6 Şubat 2012 Pazartesi

Zihin Programlama / Holografik Beyin Teknikleri

Alternatif şifa, parapsikolojik bulgular, spiritüel “nasıl yaparım” kitapları ve benzerleriyle meşgul bir dünya’da yaşıyoruz. Bu bilimin, rastgele sayıdaki jeneratörler gibi makinalarla ya da grup-meditasyon aktiviteleri gibi şifa modelleri ile katı fiziksel madde ve zihin arasındaki ilişkiyi, deneylerin sonucunda bilincin etkisini keşfetmeye başladığı bir zaman.İnsanların bir fark yaratmalarının gerektiği ya da dünyayı olduğu gibi bilmekten vazgeçtikleri bir zamanda yaşıyoruz. Bu, Gaia (dünya) ilkesi , morfogenetik alan teorileri ve bilinç alanındaki ilerlemeler gibi ileriyi düşünen kuramların çağı. Bu noktada ahenkli bir dünyayı anlamak ve gelişimine katkıda bulunmak için fırsatlarla dolu heyecan verici bir dönem. Bu yüzden içsel spiritüel zeka denilen şeyi araştırmaya başladım.

Bu İçsel Spiritüel Zeka Olumlamalarını çalışırken içsel spiritüel zekanızın dinamik olduğu ortaya çıkacaktır. Yani uyandırıldığı anda zeka yükselecektir. Örneğin; bilim insanlarının içsel spiritüel eğilimlerinin, onların uyanışlarının bir ürünü olduğuna inanıyorum. Genel olarak içsel spiritüel zekayı uyandırmak, artan spiritüel zeka ile sonuçlanacak ve yaratıcılık, soyut akıl yürütme, sağlık, iyilik, uzun ömürlülük ve duygusal konuların kararlarında veya çözümlemelerinde öngörü değerine sahip olacaksınız.

Bu olumlamalar tıpkı sihirli bir kurşun gibi bilinçaltınıza işleyecektir. Her bireyin kendine özgü seviyesinde açılımlar gerçekleşirken, diğer taraftan bir anın sorunu ebedi varlık çerçevesinde izlendiğinde, sadece problem azalmakla kalmayacak, aynı zamanda tamamen yok olabilirliğine de şahit olacaksınız.

İÇSEL SPİRİTÜEL ZEKA OLUMLAMALARI

Ben canlı enerjiyimUyandımHatırlıyorumAydınlandımBilincim genişliyorBenliğim sınırsız ve ebediFarkındalığım açık ve alıcıYaşamla uyum içindeyimMutluluk ve Sevgi benim içimdeBen sevgi’nin eseriyimOlabileceğim tek şey bir lütufHer insanda ve her şeyde Yaradanı görüyorumBen koşulsuz sevgiyimHerkese koşulsuz sevgi saçıyorumKendimi koşulsuz seviyor ve kabul ediyorumDeğerliyimSabırlı ve anlayışlıyımYüce benliğimi kabul ediyorumİnsanlara, bana davranmalarını istediğim gibi davranırımGüvendeyim ve özgürümŞu anı yaşıyorumGeçmişi bırakıyorumHer gün her şekilde daha iyiye gidiyorumİçimdeki krallıkta yaşıyorumİçimdeki gücü hissediyorumGerçekçiyimBenliğim nihai gerçekliktirDürüstümMütevazi ve cesurumBaşkalarına karşı duyarlıyımHerkese empati duyarımRüyalarım benimle iletişim kurarRüyalarımı hatırlarımKendime saygı duyarımHerkese saygı duyarımŞu anı yaşıyorumHer gün neşem artarGüçlü bir hayal gücüm varKolayca gözümde canlandırabilirimCanlandırmayı güçlendirmek için hayal gücümü kullanırımNeşe, mutluluk, sağlık ve sevgi yaratırımGerçekleştirdiklerim çabucak fark edilirDeğişim gelişimdirDeğişimi kabul ederimHer şeye hayranlık duyarımHer şey bana ilham verirYetenek ve becerilerim her gün artarHer şeyi yapabilirimBen bir dahiyimOdak ve konsantrasyon konusunda uzmanımBen bir şifacıyımKendime güvenirimİzlenimlerime güvenirimHer şeyde bir kutsallık görürümSevgi her şeyi iyileştirirBen neysem oyumBedenim güçlü ve sağlıklıZihnim keskin ve uyanıkBağışıklık sistemim harika bir şekilde işliyorBeden fonksiyonlarım uygun seviyedeSağlık ve iyilik benimBen sağlıklı ve canlıyımGüvendeyimRahatımEmniyetteyimBaşarılıyımBenliğim zenginleşirHuzur, uyum ve dengeye sahibimTeşekkürler, teşekkürler, teşekkürler ve öyle!

Eldon Taylor


kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel