşabiliriz. Bunun için şöyle bir pratik yol belirledim.

Evinizde olması gerekenlerin listesine karşılık gelen çantanızda olması gerekenleri yazdık. Böylece sağlam bir kontrol listesi yapmış oluruz.

İşte sırt çantanızda olması gerekenler:

Bol miktarda su

Su, manada Allah’ın bahşettiği gayretle gelen hoşluk (inayet) ise, ancak insanın talebi ile elde edebileceği bir lütuftur. İnsan nasıl ki susuz (inayetsiz) yaşamazsa, Allah’ın yardımı olmadan var olabilmesi de mümkün değildir. Bedenlerimiz nasıl ki suya susamışsa, zihinlerimizi de inayete, mutlak olanın sevgisine ulaşmaya yönlendirebiliriz.

Ulaşabileceğiniz her yere mum

İçimizdeki ışığı hatırlamak ve o ışığı güçlendirmek için doğru zamanlardayız. Aslına bakacak olursak bunun için her zaman doğru zamandır. Işığımızı hatırlamak, geldiğimiz yerden bize emanet olarak verilen, yaratıcımızın parçasını, farkına vardığımız her yerde var etmeye çalışmak için sırt çantamızda bol bol mum diyoruz.

Kibrit

Mumun ışık saçabilmesi için ateşe ihtiyaç vardır. Yani Aşka! Hakk’a daha yakın olabilmek için aşk denizinde yanmaya hazır olmalıyız. Evet,  aşk denizi.  Yani içinde su (inayet) olan denizde yanmak. Çantamızdaki kibrit bize bunu hatırlatabilir.

Konserve, kuruyemiş ve yiyecekler

İnsanın nefes almak kadar yemeğe de ihtiyacı var ya da en azından bize öğretilen bu! Doğru nefes alabilsek ve her daim havadaki Hay enerjisini bedenlerimize ekleyebilsek belki de yemek yemeye hiç ihtiyacımız kalmayacak. Yine de çantanızdaki konserve bize her daim bolluk ve bereket içinde olduğumuzu hatırlatabilir. Yaratılmış her varlığın rızkı belirlenmiştir. Bu rızka hangi yolla sahip olacağımızı ise biz belirleriz. Kısacası yiyeceklerimizi ve diğer tüm ihtiyaçlarımızı bir şeyleri (orman gibi) yok etmeden de elde edebileceğimiz bir dünya mümkün! Kuruyemişler de bunu anlatsın mesela.

Tüm ihtiyaçlarımızdan etrafınızda yaşayan canlılar için de ayırabiliriz.

İnsan mikro kozmos olarak tüm kâinatların efendisi olmaya adaydır. Bu anlamda insan, kendini bilme yolunda ilerlemeye karar verdiği anda YOLdadır. Uzun sözün kısası aslında dünya yaptıklarımızı bize yansıtan bir dağdır. Hep bana derken, kendini yalnızlaştırmak yerine, herkes için birlik bilinci içinde hareket etmek, insanı insan yapar. Mumu, kibriti, konserveleri paylaşabilirsiniz. Evrende herkese yetecek kadar bolluk ve bereket vardır.

Tüm bunlara ek olarak, diyelim ki 21 Aralık’ta gerçekten kıyamet koptu. Her nefes alıp verdiğimizde ölüp yeniden diriliyorken bu kadar abartmaya gerek var mıdır, bilemeyiz. Kıyamın herkese sevgi, ilim ve bereket getirmesini diliyoruz.

22 Aralık’ta görüşmek üzere,


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel