19 Mart 2012 Pazartesi

Çekim Yasası ile Milli Piyangoda Kazanılır mı?

Çekim yasası ile milli piyangoda kazanılır mı? Hem evet, hem de hayır. Evet, evrendeki enerjileri yönlendirerek kendinize ikramiye çıkmasını sağlamanız mümkündür; hayır, çünkü kazandığınız bu para size çok şeyler kaybettirebilir de. Bu söylediğimi anlamak için önce kısaca şunu söylemek gerekiyor: Bu yaşamdaki her deneyim, bizlerin ruhsal gelişimi için karşımıza çıkan fırsatlardır. Her deneyim fırsatı da, tıpkı ÖSS sınavlarında olduğu gibi, birkaç seçenekle birlikte gelir, yaptığınız seçime göre de sonuçlarını alırsınız.





İnsanın eline aniden çok büyük paranın geçmesi de, ruhun önemli sınavlarından biridir. Eğer kişi sevincini abartmayıp ve kendini kaybetmeyip, parasını doğru biçimde kullanırsa, bu paranın hayrını bol bol görür; ama sapıtırsa bu para onun en büyük kâbusu olur ki, medyada sık sık büyük ikramiye çıktıktan sonra hayatı mahvolan insanların hikayelerini okuyoruz. Hatta ABD’de 226 milyon dolar kazanan bir adamın torunu, bu paradan pay koparmaya çalışan fidyecilerce öldürülmüştü zamanında. Kısacası, insan tatlı tatlı hayaller kuruyor şunu yaparım, bunu yaparım gibilerinden ama böyle bir para size çıkarsa, bu durumu her sorunun değilse de, birçok sorunun çözümü ama dikkatli olunmazsa birçok yeni sorunun da başlangıcı olarak bilin. Siz hayattan yırtmadınız, bilakis büyük bir ruhsal deneyim içindesiniz, bunu hiç unutmayın.
“Kes traşı da hadi bize nasıl kazanacağımızı anlat!” diyorsunuz içinizden değil mi? Eh, ben önceden uyarımı yapayım da… Çünkü evrendeki her hareketin bir de karşı tepkisi vardır, siz henüz hazır olmadığınız bir noktada, bir dileği fazlasıyla zorlarsanız dengeyi bozarsınız ve dengelenmeniz için de yüksek bir bedel ödemek durumunda kalabilirsiniz. (“The Secret” kitabında işin bu kısmı anlatılmıyordu işte.) Bu nedenle, “her ne koşulda olursa olsun ben bu parayı istiyorum” düşüncesiyle yapılmış bir dilek, gerçekleştikten sonra fena halde karın ağrıtabilir. “Bu parayı kazanmam hayırlıysa, gerçekleşsin” niyeti kaderci olarak nitelendirilebilecekse bile, kendinizi akışa “bilinçli” olarak teslim ettiğinizden daha sancısız bir süreç olacaktır.
“İyice uzattın artık, hadi nasıl kazanacağınızı söyle!” diye bağırasınız geliyordur artık. Tamam tamam, anlatıyorum. Yalnız okuyacaklarınız “çekim yasası”nın temel işleyiş prensibinin, milli piyango örneği üzerinden anlatılmasıdır. Yani size yüzde yüz kazandıracak bir formül vermiyorum, sonra o kadar yazını okuduk, uyguladık da amorti bile çıkmadı diye mailler atmayın. Beyninizi bu şekilde çalıştırmaya başladığınız anda, hayatınızda büyük değişimler yaratabilirsiniz; bu bilgi sadece parasal açıdan değil, hemen hemen aklınıza gelebilecek her durum için faydalıdır.
Gelelim Olayımıza...
“Çekim yasası”nın sırrı, olmuş gibi yaşamakta yatar. Yani eğer milli piyangonun size çıkmasını istiyorsanız, o zaten çıkmış gibi düşünün sürekli. Parayı kazandığınız anı, o anda nerede olduğunuzu, masadaki yemekleri, yanınızda kimlerin olduğunu, ilk tepkinizin ne olacağını, sonrasında nasıl göbek atacağınızı falan. Daha sonraki aşamada parayı teslim aldıktan sonra neler yapacağınızı, nasıl harcayacağınızı, hangi yatırımlarla değerlendireceğinizi, kimlere para vereceğinizi, bu bilgiyi gizleyecekseniz nasıl bir strateji uygulayacağınızı, neler alacağınızı. Bunları da para çıkmışcasına yaşayın her aklınıza gelen anda. Buradaki püf nokta şu, insan beyni gerçekle hayal arasındaki farkı anlayamaz. Bir hayali, bir imajinasyonu yaşarken onu gerçekten yaşadığını zanneder. Bu yüzden korku filmlerinde bu kadar heyecanlanır veya cinsellik içeren bir düşünce aklımıza geldiğinde fiziksel tepki veririz. Yolda yürüyorsunuzdur, bir an aklınıza eskiden birlikte olduğunuz birisi gelir ve bir anda nefesiniz sıklaşır, ateşiniz artar ve cinsel organlarınız tepkimede bulunur. O anda beyniniz, vücudunuza “Arkadaşlar, bizimkisi gene bir cıvır ayarladı galiba, hadin faaliyet zamanı, yalnız bırakmayalım yiğidi” komutunu vermektedir. Beyin aynı zamanda ruhsal dünya ile maddi dünya arasındaki bağımızdır. Ruhsal alemdeki enerjilerin, maddi dünyada somutlaşmasına yardımcı olur. Siz henüz gerçekleşmemiş ama olmasını istediğiniz bir olayı, olmuş gibi yaşadığınızda, ruhsal alemdeki enerjileri beyniniz aracılığı ile başınıza toplarsınız ve bu enerjiler de somutlaşmaya başlarlar. İşte “çekim yasası” adı verilen kavram da en özet haliyle budur. Bu bilgiyi hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Amma velakin, bu bilgi esasında büyük bir güç anlamına gelir ve büyük güçler de büyük sorumlulukları yanında getirir. Büyük sorumluluk demek de kişinin bu sorumluluğu taşıyabilecek ruhsal gelişiminin yeterliliğinin de bulunmasıdır. İşte bu yüzden “çekim yasası” gibi bilgiler binlerce yıl boyunca, herkese uluorta anlatılmamış ve belli bir olgunluğa erişmiş insanlara anlatılmıştır. İşte bu yüzden “The Secret” ve türevleri insanlığa yapılmış bir hizmet değil, atılmış bir kazıktır. Bu sorumluluğu taşıyabileceklere sözüm yok, ama bu bilgiyi dünyevi ihtiraslarına ulaşmak için kullanmak isteyebilecek, ruhsal açıdan hiç hazır olmayan milyonların önüne, böyle aniden atarsanız, zaten dengesi iyice bozuk bir dünyada bir o yana bir bu yana sürüklenirken tutunacak dal arayan insanlara, ellerinde kalacak bir çalı parçası uzatmış olursunuz. Kökeni ruhsal gelişimle desteklenmemiş “çekim yasası” tarzı bilgiler, bugün yediğiniz hurmalar tarzı, yarın sizi tırmalayabilirler.
Bu noktada kendimin de yaptığı üzere şunu önerebilirim sizlere, Milli Piyango örneği üzerinden yola çıkarak: “Hayatıma güzellik getirecekse, sadece kendi sorunlarım değil, başkalarının da sorunlarını çözmeme yardımcı olacaksa, ağır bedelleri olmayacaksa, kısacası hayırlıysa Milli Piyango’dan kazanmayı diliyorum,” derim ve sonrasında da para bana çıkmışcasına sürekli yaşarım onu kafamın içinde, tıpkı “Ben bu maçı dün gece kafamda zaten oynadım” diyen canım teknik direktörümüz misali. Zaten bu gibi şans oyunlarında sürekli kazananların anlattıklarına dikkat edin, sadece bir kere değil sürekli kazanmaya başlıyorlar irili ufaklı, çünkü artık beyinleri “kazanamam”ı değil, “kazanırım”ı yaratmaya programlanıyor. Peki ben bir şey kazandım mı bugüne kadar? Amortiler dışında hayır. Ama belki de bu hayır, çok daha “hayırlı” olmuştur diye düşündüğüm için üzerinde durmuyorum. Umarım sizler içinde en “hayırlı”sı gerçekleşir, sadece Milli Piyango çekilişinde değil, hayatınızın her anında.

kaynak

4 yorum:

  1. süpeeerr bi yazı ...Zaten blog-site ,tümüyle öyle:) ...Çok değerli bilgiler ...Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Çekim yasası yazısı çok güzel olmuş.
    Şans oyunları konusunda yazdığımız yazılarımızı takip etmek ve kazanma yöntemlerini izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz.
    Bilgileri kullanarak işi şan olmaktan çıkarırsınız.

    Başarılar.

    YanıtlaSil
  3. Okuduğum en gerçekçi ve kolay anlaşılır çekim yasası örneği

    YanıtlaSil
  4. ben şuan bu yöntemi deniyorum rüyalarımda gördüklerim bile internetten bakıyorum zengin olmayla ilgili rüyalar sanki zengin olacakmışım gibi son 20 gün sabrediyorum.

    YanıtlaSil

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel