12 Şubat 2012 Pazar

Mutluluğa Götüren 10 Formül

1-Önce kendinize güvenin.Özgüveniniz tamsa korkularınızı daha kolay yener ve karşınıza çıkan engelleri daha çabuk aşarsınız.
2-Başkalarını eleştirmek yerine kendinize karşı dürüst olun ve kendinizdeki eksikleri tamamlayın.
3-Karşınızdakini suçlamak yerine kendi sorumluluklarınızın farkına varın.Kimsenin sorumluluğunu taşımayın,üstünüze almayın.Sorumluluklarını fark ettirin.
4-Sınırlarınızı çizin.Neleri kendi iyiliğiniz için ve başkaları adına da yapıp yapamayacağınızda kararlı olun,uygulayın ve bunda tutarlı olun.Karşınızdaki için yapacağınız şeyi kendinizden taviz vererek değil sevgiyle yapın.
5-Sizin için değerli olan,sevdiğiniz kişileri destekleyin,onurlandırın,teşekkür edin.Sevgi ve şefkatinizi gösterin.Oldukları gibi kabul edin.Kendinizi onların yerine koyun,onları anlamaya yönelin ve gerektiğinde de affedin.
6-Kendinize olan özsaygınızdan ödün vermeyin ve başkalarının da kişiliğine, yaşadığı hayata, düşünce ve duygularına saygı gösterin.
7-Ne için ve nelere göre yaşadığınızın hep farkında olun.Diğer bir deyişle özdeğerlerinizi bilin ve bu değerlerinizi baz alarak yaşayın.
8-Kendinizi ve yaşamınızı önemseyin.Kendinizi ikinci plana atmayın.Kimseye bağımlı olmayın.Kendinize yetmeyi öğrenin ve sadece kendi varoluşunuzla da mutlu olmanın keyfine varın.
9-Başkalarından beklentilerinizi en düşük seviyede tutun.Hakkınız olanı,sizin için iyi olanı istemekten de çekinmeyin ve bunu alçakgönüllülükle yapın.Karşınızdakine sevgi ve şefkatle vermeyi de bilin.
10-Sık sık geçmişi yaşayarak,düşünerek ve gelecekle ilgili büyük beklentiler yaratarak yaşadığınız an'ı kaçırmayın.An 'ın gereklerini yerine getirin ve yaşayın ki gelecek sizi ödüllendirsin.
Sevginin gücüyle yaşayın.
Esra Işık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel