13 Ocak 2012 Cuma

10 ADIMDA BOLLUK BEREKET EGZERSİZİ

LİSTE YAPIN
Sizin için önemli olan şeylerin listesini yapın, hayatınızın nasıl olmasını istediğinizi anlatan bir yazı yazın.

HAYATINIZA İYİCE BAKIN
Yaydığınız enerjiye, etkileşim içinde olduğunuz insanlara, oturduğunuz yerin, yediklerinizin, duygularınızın durumuna, sürdürdüğünüz yaşamın sizin değerlerinize uyup uymadığına bakın. Eğer uymuyorsa, istediğinizi yapmaktan sizi alıkoyan ne, bunu düşünün.

OLUMLAMALAR
Eğer kendinizi, huzursuz hissediyorsanız ve istediğiniz hayatı yaşayamıyorsanız, düşüncelerinizi, inançlarınızı, duygularınızı ve bilincinizi ifade etme tarzınızı değiştirin. Kendinizi ve kimseyi yargılamadan olumlu cümlelerle isteklerinizi dile getirin.

POZİTİFİ VURGULAYIN
Yaptığınız seçimlerden pozitif ya da negatif bir sonuç bekleyebilirsiniz. Negatif bir sonuç bekliyorsanız, pozitif bir gelecekten çok negatif bir geleceğiniz olur. Siz yardımınızı esirgemedikçe hayatın da yardım ettiğine ve huzurlu, doyurucu bir yaşam sürebileceğinize inanın. Pozitif bir açıdan bakmayı öğrenirseniz, şükran duymayı öğrenirsiniz. Bir şeylere yeterince sahip olmadığınızı düşünecek yerde sahip olduklarınızı takdir etmeye başlarsınız.

KENDİNİZE SEVDİĞİNİZ BİRİ GİBİ DAVRANIN
Size, mevcut halinizle mükemmel olmadığınızı söyleyerek eleştirileri kafanızdan atın. Kendinize sevgi dolu bir şefkatle davranın ve günde en az bir kez “Seni, olduğun gibi seviyorum ve kabul ediyorum” demeyi unutmayın. Sevdiklerinize yapmadığınız şeyleri kendinize de yapmayın.

İLİŞKİLER KURUN
Hayatınızı başkalarıyla paylaşmanız size kendinizi iyi hissettirir ve bolluğu hissetmenize katkıda bulunur. Onları takdir ettiğinizi göstermek için zamanınızı ya da kaynaklarınızı özgürce verin. Eğer yoksunluk hissediyorsanız, daha çok insanla daha anlamlı ilişkiler kurmak için çaba gösterin. Toplantılara, ilginizi çeken çağrılara, spiritüel toplantılara..vb katılın.

GEÇMİŞİ BIRAKIN
Bağışlamak ve geçmişin acılarını bırakmak zaman alır ama pozitif enerjinin hayatınıza gireceği kapıyı açar. Geçmişi bırakma sürecine, artık işinize yaramayan ya da hayatınızdaki huzursuzluk zamanlarını size hatırlatan şeyleri temizleyerek başlayabilirsiniz.

KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN
Kim olduğunuzu öğrenmek için bir süre yalnız kalın. Meditasyon yapın, hoşlandığınız şeyleri yapmak için zaman ayırın. Doğayla mümkün olduğu kadar çok bağlantı kurun. Bir ot yığınının üzerinde oturup altınızdaki toprağı hissetmenizin bile size yardımı olur. Kuşların, ağaçların ve çiçeklerin farkına varın. Çıplak ayakla toprakta yürüyün. Yalnız olduğunuz zamanlar düşüncelerinize dikkat edin. Şayet düşünceleriniz negatifse, yerlerine pozitif düşünceler koyun. İsteğinizi sanki olmuş gibi zihninizde canlandırın.

HAYATINIZIN SORUMLULUĞUNU ALIN
Bugüne kadar yaşadıklarınız için başkalarını suçladıkça ya da kurban rolünüzü sürdürdükçe istediğinizi yaratma gücünüzü harekete geçiremezsiniz. Başarılı insanlar, gösterdikleri tepkilerin hayatlarının seyrini belirlediğini anlatırlar. Bugün sahip oldukları şeylerde kendi oynadıkları rolün önemini vurgularlar. Kendilerine değer verirler. Buradaki fikir, hayatı kendinize rağmen değil, kendinizle beraber oluşturmaktır.

HER GÜN SİZİ AMAÇLARINIZA YAKLAŞTIRAN YENİ BİR ŞEY YAPIN
Hayatınızı bilinçli değiştirin. Bu çaba ve girişim ister. Başarıyı, görünmez bir güç getirmez. Düşüncelerinizi gözden geçirin. Para, sağlıklı beslenme, geçmişte kaşlarımızı çatıp baktığınız birine gülümseme ya da armağan verme gibi konularda neler hissettiğinize bakın. Her gün küçük bir adım atın, değişim sürecinin farkına vararak tadını çıkartın.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler

acı affetme Affetmek aile akıl Alglamada Anlatm Aramak ARINMA Aroma Astroloji Astrolojik Aynalar Bahar başkaları Bayram beden Beden dili Bedensiz BEREKET beyin Beyinde Beyni Beynin Beyniniz bilgi bilim bilimsel bilinci Bilincine bilinçaltı Bilmek birey Bitkisel bolluk BOLUK Burak cümle çekim dalga damla Davet Deerlerimizin degerli Deniz Depresyonun DERSLER Detoks Dikkat Dilek Disgrafi Disleksi düşünce Egoist egzersiz EGZERSZ ekmek eleştiri. öfke emsimizi enerji Enerjilerinin Epifiz Eruhunuzu evlilik evren fayda FAYDALANMAK FAYDALARI Felsefe fizik fiziksel Fregoli frekans garip GCJoseph Gcyle geçmiş Gelecek geliim gerçek GERDE gerilim Gidecek Gizemli gizli güven güzel harika Hasta hastalık Hastalklar Hayal Hayallerinizin hayat Hayata HAYIRLI Hikaye Hiperaktivite Hipnozu hissederim Holografik Hologram Hoşgörü hoşgörüsüzlük huzur huzurlu Illuminati ilâc ileti İletişim inanç insan insanlar Kabala Kadim kaos Karanlk kavga kelime Kelimeler Klasik korku Korkular KORUMA Korunma Kristaller kuantum Kuantum Fiziği kurallar Kyamet liste LKLERMZ madde Makbul MEKTUP Melek Merak Mevlana Mevlanann Mezar Mftolunun Moloküler mucize Mucizeleri MUTSUZ NAMASTE Nazar Nefret neşe Niyet ODAKLANMA Okuma Okyanus olacaksn olumlama olumlamas olumlu olumsuz para paralel Paranormal Patolojik Peeling Peinden pozitif POZTF Pratik PRATK PROGRAMLAMA Psikoloji psikolojik Quantum Düşünce Rahat RAHATSIZLIIMIZ refah Reformist Romantik ruh Ruhsal sağlık Sanat seniz sevgi sıkıntı sistem Sonsuz sorumsuzluk sorun sorunlar Stres Sufizm suyun şifa şükretme tabiat tedavi Tehlikeli teori Terapi tesadüf toplum Uymasn üzüntü zaman Zarar zeka zellikleri zenginlik zerine zihinsel