8 Kasım 2012 Perşembe

13 EYLÜL Perşembe gününün Tezahür çalışması

Perşembe günü Tezahür çalışmasının konusu BOLLUK BEREKETPerşembe akşamı saat 23:00 da kendimizle başbaşa olabileceğimiz sessiz bir ortama geçip mümkünse gevşeyelim. Rahat bir biçimde oturup derin nefesler alalım, kaslarımızı ve bedenimizi gevşetelim. Yaptığımız çalışmanın etkili olabilmesi için enerjimizi güzel şekilde dengeye getirmemiz çok önemli. Hazır olduğumuzda sizlere vereceğim niyeti 1 defa hissederek, özellikle de o anda bizimle birlikte bu çalışmayı yapmakta olan güzel insanların o güzel enerjilerini ve birlikte yapmanın verdiği gücü, bir çok insana belkide o an ettiğiniz dua ile faydanız olabileceğini hissederek... o anda büyük bir enerji alanı içerisinde olduğunu hissederek okuyalım..

Niyetimiz:


Niyet ediyorum Tezahür çalışma grubunun BOLLUK BEREKET Niyet çalışmasına sevgi ile katılmaya. 
Ve bu Çalışmada yer alan tüm arkadaşlarımla tüm iyi niyetim ve gücümle bir araya gelmeye..

Bu niyet çalışmasının üyelerinin Maddi ve Manevi bolluk ve bereket içerisinde olmalarına niyet ediyorum.

Niyet Çalışmasının bir parçası olarak bana gelen tüm olumlu dua enerjilerini sevgiyle kabul ediyorum. 
Bolluk ve bereket Niyet Çalışmasında ki tüm bu çalışmaya katılan arkadaşlarımın ve benim bütünün hayrına olacak güzel seçimlerimizin kolaylıkla - güzellikle gerçekleşmesini sevgiyle kabul ediyorum" 
Amin! Amin! Amin!.. Yarabbim!

Okuyacağımız tesbih "Ya VASİ" 137 defa

*Şöyle bir uygulama da tavsiye edebilirim. 137 Pirinç tanesinin her birine ya vasi okuyup bir streç folyo ile sarıp cüzdanınıza koyarsanız da her daim cüzdanızda bereket olacaktır.


Ve bir hafta boyuncada şu olumlamayı yapmanızı öneririm. 

Uyandığınız her gün: Bugün harika bir gün. Para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla geliyor. Sınırsız seçimlerim var, olanaklar imkanlar her yerde.

"Bolluk bilincim her gün gelişiyor, ekonomik koşullarım her gün gelişiyor, artıyor çoğalıyor. Nereye dönsem olanakları görüyor değerlendiriyorum. Para yaşamımda özgürce ve sürekli dolaşıyor. Gelirim gitiikçe artıyor. Bolluk ve zenginlik benim doğal hakkım. Hayatın her alanında bolluğu kendime çekiyorum. Büyük düşünüyorum büyük düşündükçe bolluğun hayatıma akmasına izin veriyorum."

Ben zenginim { bunu yüzlerce defa bilinçaltnıza yerleştirinceye kadar düşünün } Yoksulluk ve kaybetme düşüncesine asla yer vermem.Sınırsız kaynak ihtiyaç duyduğumdan fazlasıyle donattı beni.İhtiyaç duyduğumda bana doğru fikirler gelir. Doğru zamanda doğru kararlar veririm.Asla yalnız değilim, Allahım var. O içimde ve günün her anında benimle birlikte..Geçmişle ilgili pişmanlıklarım, şu an için korkularım gelecek endişem yok. Sınırsız bir güç tarafından korunuyorum. İlahi zeka tarafından yönlendiriliyorum. Ve seven bir varlıktan güç alıyorum. Her şey mükemmel ve ben şükran doluyum."

Bu haftaki çalışmamız böyle sevgili NRL blogcular:)
Herkese hayırlı çalışmalar diliyoruuuum.

Sizlerden tek isteğim çalışmaya gerçekten katılacak olanlar "beğen" butonunu tıklasın. Bu tamamen katılımın ne kadar olduğunu ne kadarlık bir enerji ile çalıştığımızı görmek için...


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel