14 Ocak 2012 Cumartesi

REİKİ SEMBOLLERİNİ KULLANARAK BOLLUK VE BEREKETE ULAŞMA


İlk önce oturup bolluk ve bereketin bizim için ne anlama geldiğini belirlemenizde fayda var. Birkaç dakika ayırarak bolluk ve bereketin sizin için ne anlama geldiğini anlatan anahtar sözcükleri yazın. Listenizi yazdıktan sonra her sözcükle tek tek bağlantı kurun. Bunun için uzaklık sembolünü ve zihinsel/duygusal sembolü kullanabilirsiniz.

Para sözcüğünü ele alırsak, bu sözcüğe iyice konsantre olun. “Para” sözcüğünü telaffuz ettiğinizde ne hissettiğinize, ne düşündüğünüze dikkat edin. Sadece hissedin ve düşünün.

“Evet, rahatça yaşamam ve başkalarıyla paylaşmam için ihtiyacım olan paranın tezahürünü hak ediyorum” bu cümleyi söylediğinizde ne hissediyorsunuz, bu düşünceye verdiğiniz tepkiyi bedeninizin neresinde hissediyorsunuz? Huzursuzluk hissediyor musunuz? Hissediyorsanız, bunun kaynağı nedir? Gidebildiğince geçmişe gidin ve sorunun kaynağına inmeye çalışın. Bilgilere ulaştıkça onlara Reiki vererek hayatınızdan ulaştırın. Çünkü geçmişten gelen ve bugün işimize yaramayan öğretiler, duygular ve düşünceler enerji alanımızda yer kaplar, bizi şu anda destekleyecek olan yeni ve heyecan veren şeylere yer kalmaz. Bolluk ve bereket bilinci oluşturduğumuzda en yüksek hayrımıza tezahür etmesine ihtiyaç duyduğumuz her şey bize kolaylıkla gelir.

Yaşam kalitenizi arttıracağını ve her şeyin en yüksek hayrına olacağını düşündüğünüz şeylerin listesini çıkartın. Her gün uzaklık sembolünü, zihinsel/duygusal sembolü ve güç sembolünü kullanarak listenize enerji verin. Ardından şimdi hayatınızda olan şeylere şükranlarınızı bildirin.
Bu çalışmayı 21 gün tekrarladığınızda yaşamınızda mucizeler olduğunu göreceksiniz.



Not: Bu çalışma Usui Reiki 2. Aşama seviyesinde olanlar içindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel