31 Mayıs 2012 Perşembe

Astrologlara Göre Dünyamızın Geleceği

Astrolog Öner Döşer’in kurucusu olduğu Astroloji Okulu geçen hafta 21 Mart Dünya Astroloji Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Dünyadan ünlü astrologların ve astroloji severlerin katıldığı etkinliklerde astrolojiye göre yeni yıl kutlandı ve de Türkiye ve dünyayı bekleyenler konuşuldu. Öner Döşer ve İngiltere Astroloji Derneği başkanı Roy Gillet’le önümüzdeki yıllarda Türkiye ve dünyayı konuştuk.





Roy Gillet'in Gelecek Yorumları
Uranüs-Pluto karesi: Dünyada karmaşa, kriz ve yeniden doğuş
Önümüzdeki 10 yıl içinde, iki büyük kollektif gezegen Koç burcundaki Uranüs ile Oğlak burcundaki Pluto 3 yıl içinde tam 7 kez kare açı yapacak. Bu açıların ilki 24 Haziran 2012’de olacak. Astrolojide kare açılar büyük gerilimleri ifade eder. Bir dizi ekonomik karmaşa ile baş başa kalacağımızı söyleyebiliriz. Üstelik bu kareler son 100 yıldır hiç olmadığı gibi tam 7 kez oluşuyor. Büyük enerji ve gerilim aynı zamanda varolan sorunları çözmek için krizlerden yaratılan bir fırsat demek. 3 yıl içinde özellikle ekonomik ve toplumsal alanda krizler çözülmez ise 2018-2019 yılları arasında Uranüs gezegeni Boğa burcuna girdiğinde, dünya muazzam bir krizle başbaşa kalabilir.
Adaletin eşit dağılımı
3 Şubat 2012’de Neptün Balık burcuna girdi. 14 yıl boyunca bu burçta kalacak ve Neptün’ün simgeleri olan, eşitlik, sosyal adalet, insan hakları, hayvan hakları, paylaşımcılık, bencilikten uzaklaşma, bütüncül yaklaşım, fedakarlık gibi temalar ön planda olacağı için bütün dünyada adaletin ve servetin eşit dağılımı temaları ortaya çıkacak.
Kapitalizmin sonu
2020’nin 12 Kasım’ında toprak elementinde Satürn, Pluto, Jüpiter gezegenleri toplanacak, bu hepimizi yeni ekonomik gerçeklerle yüzleştirecek, bir anlamda kapitalizmin sonu da diyebiliriz. Daha paylaşımcı, sadece kendi çıkarını değil bütünün çıkarını gözeten bir anlayışa doğru ilerlemez isek yok oluşa geçmekten kendimizi kurtaramayız. Adil bir şekilde gelirleri dağıtmaz isek çok büyük aşılamaz sorunlarla karşı karşıya kalacağız. Savaşlar da kaçınılmaz olabilir. Suriye ve Libya’da yaşanan manzaraları hemen her gün görebiliriz. Ya daha paylaşımcı olacağız ya yok olacağız.
Amerika-Çin düellosu
İngiltere Pluto Uranüs karesinden en çok etkilenecek ülkelerin başında geliyor. Yine Çin ekonomik krizin ortaya çıkmasını sağlayacak faktörlerin başında gelecek. Çin, ucuza ürün yapıp dünyaya sattı, paraları da Amerika’daki bankalarda, ama paralarını bir anda çekebilirler ve o zaman krizin boyutunu siz düşünün.
Amerika Birleşik Devletleri çok zor durumda. Transit geçen Oğlak burcundaki Pluto Amerika’nın Yengeç’deki güneşine, Venüs’üne, Merkür’üne ve Jüpiter’ine karşıt yapacak. Pluto 2020’lerde kendi başlangıç noktasına döndüğünde herkes Çin ve Amerika’nın güç mücadelesine tanık olacak. İç karışıklık potansiyeli bütün dünya için var. Fransa, İngiltere, Amerika, Yunanistan... İsrail İran’ı bombalayabilir, aralık ayında.
Euro AB’nin sonunu getirdi
Avrupa Birliği’nin 1993’deki doğum haritası güçlü Akrep Ve Oğlak burcu enerjileri içeriyor. Ancak haritasında Ay Boğa burcunda olduğu için bu haritada bir T kare var. AB 2015’e kadar bir Satürn transiti yaşayacak ve Satürn’ün 3. Ve 4. Evden geçişi sırasında Satürn hem Pluto ile kavuşum yapacak hem doğum haritasındaki Satürn ile kavuşacak. Avrupa Birliği’nin geleceği pek parlak gözükmüyor. Bütün bu sorunların kökeninde Euro yatıyor. Euro yürürlüğe girdiğinde çıkarılan haritada savaş gezegeni Mars AB’nin doğum haritasındaki 4. eve yani kökenini anlatan eve kare yapıyordu. Euro’ya geçilmesi birliği sarstı. Euro krizinin kötüleşecek.
Ortadoğu’da paylaşım fiyaskosu…
I. Dünya Savaşı’ndan galip çıkan devletler 25 nisan 1920’de İtalya’da buluştular ve Osmanlı İmparatorluğu da dahil Ortadoğu’nun paylaşımı için anlaştılar. İşte bu anlaşmanın haritasında ay neptün jüpiter birinci evde kavuşum halinde… Neptün aynı zamanda belirsizlik, hayal ve yanılsama demektir. Yani bu harita tamamen hayalciliği gösteriyor. Bundan daha kötü bir zamanlama olamazdı. O tarihte verilmiş bu karar …
Mistik su üçgeni ile Müslüman ve laik Türkiye dünyada lider ülke olacak...
Türkiye’nin haritasında Akrep, Balık ve Yengeç burçlarında bulunan büyük su üçgeni çok önemli bir işlev görüyor. Su, şifalandırma ile ilgilidir. Bu üçgen Türkiye’nin Müslüman aynı zamanda laik olmasını açıklıyor. Ülkenin temelindeki dengeyi gösteriyor… Aynı zamanda 1. Evde Yengeç’teki Pluto çok güçlü. Yükselende Pluto olduğu için her zaman dönüştürme, küllerinden doğabilme gücüne sahip.
Türkiye 2012 Kasım ayı ile 2014 Ağustos’una kadar zorlu bir süreçten geçecek. Ekonomik sıkıntılar, şoklar yaşanacak ama kendi içinden getirdiği başa çıkma gücü ile Avrupa’daki krizlerde bile arabulucu rol oynayacak. Çünkü Avrupa Birliği, Ortadoğu, Amerika krize girecek. Türkiye’nin ise sorunların üzerine geçecek bir potansiyeli var.
Tıbbi ve ruhsal merkez
Türkiye’nin ilerletilmiş haritasında Ay Başak burcunda, bu enerji ruhsal ve tıbbi şifa aranan bir yer olarak da Türkiye’nin önemli bir merkez olabileceğini gösteriyor.
kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel