12 Mart 2013 Salı

Reikinin 25 İpucu

Reiki ile ilgili önemli bazı ipuçlarını aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

REİKİNİN 25 İPUCU

1- Duştan sonra kendinize yada başkasına reiki verirseniz daha iyi aktığını hissedeceksiniz. Dar kıyafetlerde reikinin akışını olumsuz etkiler.

2- Reiki vermeden önce avuç içlerinizde bir süre arındırılmış bir erkek kuvars tutarsanız enerjinin daha güçlü aktığını hissedeceksiniz.

3- Reiki verirken odaklanmayın, zihninizi meditatif yani olabildiğince düşüncelerden uzak duruma getirin. Karşınızdaki insana reiki verdiğinize odaklanmak bioenerji kaybetmenize yol açabilir ki bu da sizi olumsuz etkileyecektir.

4- Reiki verdikten sonra reiki verdiğiniz kişinin bir bardak su içmesi kişi için faydalı olacaktır.

5- Reiki verirken sesiz bir ortamda ve sakin bir şekilde bulunmak daha fazla rahatlamanızı sağlayacaktır. Odada mum yada tütsü yakmayı da tercih edebilirsiniz.

6- Eğer alkol yada sigara kullanıyorsanız bu maddeler hem chakralarınıza hem auranıza zarar verecek reikiden de etkin bir şekilde faydalanmanızı engelleyecektir. Bağımlılık yerine özgür olmayı seçin.

7- Reiki’yi belli bir bölgeye vermek yerine tüm beden pozisyonlarına çalışmak daha etkilidir. Bir bölgede sorun olsa bile önce tüm beden pozisyonlarına reiki vermeyi daha sonra o bölge ile daha uzun çalışmayı seçin.

8- Reiki uygulayıcısı kimseyi iyileştirmeye çalışmaz. Kişinin kendini iyileştirme gücünün ortaya çıkması için onu destekler. Kimseye iyileşme vaadinde bulunmayın.

9- Reiki ile her gün düzenli çalışmak çok faydalı olacaktır. Ne kadar düzenli bir şekilde kendinize reiki verirseniz o kadar fayda görürsünüz.

10- Reiki ile herhangi bir hata yapmanız mümkün değildir. Reiki saf pozitif bir enerjidir. Ancak reikiyi daha etkili kullanmak için kendinizi geliştirebilirsiniz.

11- Reiki ile çalışırken olumlamalar yapabilirsiniz. Özellikle 21 gün boyunca her gün tek bir olumlama ile çalışmanızın çok faydası olacaktır. 21 gün her gün tüm chakralarınıza 5'er dakika reiki verirken olumlamanızı içinizden yada sesli tekrarlamanızı öneririm. Gün kaçırırsanız baştan başlamanız gerekecektir.

12- Reiki bütünün hayrına çalışan bir sistemdir. Reikiyi kendi çıkarlarınız yada istekleriniz için kullanmanız mümkün olmayacaktır.

13- Kendinize reiki verirken tüm chakralarla çalışabilir yada farklı el pozisyonlarını kullanabilirsiniz. Ancak her durumda baş bölgesi ile daha uzun çalışmanızı öneririm. Usui Sensei’nin en fazla baş bölgesine reiki verdiğini biliyoruz.

14- Enerji çalışmaları yaparken çalışmaya başlamadan derin bir nefes alıp nefesinizi verirken ” Kendimi bütünüyle iyiliğe ve şifaya açıyorum” demenizin çok faydası olacaktır.

15- Enerji çalışmalarınız bittikten sonra derin bir nefes alıp içinizden ” Bana ulaşan iyiliği ve şifayı sevgiyle kabul ediyorum” demenizin çok faydası olacaktır.

16- Eğer daha iyi enerji çalışmaları yapmak istiyorsanız kendinize reiki verirken her gün içinizden ” Şifa enerjileri ile çalışma yeteneğim artıyor” olumlamasını yapabilirsiniz. Bunu 21 gün boyunca her gün 30 dakika ve gün kaçırmadan yapmanızı öneririm.

17- Kendine değer verme ve özgüven duygularınızı arttırmak için göbek chakranıza, kendini ve başkalarını affetme için kalp chakranıza bol bol reiki verin. Reiki verirken bu konuda uygun olumlamaları tekrar edebilirsiniz.

18- Çiçek kokuları enerjilerin gücünü arttırır. Hangi çiçeklerin kokusunu seviyorsanız bunların aromatik yağından edinip reiki çalışmalarından önce koklayabilir, avuç içlerine sürebilir yada aromatik yağ olarak yakabilirsiniz.

19- Reiki verirken ellerinizi yavaş hareket ettirin ve bir anda kişinin üzerinden çekmeyin. Kişinin üzerinden çekmeden önce yavaşca ellerinizi birbirine değdirin sonra yine yavaş hareketlerle ellerinizi çekin.

20- Eğer uzağa enerji gönderiyorsanız niyetinizin doğru fomüle edildiğinden emin olun. Doğru niyeti seçerek 21 gün boyunca aynı niyete enerji göndermenizin faydası daha fazla olacaktır.

21- Eğer herhangi bir niyetle çalışmış ve istediğiniz sonucu alamamışsanız ya bu niyet sizin için hayırlı değildir ya isteğinize ulaşmanızın bir zamanı vardır henüz bu zaman gelmemiştir yada kendinizi bir şekilde bloke ediyorsunuzdur. Kurban arketipinin güçlü olması, değişim korkusu, suçluluk duyguları, bir şeyi gerçekten istememe kendinizi bloke etme nedenlerinizden bazıları olabilir.

22- Reiki çalışması yaparken hep aynı kıyafeti giymenizin olumlu sonuçları olacaktır. Bu kıyafet bir süre sonra belli bir enerji frekansı ile sarj olacak ve bunu daha giyer giymez olumlu etkisini gösterecektir. Bunun için beyaz bir giysi yada şal tercih etmenizi öneririm. Bu giysiyi mümkün olduğunca az yıkayın ve sadece reiki çalışmalarınızda giyinin.

23- Bazen reiki verirken güçlü deneyimler hissedebilirsiniz bazen ise herhangi bir his olmayabilir. Bunların hepsi normaldir ancak sıradışı hislerinize dikkat edin ve bu hisleri bir yere yazın. Gelecekte bu hislerinizin ne anlama geldiğini anlamanızı sağlayacak bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

24- Kristaller enerjilerin gücünü arttırır. Reiki ile çalışırken üzerinizde temizlenmiş bir kuvars kristali bulundurursanız hem daha etkili çalışmalar yapmış olursunuz hem de reiki çalışmanız esnasında kristalinizde pozitif enerji ile dolar. Reiki çalışmanız bitince kuvarsınızı üzerinizde taşıyarak bu olumlu enerjilerden faydalanabilirsiniz.

25- Her gün tüm chakralarınıza 5'er dakika reiki vermenizin çok faydası olacaktır. Geceleri uyurken ellerinizi kalp chakranıza koyup kendinize reiki verirken uyursanız sabahları daha dinç uyandığınızı göreceksiniz.

Lütfen kaynak göstermeden yazıyı paylaşmayınız.

Berna Özcan Demir

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel