10 Ocak 2012 Salı

Aura Görme Yöntemi

AURA GÖRME YÖNTEMİ

Aura görmek için uymanız gereken 4 temel kural vardır. Bunlar,

1- Loş bir ortamda bulunmak

2- Gözlerinizle belli bir noktaya odaklanmadan bütüne bakmak

3- Beyninizi alfa ritmine getirmeniz

4-Her gün belli bir süre bu konuda çalışmalar yapmanız.

Loş bir ortamda bulunmak ve nasıl bakacağınızı aura görmeniz açısından ilk yapmanız gerekenlerdir. Aurasını görmeye çalıştığınız kişinin beyaz renkte bir zeminin önünde durması da çalışmanızda etkili olacaktır.

Öncelikle beyninizi alfa durumuna geçmelidir. Bunun için en etkili yol gözlerinizi kapatarak bir süre meditasyon yapmanız olacaktır. Bu noktada hangi şekilde meditasyon yapacağınız tamamen size kalmıştır. Önemli olan gevşemeniz ve beyninizin alfa durumuna geçmesidir. Eğer daha önceden meditasyon yapmadıysanız ve bu çalışmayı ilk kez yapacaksanız en iyisi nefeslerinize odaklanmanız ve başka hiç bir şey düşünmemeye çalışmanızdır. Düşünceler aklınıza gelirse onlarla savaşmayın, sadece onları bir ekrandan izler gibi izleyin ve geçip gitmelerine izin verin. Nefes alırken önce diyaframınız sonra göğsünüzün alt kısmı, daha sonra orta kısmı ve en son üst kısmı hava ile dolmalı. Nefesleriniz yavaş ve derin olmalı. Kafanızdan tüm düşünceleri uzaklaştırın ve sadece nefesinize konsantre olun. Bu şekilde 1'den 10'a kadar nefes alın ve verin. Bu sırada gevşediğinizi ve tamamen rahatladığınız imgeleyin. Vücudunuzdaki tüm kaslar gevşesin ve hiç bir gerilim kalmasın. Kendinizi tamamen rahat bırakmanız ve gevşemeniz çok önemlidir. Ayrıca nefesi burnunuzdan alıp burnunuzdan vermenizde bir diğer önemli noktadır. Kesinlikle nefes alıp verirken ağzınızı kullanmayın.

Bu şekilde rahatlayıp alfa pozisyonuna geçtikten sonra gözlerinizi açın ve aurasını görmeye çalıştığınız kişiye bakın. Bu noktada kendinizi sıkmamanız ve zorlamamanız çok önemlidir. Gerilim sizi alfa durumundan çıkartır ve amacınıza ulaşmaktan kesinlikle alıkoyar. Aura görmek için sürekli olarak çalışmak gereklidir. Bazı insanlar bunu bir kere denemekle bile yapabilirler ancak genelde düzenli olarak çalışmak bu yetinizi geliştirmenizi sağlayacaktır.

Karşınızdaki kişiye bakarken gözlerinizi kırpmayın ve bütünü görmeye çalışın. Bunu üç boyutlu bir resmi görmeye çalışmak olarak da yorumlayabiliriz. Üç boyutlu resimleri görmek için gözlerimizi bütüne odaklamamız ve kırpmadan bir süre derinlik boyutuna bakmamız gerekir. Aynı işlemi aura görmek içinde yapacağız. Eğer gözleriniz sulanır yada acırsa onları hareket ettirin ancak hemen eski pozisyonunuza dönün. Aura daha çok baş çevresinde net olarak görülür. Bu yüzden bu çevreye odaklanmak ilk başta size kolaylık sağlayacaktır.

Önce sarı renkte bir ışık huzmesi görme ihtimaliniz oldukça yüksektir. Bu noktada heyecanlanırsanız bu huzme hemen kaybolacaktır. Son derece sakin olun ve huzmeye bakmaya devam edin. Bir süre sonra ışığın çeşitli renklerden oluştuğunu fark edeceksiniz. Bu konuda pratikler yaptıkça aurayı daha geniş ve renklerini daha ayırt edilebilir ve daha canlı göreceksiniz. Ancak bunun için acele etmeyin. Eğer aura gözünüzün önünden kaybolursa tekrar sakinleşin ve bir kaç derin soluk alıp gevşeyin. İlk başta yaptığınız gibi bakmaya devam edin.

Bu çalışma için sizin karşınızda oturacak bir gönüllüye ihtiyacınız olacaktır. Eğer böyle bir gönüllü bulmakta zorlanırsanız kendi elinize bakabileceğiniz gibi bir çiçekten de faydalanabilirsiniz. Bitkilerinde insanlar gibi auraları vardır ve bunu da görebilirsiniz.

Eğer bir başka kişi size bu konuda yardım edecekse onun 2 metre ilerisinde durun. Bitki kullanacaksanız da bu kural geçerlidir. Ancak bitki kullanıyorsanız yere oturun ve mümkün olduğunca onunla aynı hizada olmaya çalışın. Kendi elinize bakacaksanız ellerinizi beyaz bir zemine koyun ve bu şekilde bakın.

Aura görme çalışmasını her gün yapmanız kısa sürede çok yol almanıza yardım edecektir. Başlarda bir şey görmeyebilirsiniz yada ışık çok silik olabilir ancak çalışmanıza devam etmelisiniz. Aura görmek sizin sahip olduğunuz bir yetenek ancak bu yeteneğinizi henüz kullanamıyorsunuz. Yeteneğinizin üzerine yoğunlaşarak ve düzenli olarak çalışarak potansiyelinizi aktif hale getirebilirisiniz. Bunu herkes yapabilir sadece bu konuya yoğunlaşmanız gerekmektedir. Her gün yapacağınız 15 dakikalık düzenli çalışma ile en geç bir kaç ay içerisinde aurayı görmeye başlayabilirisiniz.

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel