2 Eylül 2012 Pazar

Ramazan Çalışması

Merhaba, blogumun güzel izleyicileri,
Biliyorsunuz Ramazan İslamiyette 11. Ayın Sultanı olarak adledilmiş çok özel ve çok Mübarek bir ay!.
Senede bir defa gelen bu fırsatı ve böylesine kıymetli bir ayı değerlendirmemek çok büyük bir kayıp olur.





Bizlerde elimizden geldiğince bu ayın bereketinden nasip alalım istiyorum ve bu sebeble yine niyetlerimizin kabulu için Esma çalışmalarımız olacak. Yine beraber bir yürek olarak dua etmenin verdiği haz ve heyecanla ellerimizi birleştireceğiz inşallah!
Çalışmalar için biliyorsunuz hepimiz için ortak bir saat belirliyorum-ki bu saatler tekrar tekrar söylüyorum rastgele seçilmiş saatler değil bunun önemle altını çizmek isterim.
Her Esmanın belli bir ebced değeri ve daha tesirli olduğu vakitler var. İşte her Esmanın tesirini daha fazla gösterebileceği saatlere göre bizzat tarafımdan Astrolojik olarak tek tek hesaplanarak oluşturulmuş tablolardır.
İki çalışma var. Dilediğiniz gibi içinden saat ve Esma seçebilir tekiyle ikisiyle üçüyle vs çalışabilir, dilerseniz hepsine katılabilirsiniz.
Unuttum, kaçırdım oldu mu, gibilerinden sorular sormayın. Tamamen sizin seçiminize kalmış.
Ama yaptığınız zaman Tezahür çalışma grubu sayfasında veyahut blogta yorumlara katılır ve dua ve dileklere katılırsanız hep birlikte coşkuyu ve enerjiyi artırmış oluruz ki çok daha güzel olur.
Esmalar ve okuyacağımız saatler
Öncesinde 19 Besmele
Cuma                                    : 14:30 Ya Vehhab 196  Dilek için
Cumartesi                              : 14:30 Ya Hafiz-  998 Korunma için
Pazar                                     : 14:30 Ya Rahim Ya Selam-  131 Korunma için
Pazartesi                                : 14:30 Ya Mucib Ya Vasi -137 Bolluk bereket
Salı                                        : 14:30 Ya Kavi Ya Metin - 116 Şifa ve güç için
Çarşamba                              : 14:30 Ya Fettah 489 Bolluk bereket için
Perşembe                               : 14:30 Ya Samed- 134 Şansın açılması için
Ayrıca aşağıdaki esmalardan birini veya bir kaçını yine aşağıda verdiğim saatlerde bir ay boyunca çalışabilirsiniz. 
Öncesinde 19 Besmele
*****************************************************
Her hangi bir dilek için Ya Mucib -Ya Vehhab- Ya Latif 196
Evlilikle ilgili dilekleri olanlar Ya Mucib- Ya Selam- Ya Fettah 489
Mal mülkle ilgili bir dileğiniz var ise ev, arsa, araba vesaire gibi..
Ya Mucib- Ya Malikel Mülk 212defa
Sağlık için Ya Hayy-Ya Muhyi-  68
Ticari işleriniz için Ya Selam Ya Macid 48
İşte terfi için Ya Mucib Ya Azim 1020
Hukuksal işler için Ya Hakem- Ya Adil 68
*****************************************************
Cuma: 22:00
Cumartesi: 22:40
Pazar: 22:35
Pazartesi: 23:30
Salı: 21:15
Çarşamba: 22:45
Perşembe: 22:00

Yani örnek olarak verecek olursam: Diyelim ki ben Ev almaya niyet ederek "Ya Mucib- Ya Malikel Mülk'ü 212 defa" okumak istiyorum. Cuma günü okuduğumda 22:00 da, cumartesi okuduğumda 22:40da ve devamı tabloda belirtildiği gibi saatlerde okuyacağım. Diğer esmalar içinde aynı şekilde geçerli.. Esmalardan ihtiyacınız olanı siz seçiyorsunuz ve benim tabloda belirttiğim saatlerde okuyorsunuz..
Umarım detaylı anlatabildim:)
Son olarak;
Tabi çalışmayı yaparken yine "Tezahür çalışma grubu üyelerinden bu çalışmayı yapan arkadaşlarımında dualarını kabul et Allahım!" demeyi unutmayalım..




Hepsi bu!


Anlaşılamayan bir şey varsa sorularınızı yorum-mesaj-mail olarak atabilirsiniz.
Allah herkesin dileğini kendisi için hayırlı olacak şekilde versin inşallah!
Dualarınızda olmak dileğiyle.
Sevgilerimle..


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel