23 Şubat 2013 Cumartesi

Astro Enerji Grubu İçin

 ENERJİ TOPU NASIL YAPILIR?

1- Bir parmağınızla diğer elinizin avuç içi ayasına birkaç kere spiral çizin.

2- Daha sonra ellerinizi birbirine çok yakın ama sanki içinde küçük bir top varmış gibi tutun.

3- Ellerinizin içinde küçük bir top imgeleyin ve tepenizden akan bir enerji ile bu topun büyüdüğünü imgelemeye başlayın. Bu arada ellerinizin arasındaki topu sanki yuvarlıyormuş gibi ellerinizi hareket ettirin.

4- Şimdi geliyoruz işin en önemli noktasına. Enerji topunuzu ihtiyacınız olan gezegenin enerjisi ile dolduracaksınız.  Hangisi ile dolduracaksanız bu gezegeni imgeleyin ve verdiğim renkte enerjinin tepenizden akarak ellerinizdeki enerji topuna dolduğunuzu imgeleyin. Ellerinizden enerji akarken bir taraftan da enerji topunuz büyüyor. Ancak bu aşamada acele etmeyin, top yavaş büyüyecek. Siz enerjinin akışına odaklanın.

6- Topunuzu istediğiniz kadar büyütebilirsiniz ancak benim önerim çapının 15 cm civarında olmasıdır. Bu arada topu ve içindeki enerjiyi imgelemeye devam edin. Topun hazır olduğunu anlamak için ellerinizi hafifçe birbirine yaklaştırın. Eğer enerji topunuz hazırsa ellerinizi birbirine yaklaştırırken sanki arasında bir şey varmış duygusu yaşayabilirsiniz. Kişiden kişiye enerji topunu enerji ile yükleme süresi değişse de ortalama olarak 8-10 dakikada bir enerji topu yapabilirsiniz.

7- Enerji topunuz hazır olunca artık programlama aşamasına geçeceksiniz. Programlama için sesli olarak “ Enerji topum seni …… için programlıyorum, şimdi git ve görevini yerine getir” deyin. Bu kısmını ben günlük çalışmalarda vereceğim.

8- Daha sonra enerji topunuzu evrene doğru fırlatın. Burada topu gerçekten fırlatıyormuş gibi fiziksel olarak hareket etmeniz uygundur.

GEZEGENLERİN ENERJİ RENKLERİ

Güneş: Sarı

Ay: Gümüş

Merkür: Açık mavi veya turuncu

Venüs: Pembe – yeşil

Mars: Parlak kırmızı

Satürn: Koyu kahve

Jüpiter: Çivit mavisi – ( gece mavisi)

Uranüs: Mor

Neptün: Beyaz

Plüton: Kan kırmızısı yada siyah

ÖRNEĞİN;

O gün merkür enerjisi ile çalışacaksak öncelikle merkürü imgeleyeceğiz ve merkürden gelen mavi ışıkla enerji topumuzu dolduracağız. Daha sonra vereceğim programı girerek evrene göndereceğiz.

Uygulama yaptıkça bu konuda daha iyi olacağınızı düşünüyorum. Facebook grubumuzun herkese faydalı olmasını seçiyorum. Grubun adres: 

http://www.facebook.com/AstroEnerji

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel